ena je omenila, da mogoče je imel pa kakšne avanture pa ni hotel da ga kličem. jst mislim da ne. ma pa take otročje kolege, da bi ga takoj zajebaval da je copata, da ga preverjam in kej podobnga. mislm, da zato ni hotel. ja, vem, lahko se vprašam kakšen karakter je, če se tako pusti frendom.
sem šla včerej do njega pa sva se pogovorila, še zmer misl da sem neupravičeno ravnala ker sem popizdila ker ni pršel. sm rekla, da je najina zveza tako al tako šla navzdol in je bila to samo pika na i (res velika pika). se mi zdi da niti ni bil kej preveč prizadet ker je konc, sam vztraja da sem jst vsega kriva. ok pa sem. mi je čist vseen. nism vedla, da mam tko otročjega tipa.
včer zvečer sm se pol mal smilila sama seb, mal sem jokala sam moram rečt da mi ni tako zelo hudo. al bo pa vse še za mano pršlo. pri tadrugem bivšem sem se odločila, da bom še malo počakala z vsem skupej, moram najprej mal uredit svoje misli. verjetn ga bom čez kake 14 dni poklicala za kako pijačko, pol bomo pa vidl kako bo naprej, če bo pokazal kej zanimanja al bo omenjal kakšno deklco k mu je všeč. tut če pokaže zanimanje ne mislm hitet, moram najprej pr seb vse razčistit.
drgač pa priznam da sem že kdaj prej pomisla na bivšega, ampak ne da bi bla z njim, sam zanimal me je kako je. mi je žal da nisva ostala v boljših stikih, sploh ker ni bilo nobene zamere z nobene strani. mogoče je pa usoda hotela da se glih tam zaletim

aja še to, da mi je rekel da naj pustim fanta se mi ne zdi da je blo to tko narobe. tut vse prjatlce so mi rekle naj ga pustim ko sem jim to povedala, pa mami isto. sej vem da mi nimajo pravice to govort, sam pa čist razumem zakaj so to rekl, tut jst bi tko rekla svoji prjatlci, če bi mi povedala kej tazga.