Frizer

Vse o ličenju in negi kože.
Odgovori
Uporabniški avatar
mulatto_f
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a mulatto_f »

ja mene tud zanima vse sedaj ki ste tuki pisale, ko ste odštele z svoje cupce pa kaj so vam nardil!!!

k men je ful pomembna cena pa ne dam tok na cupco, uglavnem mam vedno sam strizenje ;)
Uporabniški avatar
kajira
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a kajira »

sanda, kakšno frizuro ti je pa naredil? imam tudi jst zdaj pažo, ampak se znam hitro naveličat svojih las. se dobro sliši ta maki. :)
Sanda
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Sanda »

Jst sm se pr stevotu....enmu njegovmu frizerju postrigla na paž...veselo mi je razlagu kao kako usak ne zna postiržt na paž...in da morš bit ful natančn...bla bla..uglavnem moji naravni lasje so RAVNI a k me je on postrigu je šlo use na svojo stran...in če se nism zlikala se sploh ni opazl da sm postrižena na paž....pol sm šla pa k makiju....najprej se je začudu mojmu "pažu" in me v eni urci...uključno z umivanjem las....ostrigu...postrigu me je na paž...ker sm bla pač takrt še zmer navdušena nad njim...brez gela...laka...operem si glavo in lasje ravni...lepa linija paža in to je to....vedno mi prav...zakaj ljudje misljo če se z njimi frizer ukvarja po 3 ure...da jim bo naredu dobro čupo? Njemu je pomembn da te v čimprejšnjem cajtu postriže...ker prav...jst ratam živčn pa še stranka...in k sm razmišljala res je....men se ne da neki tm cijazt k en použ pr frizerju....tko da zdej mi laski lepo rastejo...menva pa se za zamenjavo barva...in neko drugo čupco...ampak o tom potom....glede obrvi pa itak vriskam...drugačn obraz mam...in lep mil...in tak sexy....ne morm vrjet da se sam zarad obrvi počutm tko fajn...heheheh
with every goodbye, you learn...
Uporabniški avatar
kajira
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a kajira »

o super. zdele me predvsem mika, da bi si malo obrvi uredila. a on sam od sebe svetuje kakšno spremembo, kaj kar bi ti pasalo? ker jst bi dostkrat rada, da mi frizerji dajo kakšen namig, kaj bi dobr zgledal, pa se moram vedno sama odločit, čeprav sama ne morem vedet, kako bo izpadlo. sicer majo frizerji radi, da stranka točno ve, kaj hoče, ampak jst premalo spremljam modne trende, da bi sploh mela kakšne kul ideje.
Uporabniški avatar
amyZ
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: trbovlje

Neprebrana objava Napisal/-a amyZ »

Kok pa tale maki kej računa za striženje in barvanje skup?
Vedno delaj za življenje in ne dopusti da bi živel za delo!!!

http://amadeaz.blogspot.com/
GoldenSoul
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: lj

Neprebrana objava Napisal/-a GoldenSoul »

oj!

Veretn se morš prej kej naročt pr temu Makiju, a ne?
Sanda
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Sanda »

Ja men....ni za obrvi nč povedu...sam lotu se je....in je blo fenomenalno...jst sm ga sicer spraševala kaj bi mi pasal...pa mi je povedu....in kakšna frizura in barva las....pač kaj bi mi on naredu...odločitev je pa moja....

jst sm za striženje dala 32evrov....kok pa stane barvanje pa ne vem....

pomoje se je treba naročt...jst sm poklicala...ker pr njemu dela moja kolegica...pa mi je reku kdaj bo...ponavad takoj nasledn dan...zato ker je bl leteč....ma še en salon...aj tink ivančna gorica....pa leta od enga do druzga...

jst sm res ful zadovoljna...zdej me mika da bi se šla spet postrižt...mam daljši paž...mogoče bi še krajšga...kej tko bl frikast....skuštran...bomo vidl...

drgač mi je pa povedu...oz. kolegica...da je ena iz foruma že bla v salonu...zato k so jo uprašal kje je zvedla...pa je rekla da na forumu :)
with every goodbye, you learn...
Uporabniški avatar
SapraVeronika
Debatorica
Debatorica
Kraj: in the fairytale

Neprebrana objava Napisal/-a SapraVeronika »

js priporočam cut'n'go

pač.. kolega 2 tam delata in sta res ful uredu
predwsem en od njiju - borut.. on ma wedno ful idej
in ie ful dobr frizer.. in fuuuul faca ^^
sicr sta ful mlada, ampak oba mata res welik izkušenj..
pa še fain ie k ie brez naročanja ^^
Waves of sound they move my body
Touch my body, pull me deeper into you
So hold on to me, cause we're fallin weightlessly
Gravity callin, now I'm falling through.
keya
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: wajt krajna

