Seks prijatelj/ica [ZT]

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Zvoncica »

Pozabi na principe, do teženja nimaš nobene pravice ;)

Če te je pa prizadelo, ego pa to, pol pa to priznaj, hehe, pa se ne zgovarjaj na principe :)
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Tigi »

Jah če sta dva med sabo zmenjena, da sta samo FF ane...bi blo tudi fino, da bi se zmenila, da če imata še koga vmes, da si vsaj povesta (sploh če ne uporabljata kondomov)...Jaz sem imela to z FF razčiščeno ane...

Mislim, da tuki nima biti kej zamere sploh če je brez kakšnih obveznosti to bilo in brez čustev je pa čisto možno, da se malo navežeš nanj...

Upam, da sem ti vsaj malo na nek način odgovorila...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Uporabniški avatar
smoothka
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a smoothka »

OK Zvoncica, recmo da gre za prizadeti ego, bolj kot za princip. Ampak glede na to, da sva (bila) tud dolgoletna prijatelja, se ti ne zdi, da mal vpliva tud na človekovo psiho, če te nekdo ful grdo brez pojasnil odjebe?? Po mojem mnenju zreli oz. kukerkol odrasli, dorasli ... ljudje, ki se imajo za malo več kot le bežne znance, tega ne počno v svojih odnosih do soljudi.
Ali sem samo jes 100 let za cajtom?!
^cherry^
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a ^cherry^ »

Hja ti f** frendi so fajn ''zadeva''. :D Sam res se ne smeš navezat, ker potem je pa kriza. Js sm bla z dvema v takšnem odnosu, do enga mi je blo čist ravno (ampak sex z njim je bil pa najboljši), na drugega sm se pa kr precej navezala ampak sm te stvari obdržala zase, potem se je pa on tko odselil in je šlo mimo.
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jemina »

O tem bi mogla razmišljat takrat, ko si se v to spustila. In tlele ni nobena njegovoa dolžnost, da ti pove, da zj fuka drugo. Bi blo lepo, ampak življenje ni pravljica :wink: Se mi pa zdi, da je on tebi mao več ot samo FF ali pa si samot olk užaljena, ker je tip našl drugo. Sj kako pa veš, da ni že kdaj prej vmes kakšne? :wink: Ko se enkrat spuščaš v to je pametno imeti razčiščeno v kaj se sploh spuščaš.
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Uporabniški avatar
BaByBlu
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: lost

Neprebrana objava Napisal/-a BaByBlu »

ej kako pogosto se pa videvate s ff frendi? kje je ta meja, da se ne navežeš preveč...
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Sonce

Neprebrana objava Napisal/-a ryu10kyu »

Mah...jaz sem nekaj časa nazaj imel kakšno ff...ampak potem ni zneslo, se je začelo zapletati...slej ko prej nekdo pričakuje potem čez čas več.
Par seksov še gre skozi...potem pa ali se ohladi in ni več zabavno ali pa nekdo pričakuje kaj več...

Meni osebno se ne da z eno dobivati samo zaradi seksa...pač imam rad konkreten odnos ali pa nič...ni pri meni mlačno...samo vroče-hladno!
Dosti ljudi ki so na začetku ff ratajo potem tudi pari ali pa sploh nimata nič več skupaj...par seksov in potem se enemu od njiju ne da več, ker ni prave kemije in se naveličaš...ni več tistega adrenalina...ali pa se ena oseba ful zapali pa potem ne gre več...
:nixweiss:
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Tonja »

BaByBlu napisal/-a:ej kako pogosto se pa videvate s ff frendi? kje je ta meja, da se ne navežeš preveč...

Ni meje. Jaz sem z enim FF si dobra že 6,7 let, večinoma sma se dobivala za vikende, pa bla skos skup. Ko mam jaz deda al pa on babo mama pa pavzo :D . Pa nisva navezana pa neč, med nama je zgolj in samo dober, nor fu*.
rosomah
Sramežljivka
Sramežljivka

Re: Seks prijatelj/ica [ZT]

Neprebrana objava Napisal/-a rosomah »

kozarec napisal/-a:Mene pa zanima kako mnenje imate razmerju, ki kao ni resno razmerje v bistvu nista fant in punca bolj sex prijatelja ali f... frenda po domače?

Ste že bile v takem razmerju? Kako se je končalo? Ali se vam to zdi sploh mogoče, se z nekom dol dajat brez nekih obveznosti v bistvu brez ljubezni?
Kako punce gledate na to? Kako fantje?
Se sploh lahko npr. kar nekaj časa dol daješ z nekom, ne da bi bilo vsaj nekaj čustev pri vsem tem? Sam zarad dobrega seksa?

Na splošno me zanima kako gledate na vse to?

Gledam tako, da je bolje, da si najdeš eno resno žensko, ki te bo emotivno in seksualno zadovoljila. Sicer je bolje, da grež v kupleraj. Tam vsaj nikogar ne boš zajebaval. Ponavadi je tako, da je fant seksualni svobodnjak, bejba pa zaljubljena, pa si ne upa povedat in pokazat, ker jo je strah, da bi izgubila jebca, za katerega še vedno neumno upa, da bo enkrat njen, po drugi strani pa najbrž upa tudi na to, da bo zanosila in tako pritegnila moškega.

Seks zaradi seksa je beda.
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

Predusm si usaka želi met otroka (samo) zato, da bi na tak način obdržala moškega ... oh, ja, uboge me, naiune, zalublene ženskice. Komi čakamo.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jemina »

Ah fantje kar bodte prepričani, da hoče vsaka imet vašga otroka da vas obdrži :lach: Tipi maste že bolj butaste taktike :wink:
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Noelia
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Noelia »

Sem imela enkrat takšno razmerje in je bilo super. Končalo se je tako, da sva šla zaradi študija vsak na svoj konec.

rosomah napisal/-a:Ponavadi je tako, da je fant seksualni svobodnjak, bejba pa zaljubljena, pa si ne upa povedat in pokazat, ker jo je strah, da bi izgubila jebca, za katerega še vedno neumno upa, da bo enkrat njen, po drugi strani pa najbrž upa tudi na to, da bo zanosila in tako pritegnila moškega.

:lach:
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a delusional »

...
Zadnjič spremenil delusional, dne 13. Nov. 2009 17:48, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a delusional »

ups
Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Tonja »

rosomah napisal/-a: Ponavadi je tako, da je fant seksualni svobodnjak, bejba pa zaljubljena, pa si ne upa povedat in pokazat, ker jo je strah, da bi izgubila jebca, za katerega še vedno neumno upa, da bo enkrat njen, po drugi strani pa najbrž upa tudi na to, da bo zanosila in tako pritegnila moškega.

Seks zaradi seksa je beda.

:eek: Kiro tele bi šlo pa kaj takega naredit :stupid:
In pole nakoncu zaradi neumne babe in nenasitnega tiča trpi otrok...
Odgovori