Varanje

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
sokolja
Debatorica
Debatorica
Kraj: notranjska

Neprebrana objava Napisal/-a sokolja »

jaz pa mislim da prevare ne bi mogla oprostit.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

xh
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 07. Dec. 2010 22:34, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
kajira
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a kajira »

odvisno od vpletenih čustev. eno je, če prevara z žensko, ki je ne vidi nikoli več, ali pa se vanjo zaljubi. ampak pol bi itak verjetno prišlo do razpada zveze. jst bi oprostila, kar pa ne pomeni nujno, da bi še ostala z njim.
Uporabniški avatar
anoyel
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a anoyel »

~NIA~ napisal/-a:tud jst ne..
kr se strinjam s tem da če patrner to nardi enkrat, bo še drugič, tretjič.. sam vrjetno ti ne bo povedal ane..

vrjamem pa da če je partner varal v pretekli zvezi, ni nujno da bo tudi v naslednjih zvezah

sm te ze ravn misla okregat, ko sem prebrala nasledn del. kr sama si varala v preteklosti in, ce ne bi tistega spodnjega dela napisala bi torej sama zase trdila, da ker si enkrat varala bos se naprej varala...

zanimiva rec.. sama si fanta ze prevarala (ne sedanjega), ampak ti osebno pa prevare ne bi odpustila...

nisi nekako skregana s to logiko? :P
Čas je vrednota,
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

en..
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 07. Dec. 2010 22:40, skupaj popravljeno 1 krat.
Shannon
Debatorica
Debatorica

Re: Varanje

Neprebrana objava Napisal/-a Shannon »

jupija napisal/-a:se trudit naprej ali končat?kaj bi vi naredili?

Klasika. Saj se vsaka zveza na koncu izpoje. Samo naivneži verjamejo v t.i. večno ljubezen in zveze do konca življenja.

Nič sekirat, tega brcni v rit in si najdi novega. Simpl.
Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Re: Varanje

Neprebrana objava Napisal/-a iluzija »

Shannon napisal/-a:Klasika. Saj se vsaka zveza na koncu izpoje. Samo naivneži verjamejo v t.i. večno ljubezen in zveze do konca življenja.

Super. Se bom sprijaznila s tem, da sem naivna - verjamem v tisto t.i. večno ljubezen, ampak nisem pa prepričana, če je to ta, v kateri sem trenutno.
Tanisha 24
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Kranj

Neprebrana objava Napisal/-a Tanisha 24 »

Mene je tut fant spraševov kaj bi nardila če bi prevarov. Sm rekla, da bi mu verjetn oprostila, k sm ful navezana na njega. Pa je reku da nima smilsla, če me bo 1x prevaru, to pomen da ne čut več tolk do mene kokr bi mogu. Ne vem no.....jest zmeri pomislem na mojga fanta....pa kolk bi recimo to njega przadel.... najbl bi mi blo pa škoda uničt zaupanja k ga mava ..... za to je pa tut potrebno kr velik časa, uničiš pa lahko tko hitr..... za brez veze.....men se to NE zdi vredn ....a-a
Uporabniški avatar
sokolja
Debatorica
Debatorica
Kraj: notranjska

Neprebrana objava Napisal/-a sokolja »

uprašal te je kaj bi naredila, če te prevara? :o zanimivo
freaky
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a freaky »

sokolja napisal/-a:uprašal te je kaj bi naredila, če te prevara? :o zanimivo

In kaj je to kj tazga? No vsaj js ne vidim tle nobenga big deala. Midva sva tudi že o tem govorila (hipotetično), pa nima noben od naju namena varat.
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
Dead_kid
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Dead_kid »

Do varanja pride itak samo zaradi dveh razlogov; 1.) ali v zvezi nekaj ni prov
2.) si pijan

Pr men je blo tko, da je najina zveza že nekaj časa škripala, kljub mojim prizadevanjem se ni nič izboljšalo.. In sm šla na koncert, bla sm pjana, en tip me je usvajov in sva zasrala.. Mučno, zares mučno je bilo čakati na dan, ko se bova videla, da sem mu lahko to povedala.. In tako sva končala.. Po eni strani je bilo to boljše, saj je konec nedvomno sledil, tako se je situacija le hitreje odvrtela.
You migt think i ain't worth a dollar, but i feel like a millionare.
Uporabniški avatar
||MuCkAa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a ||MuCkAa »

^^To, da si pijan, je meni en lame izgovor.
Saj si sama povedala, da je sripalo, torej ni bilo zaradi pijace, je pa valda bilo lazje :)
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything

I''ll do it all over again...
Shannon
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Shannon »

Pijanost je res beden izgovor. No ja, dovolj butasto je že to, da se ga tako nažreš, da se (kao) nimaš pod kontrolo ... samo ne tega uporabljat kot opravičilo, ker res debilno izpade. Pač zveza škriplje, al si glih takrat potreben pa je en/a hud/a tip/bejba zravn ... sam ne pijače tako "zlorabljat".
Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a iluzija »

freaky napisal/-a:
sokolja napisal/-a:uprašal te je kaj bi naredila, če te prevara? :o zanimivo

In kaj je to kj tazga? No vsaj js ne vidim tle nobenga big deala. Midva sva tudi že o tem govorila (hipotetično), pa nima noben od naju namena varat.

Mja midva sva se tudi že o vsem živem pogovorila. Še celo o tem na kakšen način bi me pustil... Je rekel, da bi me peljal v gozd, mi povedal, da to ne gre več med nama, me tam pustil in zlaufal stran :D - in to samo zato, ker sem mu prej povedala, da bi se verjetno obesila nanj, če bi me pustil, ker bi me tako zelo prizadelo :D (no, sedaj se na vse pretege izogibam vsem sprehodom v gmajno :D ).
rose8
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a rose8 »

Dead_kid napisal/-a:Do varanja pride itak samo zaradi dveh razlogov; 1.) ali v zvezi nekaj ni prov
2.) si pijan

to da si pijan ni opravičljivo, kdo pravi da se ga morš nažret ko mina-sam se odločiš zato, in za vse posledice ki sledijo!
Odgovori