Big Brother 2008
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: Maribor
Tud jaz sem presenecena nad tem, da se vam zdi tako nagravzno, da je v hisi tudi brezdomec. To je lahko prej prednost in dodatna popestritev. Saj verjamem, daje tezko, ce clovek oddaja neprijetne vonje, ampak to se lahko resi tako, da se z njim pogovorijo in ne da ga obrekujejo, kot da je zaradi tega kaj slabsi clovek.
moi T napisal/-a:iluzija napisal/-a:Študentka. napisal/-a:Od moških je največja groza da so dali klošarja nott (haloooo?! to je pa res navgravžno in pomoej ful smrdi v bajti not) še to se manjka, da gre on 1. v tadobro stanovanje..
![]()
Se bo vsaj lahko normalno umil tam.
Pi*da ste nesramne, pa kaj je z vami ženske? Pač je klošar, vem, da prebivalcem ni ravno prijetno, če smrdi pa to, sam še useeno je človek in ne moreste tko govorit o njem no!!! Tip je pač mel težko življenje in pristal na cesti... Jez mislm, da je to ful dobro, da so ga dali notr, se bo usaj malo več govorilo o tej problematiki, pa po moje bodo mal poskrbeli zanj, ko pride vn, tudi če ne bo dobil glavne nagrade. Sploh pa bo tle imel možnost se umit, kar mogoče pod milim nebom ne more...
Moj komentar ni letel na klošarja kot osebo. Joj, jaz jih noro spoštujem, sploh on se mi je po uvodni predstavitvi zdel zelo korekten človek. Moj komentar je letel le na to, da mu privoščim, da gre v boljšo bajto, da se bo fino umil tam in bo lepše dišal kot pa tisti iz tako imenovanega smetišča

- razmazena_maca
- Debatorica
A so to foro pobrali iz Ben Elton: na smrt slavni? 

Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
Mah na stran lažne moralne pridige...tip je klošar.Ni rakav bolnik, da bi bilo treba z njim sočustvovati.
Se katera med vami druži s klošarji? Verjetno ne.A v hiši BB pa bi se?
Jaz že ne, izogibala bi se ga kot kuge in komaj čakala, da gre ven.
Tiste, ki se vam klošarji smilijo: itak cele dneve samo fehtajo.Sigurno nafehtajo vsaj 10 eurov na dan.To je okoli 300 na mesec.To je pa že skor minimalna plača, ki jo dobi nekdo, ki hodi v službo.Samo da pač klošar vse zapije.
Tiste, ki se vam klošarji smilijo: itak cele dneve samo fehtajo.Sigurno nafehtajo vsaj 10 eurov na dan.To je okoli 300 na mesec.To je pa že skor minimalna plača, ki jo dobi nekdo, ki hodi v službo.Samo da pač klošar vse zapije.
Valeria napisal/-a:itak cele dneve samo fehtajo.Sigurno nafehtajo vsaj 10 eurov na dan.
Zaslužjo od 30 eur in več na dan- tko da pri tem jim ni hudega. sam bl kukr klošarji so neprijetni ljudje, ki se ne umivajo in smrdijo. ne glede na to a je klošar al ne- lahko bi se vsaj umil. sej je vidu vse ostale, ki se, bi jih lah pa posnemu, če ne zna... kr neki, res

- razmazena_maca
- Debatorica
sem se menla z eno ko vem da mi je po pravici povedla. pod 50 eurov je baje skoraj nemogoče nabrat. samo dobro, ona igra, recimo da klošar tak do 20 ziher nafehtaValeria napisal/-a:Mah na stran lažne moralne pridige...tip je klošar.Ni rakav bolnik, da bi bilo treba z njim sočustvovati.
- razmazena_maca
- Debatorica
- moi T
- Cosmopolitanka
- Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...
Valeria napisal/-a:Mah na stran lažne moralne pridige...tip je klošar.Ni rakav bolnik, da bi bilo treba z njim sočustvovati.
Ne morm verjet, da lahko take pišeš

In tudi če nafehtajo veliko, verjemi, da ni tako lahko prit s tega začaranga kroga.
Just dance and everything it´s gonna be ok!
Tale gospodič Željko/Marko je poleg zafurane familije še skor slep. Sam tolk za informacijo. Je mel službo pa je žal ni mogel opravljat, niti je ne bi sedaj dobil.
In eno je, če je klošar popolnoma zdrav pa se mu ne da delat, drugo pa je, če ima za sabo psihično navlako in pa določene bolezni.
Je bil pa drugače vedno ful ok fant, pripravljen pomagat in skromen, ampak žal so ga razmere pahnile v tako situacijo.
In eno je, če je klošar popolnoma zdrav pa se mu ne da delat, drugo pa je, če ima za sabo psihično navlako in pa določene bolezni.
Je bil pa drugače vedno ful ok fant, pripravljen pomagat in skromen, ampak žal so ga razmere pahnile v tako situacijo.
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: Maribor
Valeria napisal/-a:Mah na stran lažne moralne pridige...tip je klošar.Ni rakav bolnik, da bi bilo treba z njim sočustvovati.
Jaz sočustvujem tudi z ljudmi, ki so odraščali v težkih razmerah, pomanjkanju, ob alkoholizmu...ne rabijo biti ravno bolniki...
ne družim se s klošarji, ampak neko obrekovanje se mi pa tudi ne zdi fer, za kogarkoli se gre
Houd de wereld tegen