Uf,jaz sem zmeraj za to mela domišljijo.
Rada sem hodla kdaj spat v spalnico in se stisnit ateju.In mi je blo ful všeč,ko še mi je prebral kakšno pravljico pa tak.In sem zaspala.Sam bog nedaj,če sem se zbudla sred noči in sta ona dva spala.Te sem začela gledat v omare,ki stojijo nasproti postelje.In če je bla katera priprta,sem mela vedno občutek,da bo kak okostnjak ven pogledal.Tak,ki bo živ.In sem bla tiho,ko miš in sam gledla,da ne bo kaj ven pokukalo.Od kod mi to,niam pojma.
Potem,če smo zvečer gledli kakšno kriminalko ali pa kaj podobnega,kjer je bil kakšen umor.In sem bla spet sam tiho in gledla.Če me je tiščalo na wc,sem tolk časa držala kolk sem lahko.Ko sem že mogla it,sem previdno stopla v kopalnico in pogledla v tuš kabino,če je kdo tam.Vedno sem si predstavljala,da tam leži v krvi rdečelasa ženska.Itak,da ni blo ničesar,sam jaz sem šla hitro ven,kot da mi gori za petami.
Pa enkrat sem se sred noči zbudila in se začela jokat.Ko je prišla mama,sem rekla,da nek moški po tiho hodi po kuhinji in da bo vsak čas me prišel pogledat.
Pa ko sem bla mala,me mama nikakor ni mogla prepričat,da bi šla v cerkvo malo pogledat.In pol enkrat ji je nekak uspelo.Mene pa je blo strah,ko ne vem kaj.Sem se sam začela sred maše jokat in sma šle ven.

Grozn je bil tisti župnik,vonj,tisti kipi..vse.No,sam glede cerkve še imam zdaj,če že morem stopit vanjo (v času pouka smo vsako leto šli nekaj krat) me spreleti tak nek nori filing.Ful se neprijetno počutim notri še zdaj.