Modna svetovalnica

Novosti, trendi...
Zaklenjeno
bejbika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a bejbika »

kiki* napisal/-a:So ja, sam ne kratke pa vseh barv. :P

pozabila si na resice ... :lach:
Uporabniški avatar
kiki*
Debatorica
Debatorica
Kraj: na eni zvezdici
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a kiki* »

:rofl: Ja bejbi nimamo vsi doma jakne z resicami...hehe
Uporabniški avatar
ZEAST
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a ZEAST »

bouhica napisal/-a:Cevlji so nekje takle stil, sam do so v barvi sampanjca, pa peta je srebrna. V bistvu so dokaj elegantni, tko da jih bom nosla, ko bom oblekla malo bolj elegantna oblacila. Po mojem bi kaksna rjava al pa bez tud pasala. Kaj mislis?

Ko sem jih zagledala, sem se cist zalubla vanje, ampak takrat nisem pomislila kaksne zabice bo treba zram kombinirat :(

Kiklca je pa dost kratka, sporten stil, tko da jo mislim nosit k balerinkam. Velik lazje je, ce ti kdo rece, tole pa zgleda lepo tko pa tko, ker kr neki navlect nase mi je mal scary, se niti ne pocutim glih dobr, ce nisem glih prepricana v kombinacije barv. Drgac mam pa tud js ful rada zabice, sam mam po vecini crne z raznimi vzorci (jih mam menda ene 20 usaj :oops: ), tko da si bom z veseljem kupla se ene par barvastih :D

Je pa drugace moj stil sportno eleganten :wink:
ce hoces, da cevlcki pridejo do izrzaza pasejo tut crne nogavice zravn, ampak ne vzorckaste in ne une k se koza ces vid, ampak une debelejse. s tem da bi pol zravn sedla ksna cist preprosta crna oblekca (ne sme met ksnih volanckov al pa ksnih vzorcev, taka cist klasicna elegantna more bit) pol pa celo zadevo pozivis z dodatki v stilu in barvi cevljev. recimo, da das zravn sam se ful sirok pas (15 cm) v barvi cevljev (ce je take vrste oblekca) in nc druzga, al pa pozivis z odstekano ogrlco, k bo razbila monotonost (seveda more bit v barvi cevlev in v istem stilu)... ne vem mogoce ti take kombinacije niso vsec, jz sm sam dala predlog.

aja pa se to, ce bi ti bla ta kombinacija kul, definitivno ne smes pretiravat z dodatki, najbols je sam en, k se ujema s cevli pa tut crno barvo oblekce in zab lahko poljubno spremenis (men je pac crna vsec), recimo cokoladno rjava bi tut bla zakon :D

jz sm drgac tut nora na zabe, sploh na te k se koza ne vid cez, ker lah res ubitacne kombinacije s tem delas, najraj mam pa zivo rdece v kombinaciji s sivimi cunami. no sam to je ze ot :D
lolitaa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a lolitaa »

bouhica napisal/-a:Cevlji so nekje takle stil

A samo meni ni jasno kako se sandali nosijo na nogvičke al gledam napače čevlje?? :gruebel:
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
bouhica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a bouhica »

ZEAST hvala za odgovor :wink: Bom poskusla tud kej tazga, ko bo prava priloznost :wink:

lolitaa ce gledas tele roza z rozicam, potem so taprave :) V bistvu gleda sam palcek ven, tko da na take cevlje js kr lepo nosim zabice, sploh ce ni dovolj toplo za golo kozo.
You can think Im wrong, but thats no reason to quit thinking
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a densy »

men pa ful hudo zgledajo peeptoesi pa nogavice - barvaste. sam če je hudo skombiniran..
bonboniera
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a bonboniera »

js mam pa oblekico v barvi šampanjca, pa me zanima, kakšne barvi čevlji bi najbolj pasali zraven? pa dodatki...
Uporabniški avatar
Traxie
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Traxie »

S črno sigurno ne bos zgresila. Ce je oblekca taka, da zraven pase pas, bi si dala jst na tvojem mestu crn pas, crne cevle pa crno torbico. Ce ne maras crne, bi pomojm pasala tudi rjava. Definitivno pa ne kaksna svetla barva (npr. bela).
Uporabniški avatar
Traxie
Komunikatorka
Komunikatorka

S črno sigurno ne bos zgresila. Ce je oblekca taka, da zraven pase pas, bi si dala jst na tvojem mestu crn pas, crne cevle pa crno torbico. Ce ne maras crne, bi pomojm pasala tudi rjava. Definitivno pa ne kaksna svetla barva (npr. bela).
Uporabniški avatar
Traxie
Komunikatorka
Komunikatorka

Dvojni post :oops: .
Zadnjič spremenil Traxie, dne 05. Mar. 2008 12:04, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Traxie
Komunikatorka
Komunikatorka

*pupika* napisal/-a:Premišljujem in na koncu napišem še semle...
Meseca maja ima moja prijateljica poroko.
Js pa nimam pojma kaj oblečt.
Krilo, hlače... definitivno bi rada nekej na rokavčke (ker majčk brez rokavov ne prenesem!)...
Rada bi, da je elegantno, pa vendar odštekano in mladostniško...

Jst bla pred pol leta na poroki in sm mela obleceno lahko kiklco mal cez kolena (krem/crna kombinacija), zgori sem mela pa krem majcko z dolgimi rokavi, zgori mal nabrana, crne balerinkice s petko, crno zapestnico pa uhane. Lase sm mela samo zlikane, ker ne maram nekih stojecih frizur. Cunje sm kupila v Morganu, cevlje v Alpini (se mi zdi), nakit pa v Lunci. Bi prlepla slikico pa ne znam :oops: .

Drugac se mi pa zdijo v redu tud hlace, bolj elegantne, gleznarji, zgori pa ena majcka/srajcka z dolgimi rokavi pa cez telovnik. Ce mas rada barvaste stvari mas lahko tud ksno vecbarvno tuniko (tega je zdej kr velik), spodi pa bele hlace.
Joooj kdaj bom sla jst spet na kaksno poroko :P
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a MIGRENA »

bonboniera napisal/-a:js mam pa oblekico v barvi šampanjca, pa me zanima, kakšne barvi čevlji bi najbolj pasali zraven? pa dodatki...

Mislm, da skor z nobeno, če boš mela matcing torbico in čevlje :wink:
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
lolitaa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a lolitaa »

bouhica napisal/-a:lolitaa ce gledas tele roza z rozicam, potem so taprave :) V bistvu gleda sam palcek ven, tko da na take cevlje js kr lepo nosim zabice, sploh ce ni dovolj toplo za golo kozo.

Ja ja, buča js, sem tko na hitro pogledla in se mi je zdelo da so uni sam za nataknt :oops: .
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
lubica
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a lubica »

Boste letos nosile pajkice?kakšne barve?
Uporabniški avatar
mulatto_f
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a mulatto_f »

men se zdi, da so te pajkice že tok ižživete in dolgočasne, po možnosti še kake s čipko na koncu k men zgledajo cist cheap...

raje se posluži kakšnih malo debelejših nogavic, še vedno so lahko najlonke, le da so več denske (npr. 50 ali več), to lahko nosiš praktično skoraj do poletja...
Zaklenjeno