Pizza
Jaz sem pa ful neizvirna in veliko ljuem ni jasno kako lahko jem le margharito (sir, paradižnik + tri olive - katerih btw tudi ne pojem
). Sicer, če se le spomnim, naročim zraven še tatarsko, ampak da bi pa katerokoli drugo pico... Ne jem ne šunke, ne zelenjave, obožujem pa pač sir! V poštev bi prišla mogoče tudi kraška, a je za moj pojem preslana pa mogoče tudi s tuno, a samo če je brez tržaške. Pa sir + koruza kombinacijo tudi še jem. Ampak ker nočem komplicirat, vedno naročim le margharito (s tatarsko).

Mimi_M napisal/-a:^^ na tunini pici nisem še nikoli dobila tržaške, ponavadi je sicer čebula, ki je ne maram in naročim brez.
Pa 4 siri, če maš rada sir...
A tisto je čebula

Za 4 sire se mi pa zdi, da je pa preveč sira gor plus še en okus mi običajno ni všeč pa še ful se razlikuje od picerije do picerije in sem ja... Zelo zakompleksan človek kar se pokušanja novih stvari tiče, tako da običajno kar preverjeno naročim

-
- Cosmopolitanka
- Kraj: Ljubljana
Jst običajno jem Capriciosa (ne znam prav napisat
), sam jo naročim brez šunke.
Zanč sva šla pa z mojim v eno pizzerijo nekje pr Radovljici in sm si naročila vegetarijansko in mi je bla zakon ker je blo ful zelenjave gor...olive, artičoki, gobe, paradižnik..zakon res! Aja bli so še neki kapri (k pojma nimam kaj je to) pa beluši...pa sm prosila brez teh dveh stvari
rada kompliciram 

Zanč sva šla pa z mojim v eno pizzerijo nekje pr Radovljici in sm si naročila vegetarijansko in mi je bla zakon ker je blo ful zelenjave gor...olive, artičoki, gobe, paradižnik..zakon res! Aja bli so še neki kapri (k pojma nimam kaj je to) pa beluši...pa sm prosila brez teh dveh stvari

The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
-
- Cosmopolitanka
Sugar_baby napisal/-a:Aja bli so še neki kapri (k pojma nimam kaj je to)
Kapre

Tunine js sploh ne maram, ker mi ful smrdi. Drgac pa pica s polnozrntaim testom... Mnjami

Mam pa rada veliiiiik zelenjave, pa veliiiiik sira. Mljask

You can think Im wrong, but thats no reason to quit thinking
-
- Cosmopolitanka
bouhica napisal/-a:Sugar_baby napisal/-a:Aja bli so še neki kapri (k pojma nimam kaj je to)
Kapre![]()
Tunine js sploh ne maram, ker mi ful smrdi. Drgac pa pica s polnozrntaim testom... Mnjami
Mam pa rada veliiiiik zelenjave, pa veliiiiik sira. Mljask
ej tnx za link...ne vem no..ne sliši se neki preveč dobr

a je kera že jedla te kapre (al vatevr karkol je že to

Tunina pa men tud took smrdi. Mi je že muka če kdo to za mojo mizo je

The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
Sugar_baby napisal/-a:a je kera že jedla te kapre (al vatevr karkol je že to)...a je kej podobn artičokom ker tisto pa obožujem
več jih je boljše je.
Tunina pa men tud took smrdi. Mi je že muka če kdo to za mojo mizo je
Mislim da to pride kot ena zacimba. Najbrz. Ker sem dostkrat narocila pico k je zram pisal, da so tud kapre, pa ni blo nc kej velkega pa cudnega gor

Jao ta tuna. Moji doma ko kaj delajo s tuno, se js skrijem v sobo, tok mi smrdi. V srednji soli je sosolec zmer jedu tunin sendvic in ze takrat se mi je zagabila, ker je use okol smrdelo.
You can think Im wrong, but thats no reason to quit thinking
Najraj mam tunino, pa navadno margarito. Če jo pa doma delam, pa dam gor pelate, sir, na mojo polovico tuno, na drugo kšno salamco, koruzo in pa olive. Ne sme pa manjkat tut tatarska. Pa tabasko. Njamii, sm kr lačna ratala... 

Vsakršna oblika sreče je zasebna. Naši največji trenutki so osebni, imajo svoj razlog, so nedotakljivi. Stvari, ki so nam svete in dragocene, so stvari, ki jih črpamo iz skupnih doživetij. (Ayn Rand)