Big Brother 2008

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Odgovori
***Ally***
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a ***Ally*** »

^^ podpis...

so what če je klošar, zato zdaj nima pravice bit zravn "čistih" ljudi...mogoče je dosti boljši/bolj moralen od nekaterih kurbirjev ipd. tam not
najbrž ni sam kriv, da je imel takšne možnosti v življenju...
Houd de wereld tegen
slivica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a slivica »

Tud jaz sem presenecena nad tem, da se vam zdi tako nagravzno, da je v hisi tudi brezdomec. To je lahko prej prednost in dodatna popestritev. Saj verjamem, daje tezko, ce clovek oddaja neprijetne vonje, ampak to se lahko resi tako, da se z njim pogovorijo in ne da ga obrekujejo, kot da je zaradi tega kaj slabsi clovek.
Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a iluzija »

moi T napisal/-a:
iluzija napisal/-a:
Študentka. napisal/-a:Od moških je največja groza da so dali klošarja nott (haloooo?! to je pa res navgravžno in pomoej ful smrdi v bajti not :D ) še to se manjka, da gre on 1. v tadobro stanovanje.. :?

Se bo vsaj lahko normalno umil tam :D .

Pi*da ste nesramne, pa kaj je z vami ženske? Pač je klošar, vem, da prebivalcem ni ravno prijetno, če smrdi pa to, sam še useeno je človek in ne moreste tko govorit o njem no!!! Tip je pač mel težko življenje in pristal na cesti... Jez mislm, da je to ful dobro, da so ga dali notr, se bo usaj malo več govorilo o tej problematiki, pa po moje bodo mal poskrbeli zanj, ko pride vn, tudi če ne bo dobil glavne nagrade. Sploh pa bo tle imel možnost se umit, kar mogoče pod milim nebom ne more...

Moj komentar ni letel na klošarja kot osebo. Joj, jaz jih noro spoštujem, sploh on se mi je po uvodni predstavitvi zdel zelo korekten človek. Moj komentar je letel le na to, da mu privoščim, da gre v boljšo bajto, da se bo fino umil tam in bo lepše dišal kot pa tisti iz tako imenovanega smetišča :D (sicer imajo tudi kopalnico, right? Ampak precej neudobno...).
Uporabniški avatar
razmazena_maca
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a razmazena_maca »

baje da se noče it umit :?
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a kr.ena »

A so to foro pobrali iz Ben Elton: na smrt slavni? :D
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
Tiavanna
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Tiavanna »

Meni je totalno blesavo, da Damjano kličete stara baba, Sebastjan, ki je isto star, je pa hud in oh in sploh. Wtf? :roll:
Valeria
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Valeria »

Mah na stran lažne moralne pridige...tip je klošar.Ni rakav bolnik, da bi bilo treba z njim sočustvovati.

Se katera med vami druži s klošarji? Verjetno ne.A v hiši BB pa bi se?

Jaz že ne, izogibala bi se ga kot kuge in komaj čakala, da gre ven.

Tiste, ki se vam klošarji smilijo: itak cele dneve samo fehtajo.Sigurno nafehtajo vsaj 10 eurov na dan.To je okoli 300 na mesec.To je pa že skor minimalna plača, ki jo dobi nekdo, ki hodi v službo.Samo da pač klošar vse zapije.
Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a iluzija »

razmazena_maca napisal/-a:baje da se noče it umit :?

Nja, to je pa druga potem... Torej, če je imel težko življenje... Zakaj potem odklanja umivanje? To potem nima veze in je logično, da bo deležen kritik.
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Kika »

Valeria napisal/-a:itak cele dneve samo fehtajo.Sigurno nafehtajo vsaj 10 eurov na dan.

Zaslužjo od 30 eur in več na dan- tko da pri tem jim ni hudega. sam bl kukr klošarji so neprijetni ljudje, ki se ne umivajo in smrdijo. ne glede na to a je klošar al ne- lahko bi se vsaj umil. sej je vidu vse ostale, ki se, bi jih lah pa posnemu, če ne zna... kr neki, res :?
Uporabniški avatar
razmazena_maca
Debatorica
Debatorica

Valeria napisal/-a:Mah na stran lažne moralne pridige...tip je klošar.Ni rakav bolnik, da bi bilo treba z njim sočustvovati.

Tiste, ki se vam klošarji smilijo: itak cele dneve samo fehtajo.Sigurno nafehtajo vsaj 10 eurov na dan.To je okoli 300 na mesec.To je pa že skor minimalna plača, ki jo dobi nekdo, ki hodi v službo.Samo da pač klošar vse zapije.
sem se menla z eno ko vem da mi je po pravici povedla. pod 50 eurov je baje skoraj nemogoče nabrat. samo dobro, ona igra, recimo da klošar tak do 20 ziher nafehta
Uporabniški avatar
razmazena_maca
Debatorica
Debatorica

še moram to dopisat: ko bi le jaz mela 20 eurov na dan žepnine/plače :D
Uporabniški avatar
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...

Neprebrana objava Napisal/-a moi T »

Valeria napisal/-a:Mah na stran lažne moralne pridige...tip je klošar.Ni rakav bolnik, da bi bilo treba z njim sočustvovati.

Ne morm verjet, da lahko take pišeš :roll:. Valda, da se ne družim s klošarji, ker imam drugačno življenje kot oni. To pa ne pomeni, da jih ne spoštujem, tako kot ti. Lahko te je sram, da take govoriš, ker tvoje besede bolj smrdijo kot njegov telesni vonj. In mislš, da uživajo u fehtanju? Po moje ne. No, verjetno so se s časom navadli na take stvari, sam je žalostno, da se morjo navadt na to. Drgač pa zdej prodajajo tudi časopis Kralji ulice, mogoče bi kakšnega prebrala, ker vidm, da si zelo neizobražena kar se tega tiče.
In tudi če nafehtajo veliko, verjemi, da ni tako lahko prit s tega začaranga kroga.
Just dance and everything it´s gonna be ok!
Babangida
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Babangida »

Jz upam da klošar zmaga.Sej Miki je sam povedal,da ve kako priti do zmage.Tako bomo videli,če bo res tako.Samo meni je totalno antipatičen.Če bi bil tak v real lifu kot je tle notri bil 3 dni,bi mu privoščil zmago.Samo je aroganten in nadut tip
Uporabniški avatar
Smreka
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Smreka »

Tale gospodič Željko/Marko je poleg zafurane familije še skor slep. Sam tolk za informacijo. Je mel službo pa je žal ni mogel opravljat, niti je ne bi sedaj dobil.
In eno je, če je klošar popolnoma zdrav pa se mu ne da delat, drugo pa je, če ima za sabo psihično navlako in pa določene bolezni.
Je bil pa drugače vedno ful ok fant, pripravljen pomagat in skromen, ampak žal so ga razmere pahnile v tako situacijo.
***Ally***
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a ***Ally*** »

Jaz sočustvujem tudi z ljudmi, ki so odraščali v težkih razmerah, pomanjkanju, ob alkoholizmu...ne rabijo biti ravno bolniki...

ne družim se s klošarji, ampak neko obrekovanje se mi pa tudi ne zdi fer, za kogarkoli se gre
Houd de wereld tegen
Odgovori