Pa fak, kak ste se pa zdj vse spravle na kiki*, pa ka je z vami ženske?
Pa sploh ko ni nubenga žalila, ma halo.
Te pa ona reče, da je pač neki sick in se vse, ki ste "drugače" usmerjene spustite razglabljat o tem, kak moškemu neki paše in kk je to fajn, da se mu dela...
Plus, da vse pravite, da ona žali, ker je rekla, da je to sick... Ja, za ene je, za druge ni. Ve pa ji govorite, da je neizkušena in da se ded od nje dolgočasi v postelji z njo - a to pa ni žaljitev????
Pa pole filozofiranje o tem, da itak vsi vemo, da povsod piše, da tipom paše, če se ga nabija v rit... Pa naj piše! To je bedasto, glupo posploševanje!
Pa debatiranje o tem, kdo je in kdo ni normaln... Ja enim je normalno, da nabrišete deda v rit...
Meni bi blo pa normalno, da bi takega deda nabriso kojn v rit, da bi ti satan vsaj enkrat neki poštenega, vlkega in mesnatega v riti mel, ne pa da stoče kak mu paše na umetnega kur*a

. Evo, različno mnenje, ma isti pojnt-v riti ga ma tk al pa tk, hehe.
F glavnem... Da meni ded s tako idejo pride ven, da bom jaz mela ovratnico okol pič*e... Nabijem ga na kol, pa še vedo ne bo kda... Ma bo mislo, da je celi Alkatraz preko njega šel, majkemi...
Pa da nebi slučajno zdj ble izjave, da je fu* z mano dolgočasen, ker bi ble v veliki zmoti...