Katera bolečina je najhujša?
Katera bolečina je najhujša?
Torej... Vem, da ima vsak različen prag bolečin in da je to precej subjektivno. Pa vendar, katera je bila najhujša(fizična) bolečina, ki ste jo občutili?
upam, da so vse pogoste možnosti naštete, če ne, izberite drugo in povejte, kaj to je
upam, da so vse pogoste možnosti naštete, če ne, izberite drugo in povejte, kaj to je
Self-respect is the fruit of discipline; the sense of dignity grows with the ability to say no to oneself.
A. J. Heschel
A. J. Heschel
Men je bla definitivno najhujša bolečina enkrat en zobobol, k mi ni prjel čist noben tablet in mi je blo prov slabo od bolečin, pol sm šla sred noči v dežurno v Lj.
No pa s tem se lahko kosa tud moja tazadnja migrena, ko me je za znoret bolela cela desna polovica glave in mi je blo lih tko kr slabo od bolečin.
No pa s tem se lahko kosa tud moja tazadnja migrena, ko me je za znoret bolela cela desna polovica glave in mi je blo lih tko kr slabo od bolečin.
-
- Cosmopolitanka
-
- Cosmopsiho
- metuljčica*
- Cosmofrik
Meni so najhujše tope bolečine, ko kar ne neha bolet... vsakič, ko sem mela zlomljeno roko, nisem mogla spat pa sem jokala od bolečin prvo noč. Pol pa še enkrat, ko sem vzela tablete za the day after, me je tko bolel trebuh, da sem se komi odvlekla do postelje.
Zobobol, glavobol se mi nikol ni zdelo tako zelo hudo.
Zobobol, glavobol se mi nikol ni zdelo tako zelo hudo.
-
- Komunikatorka