zakaj se najpogosteje skregata?
Midva sva se prvič skregala po ene štirih mesecih, ker se je počutil zapostavljenega, drugič pa po sedmih, ker me je ena njegova izjava ful prizadela. Potem sva imela nekaj časa obdobje neprestanega prepiranja (kjer skupaj z logestom prevzamem večino krivde), zadnje čase sva pa nekje v povprečju pomoje. Občasen prepir, ampak vseeno brez tihih dni in kletvic.
Midva se tud ne kregava, sva pa včasih jezna drug na drugega zaradi različnih pričakovanj eden do drugega oz. le-ta niso jasno izražena...
Nazadnje sm bla pa res ful razp**** nanj, ko se ga je napil pri nas doma, ko smo imel nek žur, jst pa nism nič pila in je po mojih merilih izpadel ful bedak, sram me je bilo zanj, čeprav so bli itak vsi čist adijo...
Nazadnje sm bla pa res ful razp**** nanj, ko se ga je napil pri nas doma, ko smo imel nek žur, jst pa nism nič pila in je po mojih merilih izpadel ful bedak, sram me je bilo zanj, čeprav so bli itak vsi čist adijo...

anoyel napisal/-a:Smetka_ napisal/-a:Midva sva 9 mesecev skupi, pa se še nisva skregala.
niti sprickala, crn gledala ali pa vsaj kej mule kuhala... v vseh teh 9 mesecih?
Ne prov zares da ne.SVa dokaj na isti valovni...Če bi eden nekaj rad pa drugi ne,pol zmer eno srednjo pot ubereva al pa eden popusti...
En tak banalen primer recimo je bil ko jaz res ne maram smučat....Sama ne bi tko nikol šla,pa dala pobude.On pa ful rad.In pač grem,se mal prisilim,da je tud njemu kul

On pa ne vem kolk časa ni hotel na bazen z mano....Na koncu je šel čist sam iz principa,ker sem jaz hotla...sam zdaj mu je pa všeč.
Sej vem da je butast primer,ampak se res za vse zmenva....Vsaj zaenkrat.tko da ne, ni noben kake mule kuhal,pač vsak je kdaj tečen,on je kdaj otročji,pa mu rečem "P***a dons pa si tečen...al pa len" tu se pa pol konča

Da bi se orng skregala sma se sam enkrat in upam da se ne boma več oz. se boma čim manj. Jst sm mu rekla da bi bla zvečer skupi, on je pa hotu it vn s svojimi kolegi. Mal bol naglas sma si povedala svoja mnenja
... bil je jezen na mene kr sm mu Kao prepovedala da bi šov in se nekaj ur nisma menla. Pol pa je vidu da ga trma in molk ne peleta nikamor pa je popustil. Jst sm bla cela v solzah kr sm mislna da je že konc med nama
. Pol pa pogledam njega,pa je njemu tud šlo na jok in sma se objela in se mi je opraviču. Tak da pol je blo vse kul
.
Drugač se pa ne kregama ... mogoče zarad kakih malenkosti, sam tist ni glih kregarija ... Včasih mam slab dan ko sm jzna sama na sebe. Takrat pa ve da je bolš da me pusti pr miru, ker drugač bi se sam kregat začela ...

Drugač se pa ne kregama ... mogoče zarad kakih malenkosti, sam tist ni glih kregarija ... Včasih mam slab dan ko sm jzna sama na sebe. Takrat pa ve da je bolš da me pusti pr miru, ker drugač bi se sam kregat začela ...
>> GooD GirL Gone BaD <<
Zares skregala sva se zdele ta vikend in to čist zarad malenkosti. Jz sm bla utrujena in potem mulo kuham, on pa živčen ker je nasledn dan maturo pisu. Tko da čist iz bednih razlogov. Potem sva se enkrat sregala zarad enih njegovih grdih izjav. In najin prvi prepir je biu zarad tega, ker me je vidu plesat z enim prjatlom na sliki (blo pa je res prjatlsko in to ena muzka). Pač največkrat se skregava zarad tega ker se men nč ne da in potem sm utrujena in ratam živčna..pol sm se pa zmožna sam še kregat. In se kregava ponavat tok časa dokler on ne popusti in me ne objame.
THE ONLY ROOL ISDON''T BE BORING.DRESSCUTEWHEREVER YOU GO.LIFE IS TO SHORT TOBLENDIN.
Mi2 se pa ne kregama. Edino enkrat na začetku se je nardilo, da sma se res skregala. Šli smo vn - mi2, moja kolegica in njegov kolega. Nama s kolegico še ni blo domov za it, njima pa že, zato sm se mal namulla. Šle sva na wc, onadva sta pa misla, da sva šle naprej same vn in sta naju pustila tam
Seveda sm znorela
Je bla pa fora to, da sm bla potem prej doma kot on
No, ampak naslednji dan sva se pogovorila in je blo vse ok. Od takrat se ne mulim več, ampak najdema kompromis

No, ampak naslednji dan sva se pogovorila in je blo vse ok. Od takrat se ne mulim več, ampak najdema kompromis

_sanja_* napisal/-a:Mi2 se pa ne kregama. Edino enkrat na začetku se je nardilo, da sma se res skregala. Šli smo vn - mi2, moja kolegica in njegov kolega. Nama s kolegico še ni blo domov za it, njima pa že, zato sm se mal namulla. Šle sva na wc, onadva sta pa misla, da sva šle naprej same vn in sta naju pustila tamSeveda sm znorela
![]()
Kako dolgo sta pa skupaj?

Midva se zelo malo kregava. Kadar pa se, je pa razlog ljubosumje.
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
MsN napisal/-a:_sanja_* napisal/-a:Mi2 se pa ne kregama. Edino enkrat na začetku se je nardilo, da sma se res skregala. Šli smo vn - mi2, moja kolegica in njegov kolega. Nama s kolegico še ni blo domov za it, njima pa že, zato sm se mal namulla. Šle sva na wc, onadva sta pa misla, da sva šle naprej same vn in sta naju pustila tamSeveda sm znorela
![]()
Kako dolgo sta pa skupaj?
Eno leto