As ti tud not padu!?
-
- Cosmopsiho
-
- Cosmopsiho
Meni pa so se ravno skeči in posnetki, ki sta jih prej dosti vključevala v oddajo, zdeli bolj zanimivi. Verjetno pa je spet vse odvisno od gosta. Saj tu pa tam smo se doma nasmejali, drugače pa smo se strinjali, da ni več nekega "žara" in idej pri voditeljema. Mogoče sta se že malce "izpela", čeprav sta zdaj imela dovolj časa, da se pripravita in udarita znova na sceno.
Kaj pa vem, mogoče pa bo naslednjič spet bolj zanimivo. 

emeršič je bil zakon! tudi meni v vlogi batine ni všeč, včeraj pa ja bil super gost. voditelja sta pa itak razred zase
ma ne povedati preveč... joj, samo ona v njuni oddaji? si ne predstavljam
ena je napisala, da je oddaja izpeta... že po 7 delih (ali kolikor jih je bilo do sedaj)?

powerpuff napisal/-a:8.3. bo natalija verboten, gost njen bojfrend, pel bojo pa sank rok
ma ne povedati preveč... joj, samo ona v njuni oddaji? si ne predstavljam

ena je napisala, da je oddaja izpeta... že po 7 delih (ali kolikor jih je bilo do sedaj)?

men tut učer ni blo tko smešn..
no,sej mata še zmer svoje fore (jurij je zakon),samo mi ni blo tko všeč..moram priznat,da sem pričakovala več..mogoče tut zaradi gosta..
se mi je pa zdel,da so ble reklame krajše..
ah, ja..pomoje se mi je res sam zdel,alpa zato kr je bil lubi pr men 

se mi je pa zdel,da so ble reklame krajše..

Lahko bi ljubila na tisoče moških v svojem življenju..toda rajši ljubim enega, na tisoče načinov!
men je blo tud dolgočasno včeri, tud ene hude fore se ne spomnem zdele...
upam d bo naslednja oddaja bolš...

upam d bo naslednja oddaja bolš...
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
and she didn't say where she was going
-
- Cosmopsiho
ela85 napisal/-a:ena je napisala, da je oddaja izpeta... že po 7 delih (ali kolikor jih je bilo do sedaj)?
To pomeni, da po 7ih delih ni možno, da se voditelja v nekaterih forah že ponavljata?