Držanje za roke

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Maudisa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Maudisa »

Vedno se drživa za roke.Fajn se ga je dotikat. :D In je lepo,če se drživa za roke ali greva objeta.
Lorelai20
Debatorica
Debatorica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Lorelai20 »

Tud midva se vedno in povsod drživa za roke.

Včasih mi gre mejčken na živce kr me drži za roko tudi v trgovini ko kupujem cunjce. Ampak ok, manj stvari pogledam, boljš za mojo denarnico :rofl:
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Sugar_baby »

Midva se tud skos drživa za roke. Tud če sva v družbi, pa recimo da kam gremo, ga že avtomatsko primm za roko..mi je že v navadi :)
Pa čeprou sm v družbi, mu dam kkšnga lupčka al pa on men. da bi se pa tm na veliko neki lizala pred vsemi...to pa ne. To lah doma delam! :wink: Niti ne maram da to kdo drug dela, torej tud jst tega ne počnem.
To da me pa za roko prime, to mi je pa ful lepo. In si ne predstavljam da bi nekam šla pa me ne bi za roko prjel.
Običajno če km greva, mu že jst rečm: dej tačko...pa me prime za roko :D mu je blo pa to na začetku ful smešn k sm mu prvič rekla :lol:
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jemina »

Jz si pa sploh ne predstavljam, da bi se z nekom zaroke držala
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: BLTNC

Neprebrana objava Napisal/-a Bulma »

jemina napisal/-a:Jz si pa sploh ne predstavljam, da bi se z nekom zaroke držala

Jaz sem si prej tudi ne. Z nobenim bivšim se nisem držala za roke. Mi je to bilo čist brezveze. Zdaj pa.. :)
Uporabniški avatar
Ryu
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Ryu »

Maudisa napisal/-a:Vedno se drživa za roke.Fajn se ga je dotikat. :D In je lepo,če se drživa za roke ali greva objeta.

podpis :D ga že kr avtomatičn za roko primem, toj tolk fino
Black Kitty

Neprebrana objava Napisal/-a Black Kitty »

Največkrat me okrog pasu drži. Js ponavad njega ne, ker me v roke zebe :oops: . Se tud za rokce drživa :D (me greje :) ). Se tud naredi, da ni nič od tega - ker se skregava ali pa se nama mudi.
Sem se pa čist navadla ga držat za nogo (mal viši od kolena), ko sva v družbi - sem šele predkratkim to porajtala, čist avtomatsko in nezavedno to nardim :hearts:
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Sugar_baby »

Ja sej jst tud to doskrat nrdim...glih tok da se ga dotikam :)
Včasih me tud on prime okoli pasu če kam greva...sam to je bolj redko...se vedno raje za roke drživa.
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
lolitaa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a lolitaa »

Midva se pa nikol ne drživa za roke.V bistvu niti nočem da se me kakorkoli dotika ker me ovira pr hoji .:lach: .Ne hecam se, včasih ga primem abrazzeto-zdej ne vem če boste neprimorke to razumele :lach: .
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
Uporabniški avatar
_sanja_*
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Celje

Neprebrana objava Napisal/-a _sanja_* »

Mi2 se tud vlk za roke drživa. Al pa me objema, drži okrog pasu, ... Če pa kje sediva me pa ponavadi boža :)
Uporabniški avatar
ForeverMe
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a ForeverMe »

držanje za roke...jz začutm da sva pol bul povezana..pa ponavad se še mau objameva pa to...da se počutš bliži njemu. men se zdi ful fajn d ga lahko držim ker je moj in mi je všeč pa ga čutim ob sebi
Uporabniški avatar
Kala*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Kala* »

Ne maram se držati za roke. Sem pač tako navajena, mi je čudno.
Uporabniški avatar
*lilica*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a *lilica* »

Kala* napisal/-a:Ne maram se držati za roke. Sem pač tako navajena, mi je čudno.

Čudno ti je svojega fanta držat za roko? :gruebel:
^cherry^
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a ^cherry^ »

Js se tud prej z nobenim nism držala za roke, en mi je celo reku, da se držiš za roke potem k si študent. :? No sej niti nism mela želje po tem oz. niti nism pogrešala tega.
No potem sm pa s sedanjim fantom začela, on me pa skoz za roko drži alpa me objema. In ja, dejansko mi je tko lepše in tud prijetneje.
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

Bulma napisal/-a:
jemina napisal/-a:Jz si pa sploh ne predstavljam, da bi se z nekom zaroke držala

Jaz sem si prej tudi ne. Z nobenim bivšim se nisem držala za roke. Mi je to bilo čist brezveze. Zdaj pa.. :)

pol si se za jezik ugriznla, tko kot se bodo vse tele :D

drgač pa tko no.Valda prve mesce zveze sva bla ssekundnim prilimana z rokami, pol se pa to mal porazgubi.Mislm, valda se še drživa za roke, sam tko, če greva a sprehod recimo.Ko greva v šoping al pa tko od avta do lokala pa take stvari pa ne, ker se mi zdi za dva metra brezveze, pa v šopingu če se drživa me pa sam iz štcun ven vleče, tko da a-a, v štcuni nč rokic :D
seveda ma pa držanje za roke še zmeri en svoj čar, tko da tega ne nameravam opustit :D
Odgovori