Kaj je za vas debela ženska?
ANGELgirl napisal/-a:Saj ne vem kaj bi rekla! Ampak res me je prav razkuril to.. Kakšna ženska ima lahko 70 kg pa zgleda čisto suhca, neka druga pa z 55 kg izgleda kar buckasta.. Tako,da tehtnica nima nobenega pravega pomena.. Pa tudi ženska z 65kg ni debela, ampak je mejčkeno preveč obilna, ne pa debela!
Odloč se zdej.

Cifre gledat je brezveze. Jaz imam lahko 100 kil, če bo v špeglu štimalo in ne bo nič viselo stran, ok.
Jaz imam trenutno ene 68 kg in sem, ne boste verjele, prejela v lajfu že ogromno komplimentov glede postave, lepih nogic, rok, bušija, rite ... pa se vam ogromno sliši, kaj? Skoraj 70 kil imam
Presojat samo po cifrah je čist mim.
Jaz imam trenutno ene 68 kg in sem, ne boste verjele, prejela v lajfu že ogromno komplimentov glede postave, lepih nogic, rok, bušija, rite ... pa se vam ogromno sliši, kaj? Skoraj 70 kil imam

Presojat samo po cifrah je čist mim.
Debelost je itak zlo relativna - kar se men npr. zdi debelo (ker sm, priznam, dost kritična glede tega), se verjetn 3/4 ostalim ne bo zdelo (al pa, ne vem). Sicer pa kao velja da je fantom všeč če je "kej za prijet", baje, čeprav če je tak, je to za mene slabo.
Al pa se s tem pač tolažijo konkretne? Who knows. 

little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
-
- Kofetarica
no angel napisal/-a:Debelost je itak zlo relativna - kar se men npr. zdi debelo (ker sm, priznam, dost kritična glede tega), se verjetn 3/4 ostalim ne bo zdelo (al pa, ne vem). Sicer pa kao velja da je fantom všeč če je "kej za prijet", baje, čeprav če je tak, je to za mene slabo.Al pa se s tem pač tolažijo konkretne? Who knows.
Mnje men tud nekak tko

You can think Im wrong, but thats no reason to quit thinking
Josephina napisal/-a:Matr pol sem po cosmo kritikah tud js debela(:lach: )
Drugac pa je cist vseen kaksn si, ce se dobr pocutis.
hahaha

jebemo, raj nam več brala te teme, da se nam preveč zasekirala.
Drugače pa obstaja tud ITM k pomojm veliko več pove o oblikah telesa kot pa samo teža pa pol ogibanje okrog nje kje je tista magična meja debelosti

Don''t care what people say, just follow your own way...
Am, kaj pa ITM pove? Čist nč. Ta je še mnj natančn, kr majo meje tak razpon kilaže, da niti slučajno ne moreš sklepat, kašna postava je npr "normalna" oz kako oseba z ITMjem, ki pade u to območje, zgleda.
Še največ pove po moje razmerje med mišicami in maščobo.
Še največ pove po moje razmerje med mišicami in maščobo.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...