Držanje za roke
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: Ljubljana
Midva se tud skos drživa za roke. Tud če sva v družbi, pa recimo da kam gremo, ga že avtomatsko primm za roko..mi je že v navadi
Pa čeprou sm v družbi, mu dam kkšnga lupčka al pa on men. da bi se pa tm na veliko neki lizala pred vsemi...to pa ne. To lah doma delam!
Niti ne maram da to kdo drug dela, torej tud jst tega ne počnem.
To da me pa za roko prime, to mi je pa ful lepo. In si ne predstavljam da bi nekam šla pa me ne bi za roko prjel.
Običajno če km greva, mu že jst rečm: dej tačko...pa me prime za roko
mu je blo pa to na začetku ful smešn k sm mu prvič rekla 

Pa čeprou sm v družbi, mu dam kkšnga lupčka al pa on men. da bi se pa tm na veliko neki lizala pred vsemi...to pa ne. To lah doma delam!

To da me pa za roko prime, to mi je pa ful lepo. In si ne predstavljam da bi nekam šla pa me ne bi za roko prjel.
Običajno če km greva, mu že jst rečm: dej tačko...pa me prime za roko

The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
Največkrat me okrog pasu drži. Js ponavad njega ne, ker me v roke zebe
. Se tud za rokce drživa
(me greje
). Se tud naredi, da ni nič od tega - ker se skregava ali pa se nama mudi.
Sem se pa čist navadla ga držat za nogo (mal viši od kolena), ko sva v družbi - sem šele predkratkim to porajtala, čist avtomatsko in nezavedno to nardim

Sem se pa čist navadla ga držat za nogo (mal viši od kolena), ko sva v družbi - sem šele predkratkim to porajtala, čist avtomatsko in nezavedno to nardim

-
- Cosmopolitanka
- Kraj: Ljubljana
Js se tud prej z nobenim nism držala za roke, en mi je celo reku, da se držiš za roke potem k si študent.
No sej niti nism mela želje po tem oz. niti nism pogrešala tega.
No potem sm pa s sedanjim fantom začela, on me pa skoz za roko drži alpa me objema. In ja, dejansko mi je tko lepše in tud prijetneje.

No potem sm pa s sedanjim fantom začela, on me pa skoz za roko drži alpa me objema. In ja, dejansko mi je tko lepše in tud prijetneje.
Bulma napisal/-a:jemina napisal/-a:Jz si pa sploh ne predstavljam, da bi se z nekom zaroke držala
Jaz sem si prej tudi ne. Z nobenim bivšim se nisem držala za roke. Mi je to bilo čist brezveze. Zdaj pa..
pol si se za jezik ugriznla, tko kot se bodo vse tele

drgač pa tko no.Valda prve mesce zveze sva bla ssekundnim prilimana z rokami, pol se pa to mal porazgubi.Mislm, valda se še drživa za roke, sam tko, če greva a sprehod recimo.Ko greva v šoping al pa tko od avta do lokala pa take stvari pa ne, ker se mi zdi za dva metra brezveze, pa v šopingu če se drživa me pa sam iz štcun ven vleče, tko da a-a, v štcuni nč rokic

seveda ma pa držanje za roke še zmeri en svoj čar, tko da tega ne nameravam opustit