zakaj se najpogosteje skregata?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

ja.
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 07. Dec. 2010 22:22, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
maybee
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a maybee »

ker sma oba ful trmasta pol pa vsak na svojo stran vlečema..pa to je tak ponavad zarad banalnih stvari
you don´t have to be crazy to be my friend...but it sure helps...
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

Midva sva se prvič skregala po ene štirih mesecih, ker se je počutil zapostavljenega, drugič pa po sedmih, ker me je ena njegova izjava ful prizadela. Potem sva imela nekaj časa obdobje neprestanega prepiranja (kjer skupaj z logestom prevzamem večino krivde), zadnje čase sva pa nekje v povprečju pomoje. Občasen prepir, ampak vseeno brez tihih dni in kletvic.
Uporabniški avatar
anoyel
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a anoyel »

Smetka_ napisal/-a:Midva sva 9 mesecev skupi, pa se še nisva skregala.

niti sprickala, crn gledala ali pa vsaj kej mule kuhala... v vseh teh 9 mesecih?
Čas je vrednota,
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a iluzija »

Oh, tudi midva se po devetih mesecih nisva... Ampak po kakšnem letu pa že :D (še vedno pa ne loputava z vrati in se ne dereva drug na drugega - imava bolj tihe prepire :D ).
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a Mimi_M »

Midva se tud ne kregava, sva pa včasih jezna drug na drugega zaradi različnih pričakovanj eden do drugega oz. le-ta niso jasno izražena...
Nazadnje sm bla pa res ful razp**** nanj, ko se ga je napil pri nas doma, ko smo imel nek žur, jst pa nism nič pila in je po mojih merilih izpadel ful bedak, sram me je bilo zanj, čeprav so bli itak vsi čist adijo... :roll:
Lejla86
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Lejla86 »

Midva se tud "skregava", ko ma eden od naju drugačna pričakovanja...ampak da bi se pa skregala pa šla vsak na svoj konec al pa po možnosti skregana zaspala...a-a, to pa ne...skupi sva pa mal manj kot dve leti pa pol...
Smetka_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Smetka_ »

anoyel napisal/-a:
Smetka_ napisal/-a:Midva sva 9 mesecev skupi, pa se še nisva skregala.

niti sprickala, crn gledala ali pa vsaj kej mule kuhala... v vseh teh 9 mesecih?

Ne prov zares da ne.SVa dokaj na isti valovni...Če bi eden nekaj rad pa drugi ne,pol zmer eno srednjo pot ubereva al pa eden popusti...
En tak banalen primer recimo je bil ko jaz res ne maram smučat....Sama ne bi tko nikol šla,pa dala pobude.On pa ful rad.In pač grem,se mal prisilim,da je tud njemu kul :D
On pa ne vem kolk časa ni hotel na bazen z mano....Na koncu je šel čist sam iz principa,ker sem jaz hotla...sam zdaj mu je pa všeč.
Sej vem da je butast primer,ampak se res za vse zmenva....Vsaj zaenkrat.tko da ne, ni noben kake mule kuhal,pač vsak je kdaj tečen,on je kdaj otročji,pa mu rečem "P***a dons pa si tečen...al pa len" tu se pa pol konča :D Pač pride tak dan,pa je naslednjič boljše :)
Uporabniški avatar
LiL`B
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: CeLje, ...

Neprebrana objava Napisal/-a LiL`B »

Da bi se orng skregala sma se sam enkrat in upam da se ne boma več oz. se boma čim manj. Jst sm mu rekla da bi bla zvečer skupi, on je pa hotu it vn s svojimi kolegi. Mal bol naglas sma si povedala svoja mnenja :? ... bil je jezen na mene kr sm mu Kao prepovedala da bi šov in se nekaj ur nisma menla. Pol pa je vidu da ga trma in molk ne peleta nikamor pa je popustil. Jst sm bla cela v solzah kr sm mislna da je že konc med nama :( . Pol pa pogledam njega,pa je njemu tud šlo na jok in sma se objela in se mi je opraviču. Tak da pol je blo vse kul :) .
Drugač se pa ne kregama ... mogoče zarad kakih malenkosti, sam tist ni glih kregarija ... Včasih mam slab dan ko sm jzna sama na sebe. Takrat pa ve da je bolš da me pusti pr miru, ker drugač bi se sam kregat začela ...
>> GooD GirL Gone BaD <<
Uporabniški avatar
lolika69
Debatorica
Debatorica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a lolika69 »

