Kaj je za vas debela ženska?

Za dušo in telo.
Odgovori
^cherry^
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a ^cherry^ »

Se popolnoma strinjam z Yazmeen. Sploh pa ne moreš rečt, ženske nad 65 kg so debele. Dejte mal razmišljat no. :roll:
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

ANGELgirl, kar sm js napisala je bla zgolj replika na post nokie_b in je blo seveda mišljeno sarkastično (če tega nisi zaznala sama).
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a densy »

ja ja mal smo se pohecal :D
^cherry^
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a ^cherry^ »

ANGELgirl napisal/-a:Saj ne vem kaj bi rekla! Ampak res me je prav razkuril to.. Kakšna ženska ima lahko 70 kg pa zgleda čisto suhca, neka druga pa z 55 kg izgleda kar buckasta.. Tako,da tehtnica nima nobenega pravega pomena.. Pa tudi ženska z 65kg ni debela, ampak je mejčkeno preveč obilna, ne pa debela!

Odloč se zdej. :roll:
Josephina
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Josephina »

Matr pol sem po cosmo kritikah tud js debela :( (:lach: )

Drugac pa je cist vseen kaksn si, ce se dobr pocutis.
Shannon
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Shannon »

Cifre gledat je brezveze. Jaz imam lahko 100 kil, če bo v špeglu štimalo in ne bo nič viselo stran, ok.

Jaz imam trenutno ene 68 kg in sem, ne boste verjele, prejela v lajfu že ogromno komplimentov glede postave, lepih nogic, rok, bušija, rite ... pa se vam ogromno sliši, kaj? Skoraj 70 kil imam :D

Presojat samo po cifrah je čist mim.
Uporabniški avatar
nokia_b
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a nokia_b »

LOL.. hec je biu no :rofl:
Uporabniški avatar
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...

Neprebrana objava Napisal/-a moi T »

Se strinjam to glede cifr. Jez mam tudi zdej enh 61-62 kil (poleti kke 3 kilce manj)na mojih 168, pa mi prodajalke u trgovini vedno ponujajo premajhne hlače :lach:.
Just dance and everything it´s gonna be ok!
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objava Napisal/-a no angel »

Debelost je itak zlo relativna - kar se men npr. zdi debelo (ker sm, priznam, dost kritična glede tega), se verjetn 3/4 ostalim ne bo zdelo (al pa, ne vem). Sicer pa kao velja da je fantom všeč če je "kej za prijet", baje, čeprav če je tak, je to za mene slabo. :D Al pa se s tem pač tolažijo konkretne? Who knows. :lach:
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
mary-kate and ashley bigg
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a mary-kate and ashley bigg »

ne moreš samo kil upoštevat. treba je gledat razmerje med višino in težo.

če je ženska velika 140 in ima 75 kil bo verjetno debela, če pa pri enakih kilah meri 185 cm bo pa čisto suha ... vse je relativno.
bouhica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a bouhica »

no angel napisal/-a:Debelost je itak zlo relativna - kar se men npr. zdi debelo (ker sm, priznam, dost kritična glede tega), se verjetn 3/4 ostalim ne bo zdelo (al pa, ne vem). Sicer pa kao velja da je fantom všeč če je "kej za prijet", baje, čeprav če je tak, je to za mene slabo. :D Al pa se s tem pač tolažijo konkretne? Who knows. :lach:

Mnje men tud nekak tko :wink: Te moske finte, da je fajn ce je "kej za prjet"... Huh sem enkrat prov sprasvala tipe, kaksne so to bejbe za prjet po njihovo. Ker to se slis ze skor debelo za moje pojme, ce je kej za prjet. In cist usi(!) tipi so zacel govort primere bejb, ki so za moje pojme suhe. Noben ni omenu nobene Beyonce al pa J.Lo :D
You can think Im wrong, but thats no reason to quit thinking
Uporabniški avatar
B@bsy
Debatorica
Debatorica
Kraj: KK

Neprebrana objava Napisal/-a B@bsy »

zame je debela ženska tista k ji špeh dol visi ampak dobesedno...
Uporabniški avatar
..aNia*.
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a ..aNia*. »

Josephina napisal/-a:Matr pol sem po cosmo kritikah tud js debela :( (:lach: )

Drugac pa je cist vseen kaksn si, ce se dobr pocutis.

hahaha :D ekola sva že 2, glede na to, da majo ene meje pr 65 kg..se pravi, da sm js s svojimi 70 kg (pri 178 cm) že prekomerno debela? :lol: jah 15 kil bo treba do poletja spravt stran..mala malca

jebemo, raj nam več brala te teme, da se nam preveč zasekirala.

Drugače pa obstaja tud ITM k pomojm veliko več pove o oblikah telesa kot pa samo teža pa pol ogibanje okrog nje kje je tista magična meja debelosti :P
Don''t care what people say, just follow your own way...
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

Am, kaj pa ITM pove? Čist nč. Ta je še mnj natančn, kr majo meje tak razpon kilaže, da niti slučajno ne moreš sklepat, kašna postava je npr "normalna" oz kako oseba z ITMjem, ki pade u to območje, zgleda.

Še največ pove po moje razmerje med mišicami in maščobo.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a kr.ena »

ITM definira debelost - po zdravstvenih merilih. In zdravstvena merila so edina relevantna pri tem. Ostalo je stvar osebnega okusa, dokler je ITM nad 18 in pod 25.
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
Odgovori