MilkyWay napisal/-a:ma fak ej...zdej ku to berem, vidim, da ma usaka druga težave z zobmi...o niti predstavljat si nočem kako to boli

edino težavo z zobmi, ki jo mam, je učasih uneta dlesn (k se noče zacelit) in pa ponavadi, ko sm prehlajena, ko zapiha mrzel zrak u usta in me zarad tega bolijo usi zobi (sicer ne poznam točnega nastanka, ma vedno k tečem in sm prehlajena me boli, in že to ne morm trpet...!!)
Ja tole z zobmi je res najhuš, usaj men. Jz mam neko bolezen (če se temu lahko tko reče), ki se imenuje bruksizem. To pomeni, da vsako noč nezavedno tiščiš zobe skupi itd. in potem me vsako jutro tko bolijo, da prve pou ure tud govort ne morem. Tko boli, da zravn tud razmišljat ne morem niti nč in najhujš je, da je tko čist usako jutro in nč ne pomaga. Zdej sm zvedla za neko kliniko kjer se lahko to zdravi in upam, da bo pomagal, ker res ne zdržim več

.
Drugač pa ja usak drugač zaznava bolečino in je usakmu kakšna druga najhujša. Men je recimo tud neznosno, ko me začnejo bolet kolena in se potem komi premikam ceu dan. O menstrualnih krčih pa rajš ne bi, ker ob takih dneh pa lahko samo ležim, se filam s tableti in upam, da bo čimprej minil.