Kontracepcijske tabletke

Za dušo in telo.
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a densy »

^ a to nej bi kej pomagal? kakšna je pa cena?
Uporabniški avatar
*zeljka*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a *zeljka* »

MsN napisal/-a:Potem pa bi sla na tvojem mestu do ginekologa, ker 10 kg verjetno ni normalno ... sploh glede na to, kar opisujes glede gibanja in prehrane.

men se je tud isto zgodil, s tem da je šlo še več k 10kg gor, sm šla do ginekologinje, ker vem, da se nism zredila zard hrane, gibam se pa tud kr dost, mi je rekla da naj mnj jem pa se več gibam. sm začela telovadt usak dan redno, po šesti uri nism jedla, velik vode pila, ma niti 1cm se mi ni poznal na obsegu NČ.
no pa je ena sodelavka od mami rekla da se je ona od yarine in yasminelle (jz sm tud te uporablala, zdle mam yarino) tud zlo redila in je zamenjala in se je use uredil. tko da ne vem, ta tedn grem na ene teste za hormone, če se mi je kej porušl u telesu, da sm se tok zredila, pol pa še do ginekologinje spet.
bla sm pa tud pri osebni zdravnici za ščitnico, pa naj bi blo vse uredu.

tko, da ne vem bomo vidl kaj bo, uglavnem upam da se stanje normalizira.
Uporabniški avatar
Heilie
Debatorica
Debatorica
Kraj: Za gorami

Neprebrana objava Napisal/-a Heilie »

Evo dones sem bla pri ginekologinji in mi je dala Yasminelle. Zdaj me pa prov zanima če mi bo kej boljš al ne. Če ne jih bom res kr nehala jest, ker mam polno rit teh stranskih učinkov.
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jemina »

Joj k pišete os stranskih učinkih je men tko čudno, ker jz sem vedno opazla same pozitivne stvari, nikoli niti ene negativne.
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a densy »

^ kere tabletke pa maš? loh si sam vesela, da nimaš problemov.. :)
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jemina »

Femoden mam
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a rammsteingirl »

femoden pa dosti hvalte al koko? a to majo enako koncentracijo hormonov kot logest?
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Poletje

Neprebrana objava Napisal/-a Damyanchyka »

Jst s Femodenom nism mela lih problemou.So podobne k logest..sam mčken bl močne..ampk za malenkost nekega hormona..si nism zapomnla k mi je G razlagala k sm menjala..
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a emanuela »

ker se verjetno na to spoznate bolje od mene, me zanima, če lahko s kt prestavim menstruacijo tako, da pač začnem naslednji paket ali se krvavitev vseeno pojavi kljub jemanju tabletk?hvala za odgovore...gre se pa za 4 dni...papa
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

^^lhko nadaljuješ z naslednjo škatlico tabletk...pač spiješ jih tolko, kolikor dni hočeš, da se ti prestavi menstruacija...in krvavitve vmes ne dobiš, ampak jo dobiš takrat, ko končaš pit tablete..
pole je pa tvoja stvar al boš načeto škatlico uporabljala kot podaljševanje ali pa...kar češ :D
Uporabniški avatar
Ryu
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Ryu »

jest ponavad prestavm za en ceu tedn (se prau 7 tabletk), da se mi ne zmešajo dnevi, na katere mam menstro...
Uporabniški avatar
diablo_girl
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a diablo_girl »

Lep pozdrav!
Na vas se obračam s prošnjo, da mi pomagate. Stvar je taka: Pred 14dnevi sem začela prvič jemati kontracepcijske tabletke, in sicer Yarine. Predpisal mi jih je ginekolog, ki pa me ni pregledal, ker - kot je rekel - ne jemlje brisov pred 20.letom.
No in tako sem jih začela jesti prvi dan menstruacije. Po 3 dneh je menstruacija minila, in potem sem po 5 dneh (torej po 9 tabletki) zopet začela krvaveti in krvavim še zdaj, že kakih 10 dni ali še kak dan več! Krvavim srednje, konstantno. Na začetku sem si mislila - saj to je normalno, je tudi pri stranskih učinkih napisano, da se lahko pojavijo, ampak sedaj sem čedalje bolj zaskrbljena, ker kar ne neha in ne neha, pa skoraj bom porabila prvo tablico. Ginekologa pa še tudi nisem obiskala, ker je na bolniški.
Prosim, če mi lahko katera svetuje, če je imela podobne probleme, in kaj narediti, pa če je nevarno ali normalno... Najlepše se vam zahvaljujem že v naprej!
Lep dan! :)
_tejcha
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a _tejcha »

diablo_girl napisal/-a:Lep pozdrav!
Na vas se obračam s prošnjo, da mi pomagate. Stvar je taka: Pred 14dnevi sem začela prvič jemati kontracepcijske tabletke, in sicer Yarine. Predpisal mi jih je ginekolog, ki pa me ni pregledal, ker - kot je rekel - ne jemlje brisov pred 20.letom.
No in tako sem jih začela jesti prvi dan menstruacije. Po 3 dneh je menstruacija minila, in potem sem po 5 dneh (torej po 9 tabletki) zopet začela krvaveti in krvavim še zdaj, že kakih 10 dni ali še kak dan več! Krvavim srednje, konstantno. Na začetku sem si mislila - saj to je normalno, je tudi pri stranskih učinkih napisano, da se lahko pojavijo, ampak sedaj sem čedalje bolj zaskrbljena, ker kar ne neha in ne neha, pa skoraj bom porabila prvo tablico. Ginekologa pa še tudi nisem obiskala, ker je na bolniški.
Prosim, če mi lahko katera svetuje, če je imela podobne probleme, in kaj narediti, pa če je nevarno ali normalno... Najlepše se vam zahvaljujem že v naprej!
Lep dan! :)

Mislim da nimaš kej skrbeti,ker jz sm prvi mesec krvavela cel mesec do menstruacije,ko pa sem začela z drugo škatlico pa vse ok. Tko da mislim da je vse ok.

Lp
Nadine
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Nadine »

Ryu napisal/-a:jest ponavad prestavm za en ceu tedn (se prau 7 tabletk), da se mi ne zmešajo dnevi, na katere mam menstro...

jz isto :D
Uporabniški avatar
*ka!a*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *ka!a* »

a katera ve, kdaj se pojavijo kakšni stranski učinki? Po večih dneh, tednih, mesecih? Ker sem danes začela sama jemati ( prvič sploh ) tabletke :oops: in upam, da nau preveč str. učinkov.
Lp
Zaklenjeno