Ampak hudo, mene je zadnjič klicala soseda, če ji pridem žarnico zamenjat, ker ji je pregorela. Pa drugič me bo klicala, če ji pridem sendvič odvit, ki ga je kupila za kosilo v trgovini.

Jochie napisal/-a:matjazd napisal/-a:
Ampak hudo, mene je zadnjič klicala soseda, če ji pridem žarnico zamenjat, ker ji je pregorela. Pa drugič me bo klicala, če ji pridem sendvič odvit, ki ga je kupila za kosilo v trgovini.
vprašaj drugič sosedo, če ima ona kondome ali jih moraš s sabo prinesti!
Aloha napisal/-a:Nekje pr odnosu "premal-preveč" je blo omenjeno, da nekdo dela za 400, ta drug pa nese dam dvejstkrat več (kar je sicer čist prevtirano, ampak ok), medtem ko je nemogoče, da nardi 20krat več ... Sej ne gre za to, kok več nardiš, ampak kaj nardiš. In eni še kr nočjo razumet, da 24-urna služba ne bo nikol enako plačana kot 8-urna.
In pa uprašanje za orhidejo1 ... Zakaj šolan človek pr 30ih ne bi mogu met stanovanja, avta in ostalga, plačanga iz svojga žepa?
Aloha napisal/-a:Eh, sej sm vedla, da se bo nekdo obregnu ob tistih 24 ur. Ne vem, sm misnla, da je samoumoeuno, da ne gre za taisto delo, kot je tistih osem ur. Mišlen je blo, da če si direktor ene firme, nosš delo domou, s tabo je vedno in pousod, ne moreš na dopust in izklopt telefon, po 14ih dneh ga pa uklopt nazaj. In k kšn izmed delauceu neki zajebe, ti plačaš ceno za to. Mislm, da si usa sekirancija, k ti ne da spat, žiuci, k jih zgublaš zarad neodgovornosti drugih zaslužjo kr lepo večjo plačo kt pa osem ur nekoga, k dela neko pouprečno, nezahteuno delo.
Za Mekatorjeuga direktorja ne vem, govorim na podlagi razmer, k jih poznam.
ana27 napisal/-a:Aloha napisal/-a:Eh, sej sm vedla, da se bo nekdo obregnu ob tistih 24 ur. Ne vem, sm misnla, da je samoumoeuno, da ne gre za taisto delo, kot je tistih osem ur. Mišlen je blo, da če si direktor ene firme, nosš delo domou, s tabo je vedno in pousod, ne moreš na dopust in izklopt telefon, po 14ih dneh ga pa uklopt nazaj. In k kšn izmed delauceu neki zajebe, ti plačaš ceno za to. Mislm, da si usa sekirancija, k ti ne da spat, žiuci, k jih zgublaš zarad neodgovornosti drugih zaslužjo kr lepo večjo plačo kt pa osem ur nekoga, k dela neko pouprečno, nezahteuno delo.
Za Mekatorjeuga direktorja ne vem, govorim na podlagi razmer, k jih poznam.
No jaz nisem direktor, telefon mi tudi izven službenega časa zvoni. Za svoje delo pa odgovarjam samo jaz in nihče drug!