Kaj je za vas debela ženska?
-
- Sramežljivka
- Kraj: neverland
naj odgovorim na vprašanje:
vsak ma svoj tip lepotnega ideala in zaj če bom jas rekla da je meni ženska ki je visoka 170cm pa težka 70kil debela mi je pač debela. j*** ga..nekomu pa se bo zdela ta prava mačka..
definitivno pa so znaki ko lahko rečeš da je osebek res debel bodisi moški bodisi ženski spol.(one mortadele okoli pasa, pa ko ne morejo skoz vrata, pa se vsedejo na busu na 2 stola,..pa take varjante..)
vsak ma svoj tip lepotnega ideala in zaj če bom jas rekla da je meni ženska ki je visoka 170cm pa težka 70kil debela mi je pač debela. j*** ga..nekomu pa se bo zdela ta prava mačka..
definitivno pa so znaki ko lahko rečeš da je osebek res debel bodisi moški bodisi ženski spol.(one mortadele okoli pasa, pa ko ne morejo skoz vrata, pa se vsedejo na busu na 2 stola,..pa take varjante..)

Aloha napisal/-a:Ja.Kruto, a resnično
.
Saj ne vem kaj bi rekla! Ampak res me je prav razkuril to.. Kakšna ženska ima lahko 70 kg pa zgleda čisto suhca, neka druga pa z 55 kg izgleda kar buckasta.. Tako,da tehtnica nima nobenega pravega pomena.. Pa tudi ženska z 65kg ni debela, ampak je mejčkeno preveč obilna, ne pa debela!
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
kok je recimo normalno za 180? če je sploh mogoče govorit v kilogramih?
Touch me, take me to that other place. Reach me, I know I'm not a hopeless case. It's a beautiful day.
A že loh nehate razpravlat o cifrah, ker nimajo nobene veze! Kot se je že stokrat povedal, ena bo lahko pr 165cm in 60 kg zgledala ful bunka, druga pa (z istimi ciframi) ful dobr. Čist odvisn od zgradbe telesa!
Men da vsak ene par kil manj, k me pogleda, kokr jih mam v resnic. Ampak mam dost mišic, ki pa kr neki vagajo
Men da vsak ene par kil manj, k me pogleda, kokr jih mam v resnic. Ampak mam dost mišic, ki pa kr neki vagajo