Naj ponovno poskusim pri bivšem?

Pomoč iz čustvenih stisk.
kremsnita
Sramežljivka
Sramežljivka

Naj ponovno poskusim pri bivšem?

Neprebrana objava Napisal/-a kremsnita »

ojla. se opravičujem za malo daljši post ampak res me zanima vaše mnenje. zgodba je sledeča.

S fantom sva skupaj 13 mesecev. kadar gre kdo od naju ven žurat s svojimi kolegi imava navado oz že kar pravilo, da se ne kličeva. včeraj je bil on zunaj s svojimi kolegi jaz pa s kolegicami. ko sem se peljala domov sem imela manjšp prometno nesrečo. zletela sem s ceste, meni k sreči ni bilo nič, tudi na avtu se nič ne pozna, vendar sem rabila nekoga da me potegne iz travnika na katerem sem pristala. in kličem fanta. se mi ne oglasi. klicala sem ga 5x ker sem mislila da bo pogruntal da ga ne kličem kar za brezveze. pa se ni oglasil. poslala sem mu še sms da sem šla s ceste in da rabim pomoč. nič. staršev nism mogla poklicat ker so bili na eni fešti. in sem se spomnila na bivšega, ki živi blizu. z njim sva končala pred dvema letoma, razšla sva se sporazumno, od tedaj nisva bila več v stikih, razen smsi za rojstni dan. ga pokličem in je rekel da bo takoj prišel. res je prišel in mi potegnil avto iz jarka. potem se je še ponudil da me on zmojim avtom zapelje do doma, ker sem bla jst čist preveč živčna da bi vozila. on je potem poklical kolega da ga je pršu iskat. med vožnjo mi je povedal da že tri mesece nima več punce in je samski. jst sm mu povedala kaj je bilo z mojim fantom in reku je da če sem pametna ga bom pustila.

celo noč sem razmišljala in zjutrej poklicala fanta. hotla sem se pogovort, ko pa je on reku, da je vidu klice in sms ampak da mava pač dogovor sm znorela in ga pustila. mislm halo!?! punca ma prometno on pa to ve ampak ker ga ne smem klicat ga boli k****. pol mi je pa očital da sem jst nefer do njega kr ga zard tega pustim.

kaj mente ve? sm res nefer? k jt mislm da ne. pa glede bivšega? a je pametno kej prcat v to smer? ker včerej se mi je zdelo k da sm spet najdla dolg izgubljenga prjatla. naj mu pošlem sms pa se mu zahvalm pa vidm kaj bo pol on naredu? v bistvu mi je za zdejšenga fanta vseeno. nočem met več opravka z njim. sej vem da ko se jeza poleže mi bo hudo sam nočem pa tvegat da me drugič spet pusti na cedilu.

torej - kaj bi ve nardile na mojem mestu?
Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a iluzija »

Ko sem vse tole brala sem pomislila: tvoj bivši je kreten. S kakšno pravico ima za govorit, da če si pametna, da pusti svojega fanta??? Potem sem brala naprej in prišla do tistega, ko ti tvoj fant pove, da je videl sms, ampak ker imata pač dogovor, se ni odzval... In sem pomislila: tvoj fant je kreten.

Kaj boš naredila, se boš morala odločit sama. Ne vem kakšen je vajin siceršnji odnos, ampak glede na tako njegovo reakcijo. O groza. Jaz že ne bi hotla bit njegova punca.

Glede bivšega pa mislim, da ne moreš kar rečt, da bi bila z njim in bi potem bila z njim. Pomisli na čustva... Najprej se o tem prepričaj, počasi spet naveži stik z njim in če se bosta na prav način zvližala... Boš videl, čas bo prinesel svoje.
Zadnjič spremenil iluzija, dne 15. Mar. 2008 14:24, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
smotkica_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a smotkica_ »

^^ Se ti ne zdi da si preveč burno odreagirala?? Ok, sej štekam, da si jezna, ker je pribil tako neumnost, toda res ne štekam zakaj si ga pustila. :?: Je morda tudi včasih že kaj škripalo med vama, ali zakaj tako nenadna odločitev?
...če ljubezen nosiš v sebi...potem jo vedno tudi srečaš...
Uporabniški avatar
Boa
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Boa »

Pusti oba na miru in si najdi enga tretjega.
Ne kadim, a vedno vžgem.
orhideja1
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a orhideja1 »

Boa napisal/-a:Pusti oba na miru in si najdi enga tretjega.

