Kontracepcijske tabletke

Za dušo in telo.
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
*Lally*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: LJ

Neprebrana objava Napisal/-a *Lally* »

Peony napisal/-a:*Lally* a prejšnje strani nisi prebrala? Jaz sem tam napisala mojo izkušnjo z menjavo. :D

Ups.. mal spregledala. :oops:
Glede na to, kolk strani smo že napisale o tej temi, se mi res ne da vsega brat, tko da sm kr vprašala.
Če ima pa katera še kakšne izkušnje z menjavo Logest, pa lahko še kaj zanimivega napiše. :)
Uporabniški avatar
SweetNumb
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: My field of paper flowers

Neprebrana objava Napisal/-a SweetNumb »

evo, jaz sem pa trenutno tak srečna.Prvo škatlo yarine ni blo še nič, zdaj ko sem pa nekje na polovici druge pa se mi je koža že konkretno ščistla :D sem cela srečna ko se v ogledalo pogledam :D
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

SweetNumb napisal/-a:evo, jaz sem pa trenutno tak srečna.Prvo škatlo yarine ni blo še nič, zdaj ko sem pa nekje na polovici druge pa se mi je koža že konkretno ščistla :D sem cela srečna ko se v ogledalo pogledam :D

Ne veseli se prehitro, pravi ucinki kt se pojavijo sele po 3 mesecih jemanja, stanje pa se postavi v relativno ravnovesje sele po pol leta jemanja :wink:
Uporabniški avatar
Heilie
Debatorica
Debatorica
Kraj: Za gorami

Neprebrana objava Napisal/-a Heilie »

Ja, jaz sem jemala prej Diane in se mi je koža res povsem ščistila. Potem sem šla na Logest in 3 mesece je bilo še vse v redu. Sem bla vesela, ker me je blo strah, da bom spet vsa v mazoljih po hrbtu in dekolteju. Potem pa 4 mesec bum, mazolji. In zdaj je že 3 mesece tako in sem čist obupana.
:cry:

Ne bi šla rada nazaj na Diane zarad stranskih učinkov. In ne vem, če bi probala Yarino, ki baje tud pomaga, ker če ne bo boljš ne bi spet menjala. Sam takole pa človek tud ne more živet.
V torek grem k ginekologinji in se morem odločit kaj bom.. :?
__CrNa__
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a __CrNa__ »

Jst sm pa danes ponovno začela z jemanjem tabletk in sicer Yasminelle;) Mela sm pa pavzo od julija, ker sm takrat pač prenehala s fantom in se mi ni zdelo smiselno jih več jemat, sem pa pred Yasminelle jemala Logest, vendar sm jih zaradi pomanjšanja želje po spolnosti zamenjala za Yasminelle, ki so bile takrat še plačljive.
Uporabniški avatar
*ka!a*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *ka!a* »

^^ Čez nekaj časa te bom vprašala, kako Yasminelle vplivajo kaj nate ;)
Uporabniški avatar
Ashley***
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Ashley*** »

^^Jst jih jemlm že en let, pa so super...prej sm mela Logest, pa sm mela ful težav, od zaspanosti, do zmanjšanje želje po sexu. Odkar pa jemlem Yasminelle, je pa kokr da neb jemala tabletk :)
Uporabniški avatar
*ka!a*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *ka!a* »

Ashley*** napisal/-a:^^Jst jih jemlm že en let, pa so super...prej sm mela Logest, pa sm mela ful težav, od zaspanosti, do zmanjšanje želje po sexu. Odkar pa jemlem Yasminelle, je pa kokr da neb jemala tabletk :)

O super, upam, da bodo tudi name delovale tako pozitivno, kot nekatere opisujete! :)
sleepyheadgirl
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a sleepyheadgirl »

*ka!a* napisal/-a:
Ashley*** napisal/-a:^^Jst jih jemlm že en let, pa so super...prej sm mela Logest, pa sm mela ful težav, od zaspanosti, do zmanjšanje želje po sexu. Odkar pa jemlem Yasminelle, je pa kokr da neb jemala tabletk :)

O super, upam, da bodo tudi name delovale tako pozitivno, kot nekatere opisujete! :)

Ja js tut upam pa tut upam da bo kej bolš glede teže
Gymnastics tells you no. All day long. It mocks you over and over again. Telling you- you're an idiot.
Gost

sleepyheadgirl napisal/-a:
*ka!a* napisal/-a:

Glede teze lahko najvec naredis sama z gibanjem in pravilno prehrano. Kt mogoce res zadrzujejo vodo, ampak to ni misljeno v ogromnih kolicinah, kvecjemu par kg plusa ...
sleepyheadgirl
Komunikatorka
Komunikatorka

MsN napisal/-a:
*ka!a* napisal/-a:

Glede teze lahko najvec naredis sama z gibanjem in pravilno prehrano. Kt mogoce res zadrzujejo vodo, ampak to ni misljeno v ogromnih kolicinah, kvecjemu par kg plusa ...

glede gibanja nardim velik ke rmam 4x tedensko trening in to ormg trening drgač pa pojem tut normalne količine pa sm se odkar sm začela logest jemat zredial za skor 10 kg. Zdej probavam neki shujšat ampak gre zlo ttežko in zelo malo!
Gymnastics tells you no. All day long. It mocks you over and over again. Telling you- you're an idiot.
Gost

MsN napisal/-a:
*ka!a* napisal/-a:

glede gibanja nardim velik ke rmam 4x tedensko trening in to ormg trening drgač pa pojem tut normalne količine pa sm se odkar sm začela logest jemat zredial za skor 10 kg. Zdej probavam neki shujšat ampak gre zlo ttežko in zelo malo!

Potem pa bi sla na tvojem mestu do ginekologa, ker 10 kg verjetno ni normalno ... sploh glede na to, kar opisujes glede gibanja in prehrane.
sleepyheadgirl
Komunikatorka
Komunikatorka

ja sej mi je zdej zamenjala za yasminelle sam mam še 3 tabletke logesta pol pa pride teta pol pa začnem z yasminelle pa upam da bo bolš
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a chiqqa »

jz sm se redila po diane35..to vem zto ker prj v letu dni nism šla za vl kot 3kg gor od tkrt sm šla v par mescih za 5kg.. zdej mam yasminelle..pa je vse čist konstantno..nč ne niha -teža :)
Uporabniški avatar
*kayka*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Kranj

Neprebrana objava Napisal/-a *kayka* »

zadnjic sem vidla ene kapsule v dm-u kao za dvig libida, pa me zanima ce katera uporablja, ker mene tele yasminelle ob živce spravlajo :?
Zaklenjeno