As ti tud not padu!?

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Odgovori
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tamala_mrha »

Ah, meni pa ta Bojan Emeršič a.k.a. Zmago Batina gre na živce. Ne v NMK-ju, ne v tisti njegovi oddaji ga ne morem videt. V bistvu mi Vzemi ali pusti že v osnovi gre na živce. :D
Uporabniški avatar
powerpuff
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: lj

Neprebrana objava Napisal/-a powerpuff »

8.3. bo natalija verboten, gost njen bojfrend, pel bojo pa sank rok :D
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jemina »

Meni je pa Emeršič kul, sploh, ko se ga spomnem iz Drame, pa v Babica gre na jugje bil zakon, pa k so bli uni Junaki petega razreda, ker je bil tko fajn zajeban. :wink:
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
kamis
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a kamis »

OT:Ja men je tud fajn igrauc,sam me pa kr zanima kakšni so zdj uni otroc iz filma junaki petega razreda.Sta bla unadva tok srčkana k sta bla zalublena :D :D

Ja ja jutr pa akcija ob osmih zvečer :)
Janja84
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Janja84 »

jaz komaj čakam ju3, da bo spet oddaja :D Mi je pa Emeršič full vredu, tako da upam, da bo zabavno :D
Uporabniški avatar
*lovely*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a *lovely* »

jeeeeeeeeee!!!!!! končno nova sezona, sem že komi čakala, kdaj se vrneta! men je ta odaja res zakon, pa še voditela sta lušna!!!!
komi čakam zvečer :D :D :D :D
Because of you I'm running out of reasons to cry!!! *RTM*
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a MIGRENA »

Joj kok sem jest umirala od smeha včeraj, sploh tam k so Edija klical pa se oglasi un iz 24 ur :lol: ... ful mi je dobr k se zdej več gostu posvečata in je manj skečev, ampak tisti k so so pa hudi :gut:
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Meni pa so se ravno skeči in posnetki, ki sta jih prej dosti vključevala v oddajo, zdeli bolj zanimivi. Verjetno pa je spet vse odvisno od gosta. Saj tu pa tam smo se doma nasmejali, drugače pa smo se strinjali, da ni več nekega "žara" in idej pri voditeljema. Mogoče sta se že malce "izpela", čeprav sta zdaj imela dovolj časa, da se pripravita in udarita znova na sceno. :D Kaj pa vem, mogoče pa bo naslednjič spet bolj zanimivo. :nixweiss:
Uporabniški avatar
mulatto_f
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a mulatto_f »

se da mogoce kje videt kakšen insert iz oddaje, kr sm jo namrec zamudila :S
tor
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a tor »

slaba oddaja, drugič gledu, drugič zanič.
Sem pa gledu mal NLP včeri, Slakonja in Železnikova sta odlična.
Uporabniški avatar
ela85
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: na lepem
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a ela85 »

emeršič je bil zakon! tudi meni v vlogi batine ni všeč, včeraj pa ja bil super gost. voditelja sta pa itak razred zase :D

powerpuff napisal/-a:8.3. bo natalija verboten, gost njen bojfrend, pel bojo pa sank rok :D

ma ne povedati preveč... joj, samo ona v njuni oddaji? si ne predstavljam :?

ena je napisala, da je oddaja izpeta... že po 7 delih (ali kolikor jih je bilo do sedaj)? :D
monika11
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a monika11 »

men tut učer ni blo tko smešn.. :nixweiss: no,sej mata še zmer svoje fore (jurij je zakon),samo mi ni blo tko všeč..moram priznat,da sem pričakovala več..mogoče tut zaradi gosta..
se mi je pa zdel,da so ble reklame krajše.. :gruebel: ah, ja..pomoje se mi je res sam zdel,alpa zato kr je bil lubi pr men :D
Lahko bi ljubila na tisoče moških v svojem življenju..toda rajši ljubim enega, na tisoče načinov!
Uporabniški avatar
lakeesha
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: domžale

Neprebrana objava Napisal/-a lakeesha »

men je blo tud dolgočasno včeri, tud ene hude fore se ne spomnem zdele... :roll:
upam d bo naslednja oddaja bolš...
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

ela85 napisal/-a:ena je napisala, da je oddaja izpeta... že po 7 delih (ali kolikor jih je bilo do sedaj)? :D

To pomeni, da po 7ih delih ni možno, da se voditelja v nekaterih forah že ponavljata? :gruebel: Takšno je pač moje mnenje, ker mi včeraj nista bila zanimiva. Par oddaj je bilo ful smešnih, ostale pa pač (vsaj meni osebno in mojim domačim, ker pokomentiramo vsako oddajo) niso bile tako zelo. Npr. včeraj ko je prišel v oddajo tisti "Elvis", je pogovor kar nekam zamrl oz. so kar nekaj "kvačkali", pa nič posebnega dorekli, kaj šele da bi kaj smešnega povedali. V včerajšnji oddaji mi je bilo najbolj smešno edino takrat, ko je Jurij bil poklicni vojak, Lado pa nek "ropar" in so ga babice in gospe onesposobile. :D Pa tudi tisti posnetek v Večerniku je bil posrečen, ko je Lado igral nekega svetlolasega starca, ki se p*čkari za vsako malenkost in da to na televizijo (dejansko je to resničen prikaz stanja v Sloveniji, ko se sosedi bodisi iz blokov ali hiš prepirajo na tv glede meje ali pa nečesa drugega). :D Kot sem že nekje napisala, so mi ravno ti izseki oz. posnetki zanimivi, da se narežim zraven, v živo v oddaji pa nista tako smešna.
anahirbd
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: štajerska
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a anahirbd »

*lovely* napisal/-a:jeeeeeeeeee!!!!!! končno nova sezona, sem že komi čakala, kdaj se vrneta! men je ta odaja res zakon, pa še voditela sta lušna!!!!
komi čakam zvečer :D :D :D :D

Sm misla da sm jst čudna, ker mi je Zrnec ful luštn. :oops:

No učeri mi ni blo tok zanimiv. Verjetno, ker sm dremala zravn :P
Odgovori