Se strinjam z Boo. Najbolje, da pustiš oba na miru in si najdeš drugega. Na novo ogreta stara ljubezen se običajno ne obnese.
Medtem, ko fant si te ne zasluži. Na takšnega človeka se ne moreš zanašati. Že to, če sta dogovorjena, da se ne kličeta, potem pa ga enkrat slučajno pokličeš in to petkrat, bi mu moralo dati vedeti, da je nekaj nujnega. Poleg tega, da ni odreagiral niti na sms, lahko samo sklepam, da te ni vreden.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

Meni se zdi to, da ti fant ne pride pomagat, ker imata dogovor o neklicanju, popoln absurd. Mu je pa treba priznat načelnost :) Jst bi tudi na tvojem mestu verjetno zaključila z vsem skupaj, kaj mi bo nekdo, ki ga še moja prometna nesreča ne gane do te mere, da bi prekinil žuranje in mi prišel pomagat.

Ta tvoj bivši pa spletkari, ker te očitno želi nazaj. Lahko sicer še enkrat probaš, ampak ne se zanašat na to, da bo zdej vse super, ker te je enkrat iz jarka potegnil.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

..
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 07. Dec. 2010 22:40, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
bubbles
Debatorica
Debatorica
Kraj: heaven

Neprebrana objava Napisal/-a bubbles »

nekak bo moj odgovor podoben večini punc: fant bi mogel priti do tebe in bivši ti nima pravice govorit, da pusti sedanjega.
nič nisi napisala o tem, kako se s fanto sicer razumeta. ker vseeno da je to edini razlog za razhod, mi je malo čudno.
kar se tiče vračanja k bivšemu ne pozabi, da je bivši vedno bivši z razlogom.

pa še nekej: "staršev nism mogla poklicat ker so bili na eni fešti." ne morem verjet, da lahko nekdo nekaj takega napiše. poleg tega po eni strani staršev ne moreš poklicat, ker so na fešti, po drugi strani je bil pa fant prav tako zunej, njega pa lahko pokličeš? tlele jst najprej pomislim na to, da si mogoče tut ti hotla, da se fant ne oglasi, za starše poiskala izgovor in hotela poklicat bivšega.
...just breathe...
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a g00fy_qa »

bubbles napisal/-a:nekak bo moj odgovor podoben večini punc: fant bi mogel priti do tebe in bivši ti nima pravice govorit, da pusti sedanjega.
nič nisi napisala o tem, kako se s fanto sicer razumeta. ker vseeno da je to edini razlog za razhod, mi je malo čudno.
kar se tiče vračanja k bivšemu ne pozabi, da je bivši vedno bivši z razlogom.

Podpis. Pa še: to verjetno ni edini razlog, da sta končala, za takim dejanjem mora biti nekaj več; to je bil samo povod (in zelo dober btw).
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
Uporabniški avatar
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...

Neprebrana objava Napisal/-a moi T »

Se strinjam z večino punc! Jez bi tudi resno razmislila o vezi, kjer tip raje žura kot ti pride pomagat, ko ti je težko!
Drugače pa mislm, da bi lahko tudi starše poklicala, ker to, da so na fešti ni nikakršen razlog, da ti ne bi mogli prit pomagat. Kaj če bi bla kej ranjena jih tudi ne bi klicala, ker so na fešti? Mal čudno no...
Drugače pa se ne zaleti prehitro glede bivšega! To, da ti je prišel pomagat še ne pomeni, da je vedno najbolj zlat na svetu.
Just dance and everything it´s gonna be ok!
Uporabniški avatar
puma
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...

