Varanje
~NIA~ napisal/-a:tud jst ne..
kr se strinjam s tem da če patrner to nardi enkrat, bo še drugič, tretjič.. sam vrjetno ti ne bo povedal ane..
vrjamem pa da če je partner varal v pretekli zvezi, ni nujno da bo tudi v naslednjih zvezah
sm te ze ravn misla okregat, ko sem prebrala nasledn del. kr sama si varala v preteklosti in, ce ne bi tistega spodnjega dela napisala bi torej sama zase trdila, da ker si enkrat varala bos se naprej varala...
zanimiva rec.. sama si fanta ze prevarala (ne sedanjega), ampak ti osebno pa prevare ne bi odpustila...
nisi nekako skregana s to logiko?

Čas je vrednota,
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
Re: Varanje
jupija napisal/-a:se trudit naprej ali končat?kaj bi vi naredili?
Klasika. Saj se vsaka zveza na koncu izpoje. Samo naivneži verjamejo v t.i. večno ljubezen in zveze do konca življenja.
Nič sekirat, tega brcni v rit in si najdi novega. Simpl.
Re: Varanje
Shannon napisal/-a:Klasika. Saj se vsaka zveza na koncu izpoje. Samo naivneži verjamejo v t.i. večno ljubezen in zveze do konca življenja.
Super. Se bom sprijaznila s tem, da sem naivna - verjamem v tisto t.i. večno ljubezen, ampak nisem pa prepričana, če je to ta, v kateri sem trenutno.
-
- Sramežljivka
- Kraj: Kranj
Mene je tut fant spraševov kaj bi nardila če bi prevarov. Sm rekla, da bi mu verjetn oprostila, k sm ful navezana na njega. Pa je reku da nima smilsla, če me bo 1x prevaru, to pomen da ne čut več tolk do mene kokr bi mogu. Ne vem no.....jest zmeri pomislem na mojga fanta....pa kolk bi recimo to njega przadel.... najbl bi mi blo pa škoda uničt zaupanja k ga mava ..... za to je pa tut potrebno kr velik časa, uničiš pa lahko tko hitr..... za brez veze.....men se to NE zdi vredn ....a-a
sokolja napisal/-a:uprašal te je kaj bi naredila, če te prevara?zanimivo
In kaj je to kj tazga? No vsaj js ne vidim tle nobenga big deala. Midva sva tudi že o tem govorila (hipotetično), pa nima noben od naju namena varat.
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
Do varanja pride itak samo zaradi dveh razlogov; 1.) ali v zvezi nekaj ni prov
2.) si pijan
Pr men je blo tko, da je najina zveza že nekaj časa škripala, kljub mojim prizadevanjem se ni nič izboljšalo.. In sm šla na koncert, bla sm pjana, en tip me je usvajov in sva zasrala.. Mučno, zares mučno je bilo čakati na dan, ko se bova videla, da sem mu lahko to povedala.. In tako sva končala.. Po eni strani je bilo to boljše, saj je konec nedvomno sledil, tako se je situacija le hitreje odvrtela.
2.) si pijan
Pr men je blo tko, da je najina zveza že nekaj časa škripala, kljub mojim prizadevanjem se ni nič izboljšalo.. In sm šla na koncert, bla sm pjana, en tip me je usvajov in sva zasrala.. Mučno, zares mučno je bilo čakati na dan, ko se bova videla, da sem mu lahko to povedala.. In tako sva končala.. Po eni strani je bilo to boljše, saj je konec nedvomno sledil, tako se je situacija le hitreje odvrtela.
You migt think i ain't worth a dollar, but i feel like a millionare.
Pijanost je res beden izgovor. No ja, dovolj butasto je že to, da se ga tako nažreš, da se (kao) nimaš pod kontrolo ... samo ne tega uporabljat kot opravičilo, ker res debilno izpade. Pač zveza škriplje, al si glih takrat potreben pa je en/a hud/a tip/bejba zravn ... sam ne pijače tako "zlorabljat".
freaky napisal/-a:sokolja napisal/-a:uprašal te je kaj bi naredila, če te prevara?zanimivo
In kaj je to kj tazga? No vsaj js ne vidim tle nobenga big deala. Midva sva tudi že o tem govorila (hipotetično), pa nima noben od naju namena varat.
Mja midva sva se tudi že o vsem živem pogovorila. Še celo o tem na kakšen način bi me pustil... Je rekel, da bi me peljal v gozd, mi povedal, da to ne gre več med nama, me tam pustil in zlaufal stran