Zares skregala sva se zdele ta vikend in to čist zarad malenkosti. Jz sm bla utrujena in potem mulo kuham, on pa živčen ker je nasledn dan maturo pisu. Tko da čist iz bednih razlogov. Potem sva se enkrat sregala zarad enih njegovih grdih izjav. In najin prvi prepir je biu zarad tega, ker me je vidu plesat z enim prjatlom na sliki (blo pa je res prjatlsko in to ena muzka). Pač največkrat se skregava zarad tega ker se men nč ne da in potem sm utrujena in ratam živčna..pol sm se pa zmožna sam še kregat. In se kregava ponavat tok časa dokler on ne popusti in me ne objame.
THE ONLY ROOL ISDON''T BE BORING.DRESSCUTEWHEREVER YOU GO.LIFE IS TO SHORT TOBLENDIN.
Uporabniški avatar
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...

Neprebrana objava Napisal/-a moi T »

Uh midva se pa fulkrat skregava! Zadnje čase, ker si premalo časa vzame zame in več pozornosti posveča fuzbalu :evil: in frendom!
Just dance and everything it´s gonna be ok!
Uporabniški avatar
_sanja_*
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Celje

Neprebrana objava Napisal/-a _sanja_* »

Mi2 se pa ne kregama. Edino enkrat na začetku se je nardilo, da sma se res skregala. Šli smo vn - mi2, moja kolegica in njegov kolega. Nama s kolegico še ni blo domov za it, njima pa že, zato sm se mal namulla. Šle sva na wc, onadva sta pa misla, da sva šle naprej same vn in sta naju pustila tam :D Seveda sm znorela :oops: Je bla pa fora to, da sm bla potem prej doma kot on :D
No, ampak naslednji dan sva se pogovorila in je blo vse ok. Od takrat se ne mulim več, ampak najdema kompromis :)
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

_sanja_* napisal/-a:Mi2 se pa ne kregama. Edino enkrat na začetku se je nardilo, da sma se res skregala. Šli smo vn - mi2, moja kolegica in njegov kolega. Nama s kolegico še ni blo domov za it, njima pa že, zato sm se mal namulla. Šle sva na wc, onadva sta pa misla, da sva šle naprej same vn in sta naju pustila tam :D Seveda sm znorela :oops: Je bla pa fora to, da sm bla potem prej doma kot on :D
No, ampak naslednji dan sva se pogovorila in je blo vse ok. Od takrat se ne mulim več, ampak najdema kompromis :)

Kako dolgo sta pa skupaj? :)
Uporabniški avatar
SSarchy
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a SSarchy »

Midva se zelo malo kregava. Kadar pa se, je pa razlog ljubosumje.
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
Uporabniški avatar
_sanja_*
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Celje

Neprebrana objava Napisal/-a _sanja_* »

MsN napisal/-a:
_sanja_* napisal/-a:Mi2 se pa ne kregama. Edino enkrat na začetku se je nardilo, da sma se res skregala. Šli smo vn - mi2, moja kolegica in njegov kolega. Nama s kolegico še ni blo domov za it, njima pa že, zato sm se mal namulla. Šle sva na wc, onadva sta pa misla, da sva šle naprej same vn in sta naju pustila tam :D Seveda sm znorela :oops: Je bla pa fora to, da sm bla potem prej doma kot on :D

Kako dolgo sta pa skupaj? :)

Eno leto :)
Odgovori