Tut js sm bla devet let vsak dan (tut po dvakrat) na bazenu. Bla sm mišičast suhec.
Zdej se s športom ukvarjam sam rekreatiuno, ampak na fitnesu sm pa redno usak druk dan. Pa gre preklet počas . Al pa kr stagnira kdaj. Kljub znanju s tega področja, programom in predanosti. Jeba.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Aloha, plavanje si trenirala?? Ful dobro Ma ja, če maš že zdaj fajn štel, pol tak nimaš kej, sam da si aktivna a ne Men se je tut vse ustavlo haha=) sploh zdej ko sm bolana pa ne morm ravno skakat od veselja=)
Jeba
Mnja, Urš*, nč nimam več fajn geštela , sej u tem je problem ... Takrat sm se itak kr precej (za moje pojme in upoštevajoč dejstvo, da sm bla vedno presuha) razlezla, neki cajta sm bla mal bl, khm, well, zaobljena, pol se je pa začela "prekrasna doba diet" ... in dons - mi ni ušeč več čist nč .
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
"prekrasna doba diet" been there, done that. Mah, vedno ko sem nekaj na silo hujšala, je šlo pol nazaj gor, za kako 90 dnevno ločevalno pa nimam potrpljenja
anjica, kje pa si našla torrent? Men tisto ko sem dala link bol počas vleče dol...
Imam vprašanje...kam (v katere centre) pa hodite na fitnes oz. aerobiko. Zanima pa me tudi približna cena, npr. za študente. Da ne bomo delali propagande, mi lahko na PM pošljete odgovor. Hvala.
men osebno aerobika bolj ustreza: zaradi skupinske vadbe predvsem. plačam mesečno študentsko karto, 4krat na teden grem, ob tisti in tisti uri je, vem da se ne bom sama matrala in to je to rabim pač eno spodbudo, v fitnesu pa sem prepuščena sama sebi. samo zato sem pristaš aerobike. drugače mi je tud fitnes fajn. mogoče drugo sezono mal bl poskusim...
Js bi deeefinitivno priporočala skupinsko vadbo. Zdej sm začela hodt na Body pump in sm čist fenica ratala. Absolutno so vodene vadbe za vsazga, ki v solo izvedbi nima dost zagona al pa samodiscipline. Sm tud sama spadam in drugi k vadjo s tabo, sploh pa inštruktor/ica, pa energična glasba na dost visokem volume vsi pripomorejo, da iz sebe iztisneš še tisto zadnjo kapljico moči, ki jo telo premore.
Perhaps we all give the best of our hearts uncritically.. to those who hardly think about us in return. /T. H. White/
Heh, sej je tko - tiste, k se rade mal bl šlepajo, ko niso pod "nadzorom", niso dost zagnane, kadar so odvisne same od sebe, nimajo samodiscipline in kontrole, so bl teamskega duha, rade vejo, da u "trpljenju" niso same in jim sledenje "ukazom" ne pouzroča težav, se odločjo za aerobiko. Ostale, k posedujemo lih obratne lastnosti, hodmo u fitnes.
Aloha napisal/-a:Heh, sej je tko - tiste, k se rade mal bl šlepajo, ko niso pod "nadzorom", niso dost zagnane, kadar so odvisne same od sebe, nimajo samodiscipline in kontrole, so bl teamskega duha, rade vejo, da u "trpljenju" niso same in jim sledenje "ukazom" ne pouzroča težav, se odločjo za aerobiko. Ostale, k posedujemo lih obratne lastnosti, hodmo u fitnes.
Čis nč se ne šlepam, pa tut če si to tko za na sploh govorila, mene je mal užall. Sledenje "ukazom"? K bi bla en pes. Vid se iz tvojga odgovora, da zviška gledaš na take k hodmo na vodene vadbe, čeprou za to ni niti najmanjšga razloga. Pač nismo vsi za vse, a ne, zato pa je ponudba taka k je. Lose the attitude.
Perhaps we all give the best of our hearts uncritically.. to those who hardly think about us in return. /T. H. White/
Gre za to, da se dostkrat omenja, da eni pač nimajo tok zagona in (samo)discipline, da bi se sami prpravl do resne vadbe in se znajo na fitnesu mal pošlepat (u smislu "eh, sej bom tole vajo drugič", "sej bodo dost tri serije, namest štirih"). Ukaz sm dala pa u narekovaj lih s tem namenom, da ne bo kdo razumeu tko, kt si ti. Mislm, da na aerobiki delaš točno to, kar dela tist, ki jo vodi ... se prau, slediš njemu, ne seb. In delaš takrat, k delajo drugi, ne takrat, k teb paše.
In to, kar sm napisala, slišm od kolegic, k hodjo na aerobiko in jim ni do fitnesa. Men je resnično usen, s čim se kdo ukvarja, zato res ne vem, zakaj bi zviška gledala na športe, k jih sama ne prakticiram.
Ok, pr naštevanju bi mogla dt spredi besedico "manj" (manj samodiscipline ipd), tko da se popraulam za nazaj.