Kontracepcijske tabletke
-
- Komunikatorka
- Kraj: Ljubljana
sleepyheadgirl napisal/-a:js sm šla pa učeri iskat in mi je zamenjala in mi je dala yasminellebom pa povedala kako je k začnem jemat
js sm jih tud zamenjala, in pijem yasminelle 1 mesc (lih zdej bom končala pit 1. škatlico)...pa kšne spremembe še nism opazla...ene so rekle, d so shujšale (js tega pač pr meni ne pričakujem

Prosila bi vas za mnenje...ker ne vidim rešitve...
S fantom sva skupaj malo več kot leto dni in že leto dni jem kontracepcijske tablete. Od začetka pa do pred nekaj meseci je bil seks zares dober, med nama je bilo toliko strasti, da se nama je mešalo, v zadnjih nekaj mesecih pa se je z moje strani nekaj strani spremenilo. Skoraj prav ne čutim več strasti, nisem več tak potrebna, takrat ko seksava me njegovi dotiki me ne vzburijo več, tudi mokra nisem več tako... To sem sama opažala že nekaj časa, fant očitno tudi, vendar je zdaj nastal velik problem kako rešiti to, ker se imava res rada.. Slišala sem, da bi na takšen padec libida naj vplivale tudi nekatere kontracepcijske tablete in da bi se naj nekaterim po zamenjavi tablet, spolnost spet izboljšala. Zato me zanima kaj ve mislite in če se je katera znašla v podobnem položaju.
Hvala...
S fantom sva skupaj malo več kot leto dni in že leto dni jem kontracepcijske tablete. Od začetka pa do pred nekaj meseci je bil seks zares dober, med nama je bilo toliko strasti, da se nama je mešalo, v zadnjih nekaj mesecih pa se je z moje strani nekaj strani spremenilo. Skoraj prav ne čutim več strasti, nisem več tak potrebna, takrat ko seksava me njegovi dotiki me ne vzburijo več, tudi mokra nisem več tako... To sem sama opažala že nekaj časa, fant očitno tudi, vendar je zdaj nastal velik problem kako rešiti to, ker se imava res rada.. Slišala sem, da bi na takšen padec libida naj vplivale tudi nekatere kontracepcijske tablete in da bi se naj nekaterim po zamenjavi tablet, spolnost spet izboljšala. Zato me zanima kaj ve mislite in če se je katera znašla v podobnem položaju.
Hvala...
Ja jst mam tud take probleme... Sem bla tud na začetku ful razpoložena za sex, zdej v zadnjem času me je pa tud vse minal... Me zanima če so krive tabletke ki jih jemljem - CILEST. Kr če so krive, jih grem prec zamenjat... Je prav bad k mi ded teži, da bi rad sexu, men pa sploh ni do tega...
Upam, da kira pozna te tabletke in da mi boste lahka pomagale...
LP!

Upam, da kira pozna te tabletke in da mi boste lahka pomagale...
LP!
Ker vem, da si nekje, blizu ali daleč, nisem nikoli, prav nikoli čisto sama...
Hej.
Ja pri meni je čist isto, z fantom sva se nazadnje glede tega ful spričkala, ker je rekel, da se me sploh nima več volje dotikat in podobno, ker itak nič ne čutim... Tudi jaz bi ful rada seksala, ampak kaj če sploh nič ne čutim, nič me ne vzburi,... No jaz jemljem tablete logest in sem glede njih zadnje čase slišala kar nekaj slabih stvari. Tak da še vedno nevem..
Ja pri meni je čist isto, z fantom sva se nazadnje glede tega ful spričkala, ker je rekel, da se me sploh nima več volje dotikat in podobno, ker itak nič ne čutim... Tudi jaz bi ful rada seksala, ampak kaj če sploh nič ne čutim, nič me ne vzburi,... No jaz jemljem tablete logest in sem glede njih zadnje čase slišala kar nekaj slabih stvari. Tak da še vedno nevem..
imam vprašanje..
sedaj že pol leta jemlem cilest,sedaj pa mi je ginekologinja predpisala da probam diane 35 samo me skrbi,ker imajo veliko stranskih učinkov(celulit,boki..) in me zanima če je to res,ker nočem direkt pred poletjem,pa da bi mela taake posledie tudi z razpoloženjem,kako pa vam so v redu,če katera kaj ve,mi kaj svetujete..sploh nvem a bi jih začela sploh jemat al ne..
sedaj že pol leta jemlem cilest,sedaj pa mi je ginekologinja predpisala da probam diane 35 samo me skrbi,ker imajo veliko stranskih učinkov(celulit,boki..) in me zanima če je to res,ker nočem direkt pred poletjem,pa da bi mela taake posledie tudi z razpoloženjem,kako pa vam so v redu,če katera kaj ve,mi kaj svetujete..sploh nvem a bi jih začela sploh jemat al ne..
Pardon, ampak ene ste pa res trapaste. A obstaja kakšen pameten razlog za jemanje tabletk, ki vam libido zbijejo v nulo, tako da se potem s fanti nonstop kregate, namesto da bi seksale? Čeprav, to je v bistvu tudi ena vrsta zaščite, če ne seksaš, zanosila ziher ne boš
Pomoje je res očitno, da ti ena kombinacija hormonov ne ustreza in škodi tvojemu organizmu, če na tak način vpliva nate. A vas to nič ne skrbi? Sej načeloma naj KT ne bi imele nekih hudo resnih posledic, ampak nad takšnim odzivom telesa se je pa za zamislit, ker ti očitno hoče nekaj povedat.
In smešno je, da se sekirate zaradi celulita in dveh kil več, spremembe razpoloženja vas pa ne motijo. Pri tem, da je dosti večja šansa, da vas tip pusti in vsi frendi skenslajo, če boste nonstop samo pizdile in jokale, kot če boste morale eno številko večje hlače kupit. Ampak ok, pač imamo različne prioritete.
evonja, zakaj pa ti jih je zamenjala?

