Pizza

Gurmanski užitki.
Odgovori

A radi jeste pizzo?

DA
411
95%
NE
22
5%

Skupaj glasov: 433

Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a iluzija »

Jaz sem pa ful neizvirna in veliko ljuem ni jasno kako lahko jem le margharito (sir, paradižnik + tri olive - katerih btw tudi ne pojem :D ). Sicer, če se le spomnim, naročim zraven še tatarsko, ampak da bi pa katerokoli drugo pico... Ne jem ne šunke, ne zelenjave, obožujem pa pač sir! V poštev bi prišla mogoče tudi kraška, a je za moj pojem preslana pa mogoče tudi s tuno, a samo če je brez tržaške. Pa sir + koruza kombinacijo tudi še jem. Ampak ker nočem komplicirat, vedno naročim le margharito (s tatarsko).
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a Mimi_M »

^^ na tunini pici nisem še nikoli dobila tržaške, ponavadi je sicer čebula, ki je ne maram in naročim brez.
Pa 4 siri, če maš rada sir...
Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a iluzija »

Mimi_M napisal/-a:^^ na tunini pici nisem še nikoli dobila tržaške, ponavadi je sicer čebula, ki je ne maram in naročim brez.
Pa 4 siri, če maš rada sir...

A tisto je čebula :D - no, ne vem, kolegica vedno naroči tunino pa mi reče, da naj jo probam pa sem jo pa sem rekla, da mi ni kul zaradi tržaške pa je rekla, da lahko brez naročim pa je potem vseeno nisem in ker je bila pač omenjena tržaška (s tem, da mi ona ni oporekala) sem vedno mislila, da je gor tržaška... No, mogoče v tej piceriji celo je :) .

Za 4 sire se mi pa zdi, da je pa preveč sira gor plus še en okus mi običajno ni všeč pa še ful se razlikuje od picerije do picerije in sem ja... Zelo zakompleksan človek kar se pokušanja novih stvari tiče, tako da običajno kar preverjeno naročim :) .
Uporabniški avatar
Mju
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Mju »

zadnjič sem jedla v eni gostilni pizzo in sem naročila navadno + kisla smetana, mmm, in potem sem dobila in sem prvič imela na pizzi posušene gobice in sem se prov ustrašla, kako bo izpadl, ampak je blo BOŽANSKO, tko da nasledenjič grem tja samo zarad tega, ker take gobice devajo na pizze :D
¤nina¤

Neprebrana objava Napisal/-a ¤nina¤ »

...
Zadnjič spremenil ¤nina¤, dne 14. Nov. 2009 15:42, skupaj popravljeno 1 krat.
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Sugar_baby »

Jst običajno jem Capriciosa (ne znam prav napisat :D ), sam jo naročim brez šunke.
Zanč sva šla pa z mojim v eno pizzerijo nekje pr Radovljici in sm si naročila vegetarijansko in mi je bla zakon ker je blo ful zelenjave gor...olive, artičoki, gobe, paradižnik..zakon res! Aja bli so še neki kapri (k pojma nimam kaj je to) pa beluši...pa sm prosila brez teh dveh stvari :D rada kompliciram :D
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
Uporabniški avatar
ela85
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: na lepem
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a ela85 »

jaz sem zadnje čase jedla tunino. sedaj sem na montignacu, zato si jo spečem sama doma iz polnozrnatega testa in gor zelenjavo.
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Jooj jst pa tok na maram tune.
Si pa tud jst ful zelenjave gor namečm kadar jo pečem doma..pa fuul mal sira si dam :lol:
bouhica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a bouhica »

Sugar_baby napisal/-a:Aja bli so še neki kapri (k pojma nimam kaj je to)

Kapre :wink:

Tunine js sploh ne maram, ker mi ful smrdi. Drgac pa pica s polnozrntaim testom... Mnjami :P

Mam pa rada veliiiiik zelenjave, pa veliiiiik sira. Mljask :cool:
You can think Im wrong, but thats no reason to quit thinking
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

bouhica napisal/-a:
Sugar_baby napisal/-a:Aja bli so še neki kapri (k pojma nimam kaj je to)

Kapre :wink:

Tunine js sploh ne maram, ker mi ful smrdi. Drgac pa pica s polnozrntaim testom... Mnjami :P

Mam pa rada veliiiiik zelenjave, pa veliiiiik sira. Mljask :cool:

ej tnx za link...ne vem no..ne sliši se neki preveč dobr :D
a je kera že jedla te kapre (al vatevr karkol je že to :D )...a je kej podobn artičokom ker tisto pa obožujem :P več jih je boljše je.
Tunina pa men tud took smrdi. Mi je že muka če kdo to za mojo mizo je :?
bouhica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a bouhica »

Sugar_baby napisal/-a:a je kera že jedla te kapre (al vatevr karkol je že to :D )...a je kej podobn artičokom ker tisto pa obožujem :P več jih je boljše je.
Tunina pa men tud took smrdi. Mi je že muka če kdo to za mojo mizo je :?

Mislim da to pride kot ena zacimba. Najbrz. Ker sem dostkrat narocila pico k je zram pisal, da so tud kapre, pa ni blo nc kej velkega pa cudnega gor :D

Jao ta tuna. Moji doma ko kaj delajo s tuno, se js skrijem v sobo, tok mi smrdi. V srednji soli je sosolec zmer jedu tunin sendvic in ze takrat se mi je zagabila, ker je use okol smrdelo.
You can think Im wrong, but thats no reason to quit thinking
anahirbd
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: štajerska
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a anahirbd »

Rada. Seveda.

Učasih sm ful morsko jedla, zdej pa margarito al pa navadno pico, brez gob pa z jajčko :D Nism še poskušala drugačnih (kraška,mesna..), nekot me tut ne interesira.
Uporabniški avatar
Peony
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Peony »

Njam jaz jo imam tudi zelo rada. Zdaj ko sem brala to temo ste mi jo tako zaluštale, da se oblačim in odpravljam v trgovino po sestavine. :D
Uporabniški avatar
cukrck
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a cukrck »

Najraj mam tunino, pa navadno margarito. Če jo pa doma delam, pa dam gor pelate, sir, na mojo polovico tuno, na drugo kšno salamco, koruzo in pa olive. Ne sme pa manjkat tut tatarska. Pa tabasko. Njamii, sm kr lačna ratala... Slika
Vsakršna oblika sreče je zasebna. Naši največji trenutki so osebni, imajo svoj razlog, so nedotakljivi. Stvari, ki so nam svete in dragocene, so stvari, ki jih črpamo iz skupnih doživetij. (Ayn Rand)
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

js sm pa zelo neizvirna pr picah...vedno naročim navadno (šunka, gobe, sir)...ponavadi ostali, ki jejo z mano, že naročijo, zato js ne morm kej preveč razmišljat, zato naročim kr navadno... :wink:
Odgovori