Strap-on seks

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori

Ali si že sexal(a) s strap-on napravico?

Da
10
6%
Ne
158
88%
Ne še (zbiram pogum, oz. iščem kandidata)
12
7%

Skupaj glasov: 180

Uporabniški avatar
missy*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a missy* »

seveda ga lahko zadovoljimo, ampak da ni skos na isti nacin, se ene spomnmo se kaj drugega... :roll: bogi tvoj partner, zakaj je vse prikrajsan :roll:
kar se pa tice lubrikanta, pred jemanjem KT sem bila se prevec mokra tam spodaj, zdaj, ko pa jemlem KT, z ISTIM partnerjem, me se vedno vzburja tako kot na zacetku, pa pac nisem vec tok mokra. In nevem zakaj bi iskala zato novega partnerja, ce me on se prevec zrajca? :roll:
bejbika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a bejbika »

joj kok ste smotane!
Pač ne podpira take vrste seksa.
Hvala bogu, da smo vsi drugačni.
Enim tipom to sede, enim ne .. ene bejbe to podpirajo, druge ne ..
Meni tudi ni všeč, da mi tip prst v rit poriva, enim bejbam pa sam na tak način pride.
Eni lulajo po celotnem telesu, eni si kakajo v usta, eni tipi ga radi fašejo v ritko, eni pa celo življenje tolčejo misionarca pri ugasnjeni luči, v postelji pod koutrom.
S takimi izpadi samo dokazujete, da vam ni kul, ker to delate.

Pač ma drugačno mnenje in meni se s tem ne zdi nič narobe. In vsak bo rekel, da je tip, ki si želi karkoli v svoji riti, prikriti gej. V življenju nisem imela fanta, ki bi si želel prsta v riti, ker je bila rit njihovo "svetišče". Ali pa samo jaz na take naletim ...
Smetka_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Smetka_ »

Ja no moj bivši je hotel imeti v riti vse,edino pičke ni hotel lizat.
Pač peder.
Uporabniški avatar
Foxy-lady
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Foxy-lady »

Smetka_ napisal/-a:Ja no moj bivši je hotel imeti v riti vse,edino pičke ni hotel lizat.
Pač peder.

ehehehehe :lol:
Še dobro, da je bivši :D
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

Zakaj bi biu tip, k ga ne faše u rit (ni mi ušeč, da sm se tkole izrazla, ampak sm mogla :P ) za karkol prkrajšan?!

Zato k me desc ne prklene ob pojslo in z bičem po riti udriha, js nism prkrajšana za nč, glede na to, da mi mlatenje niti slučajno ne paše. In če vašim fantom paše od zadi, ni nujno, da tut našim (res ne vem, od kje taka prepričanost u to).

Js za mojga vem, da bi me u luft dol s pojsle vrgu, če bi mu omenla kej tacga (hvala bogu, kr u nasprotnem primeru mu želje pač ne bi mogla izpount).
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
Foxy-lady
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Foxy-lady »

Jaz bi verjetno dobila grozen odpor do mojega, ce bi mi predlagal to zadevo. Verjamem, da bi on isto reagiral, ce bi mu jaz to predlagala. Mogoce sem konzervativna, ampak vseeno raje vso zivljenje seksam samo v enem polozajo, kot pa te cudaske zadeve prakticiram. Niti do analnega mi ni, kaj sele to...

Nimam pa nic proti tistim, ki to pocnejo. Vsak ma svoje fetishe in svoje veselje.
Uporabniški avatar
missy*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a missy* »

tut moj pravi, da noce nit okoli anusa da mu delam, ceprav pravi, da bi bilo mozno, da bi mu pasalo, ampak pac noce. in ker je baje pri njih G-tocka v anusu, lahko z drazenjem le tega dozivi orgazem, ki pa je cisto drugacen od navadnega orgazma. zato sem rekla prikrajsan. kot je tudi vaginalni O drugacen od klitoralnega O.
freaky
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a freaky »

bejbika napisal/-a:joj kok ste smotane!
Pač ne podpira take vrste seksa.
Hvala bogu, da smo vsi drugačni.
Enim tipom to sede, enim ne .. ene bejbe to podpirajo, druge ne ..
Meni tudi ni všeč, da mi tip prst v rit poriva, enim bejbam pa sam na tak način pride....

bejbika, mislim, da tukaj ni problem, da nekaterim to ne paše. Noben ni reku, da more to delat, da je to najbolš, fora je v tem, da normalen (če že vpletamo normalnost :wink: ) človek izraža svoje mnenje brez da bi žalil druge. Oprosti, ampak zame je to žalitev, če reče, da taki ljudje niso normalni in sick. No, mogoče imamo pa samo drugačno interpretacijo žalitve.

