kiki* napisal/-a:So ja, sam ne kratke pa vseh barv.
pozabila si na resice ...

ce hoces, da cevlcki pridejo do izrzaza pasejo tut crne nogavice zravn, ampak ne vzorckaste in ne une k se koza ces vid, ampak une debelejse. s tem da bi pol zravn sedla ksna cist preprosta crna oblekca (ne sme met ksnih volanckov al pa ksnih vzorcev, taka cist klasicna elegantna more bit) pol pa celo zadevo pozivis z dodatki v stilu in barvi cevljev. recimo, da das zravn sam se ful sirok pas (15 cm) v barvi cevljev (ce je take vrste oblekca) in nc druzga, al pa pozivis z odstekano ogrlco, k bo razbila monotonost (seveda more bit v barvi cevlev in v istem stilu)... ne vem mogoce ti take kombinacije niso vsec, jz sm sam dala predlog.bouhica napisal/-a:Cevlji so nekje takle stil, sam do so v barvi sampanjca, pa peta je srebrna. V bistvu so dokaj elegantni, tko da jih bom nosla, ko bom oblekla malo bolj elegantna oblacila. Po mojem bi kaksna rjava al pa bez tud pasala. Kaj mislis?
Ko sem jih zagledala, sem se cist zalubla vanje, ampak takrat nisem pomislila kaksne zabice bo treba zram kombinirat![]()
Kiklca je pa dost kratka, sporten stil, tko da jo mislim nosit k balerinkam. Velik lazje je, ce ti kdo rece, tole pa zgleda lepo tko pa tko, ker kr neki navlect nase mi je mal scary, se niti ne pocutim glih dobr, ce nisem glih prepricana v kombinacije barv. Drgac mam pa tud js ful rada zabice, sam mam po vecini crne z raznimi vzorci (jih mam menda ene 20 usaj), tko da si bom z veseljem kupla se ene par barvastih
![]()
Je pa drugace moj stil sportno eleganten
*pupika* napisal/-a:Premišljujem in na koncu napišem še semle...
Meseca maja ima moja prijateljica poroko.
Js pa nimam pojma kaj oblečt.
Krilo, hlače... definitivno bi rada nekej na rokavčke (ker majčk brez rokavov ne prenesem!)...
Rada bi, da je elegantno, pa vendar odštekano in mladostniško...
bouhica napisal/-a:lolitaa ce gledas tele roza z rozicam, potem so tapraveV bistvu gleda sam palcek ven, tko da na take cevlje js kr lepo nosim zabice, sploh ce ni dovolj toplo za golo kozo.