Pomoje je res očitno, da ti ena kombinacija hormonov ne ustreza in škodi tvojemu organizmu, če na tak način vpliva nate. A vas to nič ne skrbi? Sej načeloma naj KT ne bi imele nekih hudo resnih posledic, ampak nad takšnim odzivom telesa se je pa za zamislit, ker ti očitno hoče nekaj povedat.
In smešno je, da se sekirate zaradi celulita in dveh kil več, spremembe razpoloženja vas pa ne motijo. Pri tem, da je dosti večja šansa, da vas tip pusti in vsi frendi skenslajo, če boste nonstop samo pizdile in jokale, kot če boste morale eno številko večje hlače kupit. Ampak ok, pač imamo različne prioritete.
evonja, zakaj pa ti jih je zamenjala?
nvem rekla je če greva probat,baje zard kože,sam sj se mi je po cilest ful spucala pa vse,mislem mam pač normalno mal mešano kožo,nvem no..sam vrjetno je problem da mi druge ne more predpisat,ker jemlem še tablete za neko vrste epilepsije,ki jih zdej ukinjam ker nism nikoli mela napadov,tko da do junija zihr ne morm it na šibkejše.sam ko vidm kok negativnih stranskih učinkov imajo te diane..
verjetno je bolše da probam,pa če mi ne bo v redu preneham?
verjetno je bolše da probam,pa če mi ne bo v redu preneham?
jst jemljem femoden pa mam tud iste probleme z libidom. očitno vse kt tko uplivajo... prow zarad tega sm že pomisnla da bi jih nehala jemat, ampak se še nism odločla za to. ne najdem nobene uredu alternative... kondomov glih nebi, z metodo pazi pa pomojm moj nebi biw prprawljen reskjrat..
..grešiti je človeško, občutek pa je božanski..
eh, nevem zakaj bi jih jst npr. sploh sla menjat, ze res, da se mi manj sexa, ampak kregava se pa nic vec/manj kot prej, in tudi drugo je use isto. nevem, zakaj bi mi zato skodovale...sexam se vedno, le manj mi pase. Se pa zato moj bol potrudi, pa je
in tudi nisem rekla, da se mi ne sexa VEC, ampak veliko manj kot prej. Kar me pa niti ne moti.

-
- Cosmopolitanka
- Kraj: Poletje
*ka!a* napisal/-a:hej! Sama sem danes dobila KT Yasminelle, in me zanimajo vaše izkušnje s tovrstnimi tabletkami? A so v redu za vas ipd? Hvala
Čakamo še na to..jih začnem jest drug tedn..bi pa tut jst kej več rada slišala o tem..Men jih je kr menjala brez nekega posebnga uzroka..že mora bit dobr

Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
*ka!a* napisal/-a:hej! Sama sem danes dobila KT Yasminelle, in me zanimajo vaše izkušnje s tovrstnimi tabletkami? A so v redu za vas ipd? Hvala
Splosno pocutje dobro, prva dva meseca jemanja je bila kriza (jokanje), po petih mesecih so imeli mozolji zabavo in se je koza res zelo poslabsala, ampak zaenkrat se upam na izboljsanje - ne vem pa ali lahko te kt upraviceno krivim za vnetje, ki se mi ne pozdravi, odkar jemljem te kt ... porocam cez cas, zaenkrat tezko recem.
Jz uporabljam KT Yasminell pa so super. Mazolčkov ni več razn če se prenjame čokolade, bolečin zarad menstre nimam ker jih tud nism mela..Mal jih pa krivim, ker mi je šla spolna sla (al kako se strokovno napiše) papa..pač po domač: nism več tok potrebna 

THE ONLY ROOL ISDON''T BE BORING.DRESSCUTEWHEREVER YOU GO.LIFE IS TO SHORT TOBLENDIN.