Česa vas je bilo strah ko ste bili majhni?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
Frenkie
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Ljubljana

Česa vas je bilo strah ko ste bili majhni?

Neprebrana objava Napisal/-a Frenkie »

Česa vas je blo strah ko ste bli majhni, pa vas zdej recimo ni?

Jst sem se prej ful bala teme. Kr panika me je zagrabla, če je kdo v sobi luč ugasnu. Pa ko sm šla spat so morala bit vrata skos odprta (beeed :D )

Tud doskrat ko sm šla spat, sem VEDNO najprej pogledala da ni koga pod pojstlo. :razz:

Alpa če sm vidla kšno grozno sliko in sm pol tist mela pred očmi, k sm šla spat. Čeprov to še zdej.

Vem da me je bilo tud strah enega dela naše okolice, kjer je bil en mračen park in se mi je zdelo da so tam čez zbrane vse barabe iz grozljivk. Pol je pa vedno mami morala pridt pome če sm slučajno ponoči morala mim tistega parka :(
Uporabniški avatar
**SiMoN@**
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a **SiMoN@** »

jst sm se tut bala k sm šla spat da me ne bi kdu za noge zagrabu..nevem zakaj to...al pa ponoč sm skus misla da kdo hod po hiši pa sm večkat paniko delala, na wc nism upala it pa take...
drgač pa zdej teh strahov na srečo nimam več :D
Uporabniški avatar
bad_girl
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Domžale

Neprebrana objava Napisal/-a bad_girl »

Nevihte. Teh me je blo od vedno strah, pa še zdej me je fuuul...sploh če se res ful bliska in se sliši kot, da bi se kej lomilo... Slika
Komunikatorka
Kraj: Planet Earth

Neprebrana objava Napisal/-a Catharine »

Mene pa ni blo strah teme al pa nevihte al pa kej tazga, ker je zmerej bil ati zraven al pa mami... vem da sm enkrat pa full bla panična k sta se starša neki spričkala in sm kr mislna da bosta šla narazen pa sm bla pol čist histerična pa jokala pa vse... jao.. :lol:
u resnic je pa sam ati mamic neki naglas reku k ga ni glih najboljš zastopla :lol:
winterfresh
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a winterfresh »

hmmm...js sm se bala dosti stvari...med drugim tudi tega da bi me ko/če bi umrla pokopali potem pa bi se jaz pod zemljo zbudila... :tear:
simply the best...
jancy
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a jancy »

teme, spomnim se, da sem v vrtcu spala ob mali lučki na nočni omarici. :)
I don''t have to worry.
My mother does it for me.
Loesje
Uporabniški avatar
*ange|*
Debatorica
Debatorica
Kraj: Tam nekje =)

Neprebrana objava Napisal/-a *ange|* »

Meni je pa sestra natvezla, da je pod mojo postlo ena rokaaaaaa in da če nebom pridna me bo zgraabla ...joj...kok je blo mene starah te namišljene roke :cry: ampak mi ni blo jasno zkaj je pa podnevi ni...k sm šla skos preverjat :D
Pa en x je biu en auto pred našo hišo in lastnik tega avta je pozabu ugasnit luči... in je bla sesta tak lump, da je rekla, da zdej bo pa avto eksplodirau in da bo hiša zgorela... mi 2 sva ble pa same doma...ggrrrrozaaaaa... in pol sm ji rekla, da če bo začelo goret bomo šle k sosedu...no pol sm nakonc od muke zaspala... :D In pol sm se skos bala, če je meu nekdo prižgane luči.. :o
Pa psov sm se bala. Ko smo kužiko dobili sm par tednou skos na kavču stala k me je blo strah, da me bo ugriznla... sej zdej se še zmeri tistih tavelkih psou bojim :?
Nema me vise u tvom krevetu na to nisi racunao i da si konacno u srcu mom mesto izgubio...
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

haha.......sestrična mi je rekla, da ko se pogledaš v temi u špegu vidiš notr hudiča....in jest vsa zapsihirana se nisem upala še podnev pogledat u špegu........

drgač se mi pa zdi da se jest nikol ničesar nism bala-sm bla kr pogumn otrok.... :D :D
LARIKA
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a LARIKA »

bad_girl napisal/-a:Nevihte. Teh me je blo od vedno strah, pa še zdej me je fuuul...sploh če se res ful bliska in se sliši kot, da bi se kej lomilo... Slika

joj meni je pa to full všeč, že tko al tko imam rada dež

bala sem se pa pajkov, glist(če sem jih vidla sem kar skakala od groze- to počnem še danes), pa visokih ljudi (pa moj ati je 2 metraš :eek: ), pa ognja, pa vedno sem pod posteljo pogledala pred spanjem, pa ponoči nisem upala it na wc-razen ob luči,....velik velik stvari me je bilo strah,nekaterih stvari se bojim še danes :?
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
*cream*
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Claymoore

Neprebrana objava Napisal/-a *cream* »

teme-to se še zdaj malooooo (čist malo)
pa ogledala :? fuuul mi je neprijetno ko se samo pomislim da bi nekaj stalo za mano jaz pa bi to vidla v ogledalu...samo ko pomislim brrrr ;( :nein:
Some advice, okay? Just don't point your fu*kin' finger at crazy people!
sweet_kitty
Debatorica
Debatorica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a sweet_kitty »

Strah me je blo debelosti in me je še zdej.
Ni moj trip v svetu sanj-
Moj trip je lajf!
smotkA
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a smotkA »

Že skoz se bojim teme, ko sm bla mejhna je blo pa že skor kt kkšna fobija. Groza me je blo it ponoč na WC v temi, tko da sm zmer mela lučko na nočni omarici.

Bala sm se tud japonskih pravljic, ker sm si vse zmer fuul živo predstavljala, ampak ravno te sm tud najrajš brala (še zmer se spomnem platnice knjige :D )
E una vita sola non pu bastare,
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
nogica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a nogica »

Js sm se bala parkljev od Miklavža. :D:D
you've gotta try a little bit harder.
that simpy wasn't good enough.
to make us proud.
Uporabniški avatar
*ange|*
Debatorica
Debatorica
Kraj: Tam nekje =)

Neprebrana objava Napisal/-a *ange|* »

nogica napisal/-a:Js sm se bala parkljev od Miklavža. :D:D

Jaoooooo....tko, kot mojga bratca. Prou traume je meu zarad tistih idiotou...enkrat smo jih srečal pa še nalašč so ga šli strašit... waaaaaa...ni se mogu pomirit še 1 mesec :eek:
Nema me vise u tvom krevetu na to nisi racunao i da si konacno u srcu mom mesto izgubio...
Uporabniški avatar
Jela
Debatorica
Debatorica
Kraj: Bla Bla

Neprebrana objava Napisal/-a Jela »

jz sm se bala pajkov pa žuželk, pa še bala sm se sama po temi okol hodt k mi je glih dedk umru pa sm misnla d me bo pršou strašit :D
Odgovori