In ja, še sreča, da smo vsi drugačni :wink:
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Tonja »

Pa fak, kak ste se pa zdj vse spravle na kiki*, pa ka je z vami ženske?
Pa sploh ko ni nubenga žalila, ma halo.
Te pa ona reče, da je pač neki sick in se vse, ki ste "drugače" usmerjene spustite razglabljat o tem, kak moškemu neki paše in kk je to fajn, da se mu dela...
Plus, da vse pravite, da ona žali, ker je rekla, da je to sick... Ja, za ene je, za druge ni. Ve pa ji govorite, da je neizkušena in da se ded od nje dolgočasi v postelji z njo - a to pa ni žaljitev????
Pa pole filozofiranje o tem, da itak vsi vemo, da povsod piše, da tipom paše, če se ga nabija v rit... Pa naj piše! To je bedasto, glupo posploševanje!
Pa debatiranje o tem, kdo je in kdo ni normaln... Ja enim je normalno, da nabrišete deda v rit...
Meni bi blo pa normalno, da bi takega deda nabriso kojn v rit, da bi ti satan vsaj enkrat neki poštenega, vlkega in mesnatega v riti mel, ne pa da stoče kak mu paše na umetnega kur*a :D . Evo, različno mnenje, ma isti pojnt-v riti ga ma tk al pa tk, hehe.
F glavnem... Da meni ded s tako idejo pride ven, da bom jaz mela ovratnico okol pič*e... Nabijem ga na kol, pa še vedo ne bo kda... Ma bo mislo, da je celi Alkatraz preko njega šel, majkemi...
Pa da nebi slučajno zdj ble izjave, da je fu* z mano dolgočasen, ker bi ble v veliki zmoti...
freaky
Kofetarica
Kofetarica

Js recimo nisem rekla, da vsem paše okoli ritke. Ja logično, da ne. Tko da se v tem čist strinjam s tabo, Tonja. Očitno pa je, da imamo različne poglede na žalitve. Meni se pač ne zdi zrelo, da nekoga označiš za sick na podlagi njegove spolne fantazije. Js drugim ne govorim, da so dolgočasni in sick v postelji, ker ne delajo tega in tega, ker pač razumem, da vsakemu paše drugač.
lolitaa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a lolitaa »

Se popolnoma strinjam S Tonjo v vsem napisanem.Res da so pripomočki za popestritev sexa sam meni je to sick :heul: .
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
Uporabniški avatar
kiki*
Debatorica
Debatorica
Kraj: na eni zvezdici
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a kiki* »

:rofl: Haha žalitev, bolš da ne začnem žalt. Če rečm da mi je neki sick izražam svoje mnenje, pol je v tej temi vse ostalo kar ni strinjanje z natepavanjem tipa žalitev? :cool:
Shannon
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Shannon »

Tonja napisal/-a:Pa debatiranje o tem, kdo je in kdo ni normaln... Ja enim je normalno, da nabrišete deda v rit...
Meni bi blo pa normalno, da bi takega deda nabriso kojn v rit, da bi ti satan vsaj enkrat neki poštenega, vlkega in mesnatega v riti mel, ne pa da stoče kak mu paše na umetnega kur*a :D . Evo, različno mnenje, ma isti pojnt-v riti ga ma tk al pa tk, hehe.

Tonja, carica :D :D :D

Polepšala si mi dan. Se pa v vsem strinjam s tabo.
freaky
Kofetarica
Kofetarica

kiki* napisal/-a::rofl: Haha žalitev, bolš da ne začnem žalt. Če rečm da mi je neki sick izražam svoje mnenje, pol je v tej temi vse ostalo kar ni strinjanje z natepavanjem tipa žalitev? :cool:

Al se sam delaš de ne znaš brat al pa res ne znaš :roll: Itak je brezveze, nezrelo do konca :wink:
Anelise
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Anelise »

Vsak naj dela kar mu pase-dokler to ne vkljucuje otrok/zivali,je men cist ok.
Drgac pa osebno nism za strap on sex,ker so mi vsec tipi-tipi,dedci,ki jim je (kot je bejbika lepo napisala) rit svetisce ;)
Odgovori