Neprebrana objava Napisal/-a keya »

Js sem šla pa pred kakšnim mesecem v MB studio (če se ne motim se tako reče :oops: ).. za Bežigradom, pri postaji Mercator zraven koperške banke.. Noro zadovoljna, res :D

Sicer sem prišla zastonj čez, drugače bi kar zajeten kupček € pustila tam.. Samo tudi, če bi mogla plačat mi nebi bilo žal! Mare me je toliko časa hecal in pregovarjal, da sem mu potem končno dovolila, da me je postrigel in dal še 2 bakreno-oranžna pramena :D
Uh, če bi mi kdo pred tem omenil da bom prišla ven "čisto ošopana" (beri: ob obrazu stopničasto + fru fru.. nebi o tem, da sem mižala ko mi je sprednje lase strigel, matr sm se bala.. namreč full nisem za spremembe neke) & z dvema oranžnima pramenoma.. bi se obrnila in pobegnila :lach:

SapraVeronika bi se lahko prosim potrudila, pa probala začet pisat J namesto Ija & še sploh pa brez teh W?! :< je bilo že dostikrat govora o tem na forumu.. je res zelo nedležno!! prosim ;)
Uporabniški avatar
SapraVeronika
Debatorica
Debatorica
Kraj: in the fairytale

Neprebrana objava Napisal/-a SapraVeronika »

will do ;)
sicr sm navajena, sam se bom potrudla ^^
back to the topic

js sm nazadnje k sm se pr temu kolegu strigla..
uffff :)
zajebaval me ceu čas da me bo zabril.. js cela panična bla tm
pol na koncu me je pa fulful ostrigu
sam zdej sm se navadla, čeprav še čopa več nemorm met :lol:
Waves of sound they move my body
Touch my body, pull me deeper into you
So hold on to me, cause we're fallin weightlessly
Gravity callin, now I'm falling through.
Uporabniški avatar
arrow
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a arrow »

SapraVeronika kje pa je ta frizerski salon,ki ga priporočaš? Pa je drago?
I fear to keep an open mind, for there are those who would use it as a door to my soul.
majchy84
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a majchy84 »

Koliko računajo pri Stevotu za striženje?
sleepyheadgirl
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a sleepyheadgirl »

Js sm bla dons pr enmu marku k je biu prej pr miču strigu pa ker tm ni mogu tut barvat je šou na svoje imenuje se pa Marks frizerski studio u mostah je to...tko bom rekla pr barvanju se še mau lovi k niti nima tok strank ane pa šele 2 mesca je na svojm ampak striže pa fenomenalno in js vem da dokler ne neha tko dobr strižt se ne ločm od njega. Postrigu me je točno tko k sm hotla pomagu mi je pr izbiri kaj mi paše itd res obvlada... če kero zanima telefonska pa naslov nej mi pošle na pm pa dam :) cene ma pa čist normalne nč zasoljene tko da je ful dobr :D
Gymnastics tells you no. All day long. It mocks you over and over again. Telling you- you're an idiot.
Uporabniški avatar
leoncinha
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a leoncinha »

Jst sem bla pa v Frizerskem studiu MD ( v Galeriji Kapitelj) in sem totalno razočarana!!! :eek:
Hotla sem si sam fru-fru nardit, pa me je ženska kr celo začela stričt. Pa sem rekla da dolžine ne bi krajšala, pa je rekla da mora bit tko ker drugače ni vredu taka frizurca... Jaooooo, kok sem jezna!!
Sovražim frizerje, ki me ne upoštevajo. Nkol več tja!!!
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a chiqqa »

Sanda napisal/-a:pol sm šla pa k makiju....najprej se je začudu mojmu "pažu" in me v eni urci...uključno z umivanjem las....ostrigu...postrigu me je na paž...ker sm bla pač takrt še zmer navdušena nad njim...brez gela...laka...operem si glavo in lasje ravni...lepa linija paža in to je to....vedno mi prav...zakaj ljudje misljo če se z njimi frizer ukvarja po 3 ure...da jim bo naredu dobro čupo? Njemu je pomembn da te v čimprejšnjem cajtu postriže...ker prav...jst ratam živčn pa še stranka...in k sm razmišljala res je....men se ne da neki tm cijazt k en použ pr frizerju....tko da zdej mi laski lepo rastejo...menva pa se za zamenjavo barva...in neko drugo čupco...ampak o tom potom....glede obrvi pa itak vriskam...drugačn obraz mam...in lep mil...in tak sexy....ne morm vrjet da se sam zarad obrvi počutm tko fajn...heheheh

kje pa je ta maki??
Odgovori