Kritike filmov!
- Sweet Princess
- Kofetarica
- Kraj: Ljubljana
kamis napisal/-a:Učeri sm u kinu gledala film alvin in veverički.Tok je dobr film da kr koncMoj bratec se je tok smeju k še nikol
Jaaa, ta film je tak fletn ... pa veverički so toooook fletni

Drugač sm pa ravn pogledala Učinek metulja ... fajn film, sam ni mi jasn, kaj ma vsebina filma veze z metulji

jagodka85 napisal/-a:Drugač sm pa ravn pogledala Učinek metulja ... fajn film, sam ni mi jasn, kaj ma vsebina filma veze z metulji
Hehe nisi dobro spremljala

It has been said that something as small as the flutter of a butterfly's wing can ultimately cause a typhoon halfway around the world.
Kao da gre za teorijo, po kateri lahko "plopotanje" metuljevih kril, v New Yorku recimo, povzroči orkan na Japonskem.
Zaradi tega naslov "Učinek metulja".
V tem filmu se ta teorija kaosa pokaže v Evanovih (Ashton Kutcher) vrnitvah v preteklost in spreminjanju malenkosti, s čimer vpliva na vse dogodke v sedanjosti. Pač, vsakič ko je on nekaj spremenil v preteklosti, je to prineslo drugačno vrsto sedanjosti.
-
- Kofetarica
- Kontakt:
Pogledala enchanted! Joj tok luštkan film, na trenutke mal pocukran, ampak, ker naj bi bil drugače pravljica mu odpustim! Najboljša pa je pesem v sredini filma! Tak kečhi refren! 

- Sweet Princess
- Kofetarica
- Kraj: Ljubljana
Beowulf - sem mislila, da mi to nikakor ne bo usec, zato sem kr neki casa odlasala z ogledom. Zlo dobr narjen animiran film in dostkrat niti nisem mela tistga filinga, da je animiran
The Ultimate Gift - ful mi je bil usec, zato ga priporocam!
Sex And Death 101 - film vreden ogleda. Js sem se ful presmejala
Love For Rent - super film. Priporocam!
Equilibrium - zlo dobr film. Mesanica ZF, akcije in trilerja mi je ocitno ratala usec

The Ultimate Gift - ful mi je bil usec, zato ga priporocam!
Sex And Death 101 - film vreden ogleda. Js sem se ful presmejala

Love For Rent - super film. Priporocam!
Equilibrium - zlo dobr film. Mesanica ZF, akcije in trilerja mi je ocitno ratala usec

You can think Im wrong, but thats no reason to quit thinking
Die Fälscher - zlo dobr film!!
-
- Kofetarica