Neprebrana objava Napisal/-a puma »

... kot prvo, bi takega tipa v rit zašutirala ( :D mb sleng), ki ob klicih in sms, da si imela prometno nesrečo, ti ne pride pomagat zarad dogovora o neklicanju ...
... potem bi ga pa še drugič zašutirala v rit ... ko bi izjavil, da pretiravaš v reakciji ...

... kar se pa bivšega tiče ... se strinjam z njegovo izjavo, saj če imaš neko tako situacijo kot je prometna nesreča in tvojega tipa boli k***, potem bodi pametna in ga skenclaj.
Po drugi strani, pa ta izjava s strani bivšega ne pomeni, da on hoče biti s tabo ali da ti govori, da je on boljši kot tvoj tip.
Povedal je le to, kar ti večina punc tukaj piše ... in sicer, da če boš pametna, boš takega tipa (ki tako reagira, ko si ti imela nesrečo) skenclala.

...
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: In your worst nightmare near hell :)

Neprebrana objava Napisal/-a [vanessa] »

Če bi mela jst takega tipa bi ga v trenutku pustila :? . Sej ne moreš bit tak.. Če pa maš prometno :eek:
Samo da ti je že tkoj vseeno za njega.. ne vem.. očitno ni bla neka grozno velika ljubezn, ne? Ker eno je da si jezna na njega in bi ga najrajš lastnoročno zadavila, samo je pa neki druzga da rečešd a ti je vseeno za njega.
Je blo pa lepo od bivšega da ti je pršu pomagat pa si ni ne vem kej mislil (glede na to da niste bli več v stikih). samo to ne pomeni še neč in bi mogla videt prvo al bi se lahko vse skupi obneslo!
Se stirnjam z eno zgornjo izjavo, da si dobi enga tretjega :D
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
nefertit
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: okolica ljubljane
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a nefertit »

če bi se meni kaj takega zgodilo, mi na kraj pameti nebi padlo poklicati bivšega! sploh pa ne, če nebi z njim govorila že 2 leti!! če nebi dobila fanta, bi vsekakor poklicala starše - pa če so na luni in potem kakšnega prijatelja/brata/bratranca ali pa celo kakšno prijateljico, da me zategne domov. po avto bi šla lahko še vedno drug dan. bivšega si poklicala zato, ker si ga najberš želela videti.
A moment on your lips, forever on your hips!
suspicious_
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a suspicious_ »

ampak vam se res zdi da bi v primeru nesreče razmišljale o tem da želite videti bivšega?saj je rekla da je tam blizu doma... jaz osebno verjetno tudi nebi staršem kvarila večera, sploh zato ker se ji ni zgodilo nič hujšega... :wink:
srčica*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: v njegovem srčku

Neprebrana objava Napisal/-a srčica* »

ok... ko sem brala tale post.. .pa mi je mrgolelo en kup vprašanj...

prvič... ok ful kretensko od tvojega fanta, da ne dvigne telefona, ti pa zletiš s ceste, na tvojem mestu bi jaz tudi bla ful jezna, ampak ne vem pa če ej to dovolj močen razlog, da ga pustiš.... premisli kakšna je vajina zveza, če so še kje drugje luknje, in če je to bla do zdaj njegova edina napaka...

kar se tiče bivšega... četudi ti je pomagal, povedal d anima punce ter dal nasvet, da pusti svojega fanta, še to ne pomeni, da dejansko hoče spet bit s tabo... tako da svojega fanta ne pustit zaradi bivšega!

če pa te že vleče nazaj k bivšemu, ap pretuhtaj, kakšen je bil razlog, da sta z bivšim šla narazen, in ali si ziher, da bo vama zdaj naprej laufalo... poznam pare, ki so šli narazen, ap spet prišli nazaj skup in so še danes skup... ampak vseeno dobro premisli...

in navsezadnje če prekineš s fantom, pa vidiš da tudi pri bivšem ne bo nič, pa pač najdeš nekoga tretjega...

veliko sreče in pametno odločitev :wink:
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
Odgovori