Kontracepcijske tabletke

Za dušo in telo.
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
*arabic_girl*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Nova Gorica

Neprebrana objava Napisal/-a *arabic_girl* »

že nekaj let...in nism šla dosti gor ampak sm se zredila malo...in to opazim.sej bi šla do G samo ni časa kr nism čez tedn doma, zato sm misnla če bi mi znal kdo tu povedat to.
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Poletje

Neprebrana objava Napisal/-a Damyanchyka »

*arabic_girl* napisal/-a:kaj ve katera kako je ko prenehaš jemat tabletke femoden?kakšne so posledice ....pa če jih je dobro zamenjat s temi kakimi novimi...kr sm se malo zredila od njih...pa če jih je dobro zamenjat glede na to da jih jemljem že dlje časa...

Jst sm že eno stran nazaj napisala kako je s tem pr men blo. Jst se nism zredila..prbližno isto mam..Sam občutek sm mela,da sm zalita..ne znam ti povedat..pač okol trebuha se mi je voda nekak začela nabirat..k je med pauzo(se prau k čakam menstro)ful bolš blo..drgač pa use ql..nimam kej rečt..zakon so mi ble ;) Mi jih je pa kr menjala,k sm omenila pač da sm slišala kako so uredu..pa da me mal zanima..pa nism nč komplicerala,k tut nism mela nekega namena menat..bomo vidl kako se bodo obnesle ;)
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
Uporabniški avatar
Heilie
Debatorica
Debatorica
Kraj: Za gorami

Neprebrana objava Napisal/-a Heilie »

Joj, včeraj sem pozabila vzeti tabletko, nimam pa doma več nobenih navodil iz škatljice. Mi lahko prosim katera napiše, kaj narediti, če prvi teden pozabiš tabletko. :oops:

Hvala!
rose8
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a rose8 »

jaz bom svoje vprašanje napisala kar sm, de ne bom odpirala nove teme.
no zanima me, če ima katera zaradi KT kakšne težave z razpoloženjem (stranski učinki)? jaz sem to opazila pri sebi. odkar jih jemljem sem čist zatežena, tečna, ne da se mi v družbo, pa vn pa tko res prou slabo se počutim...
keya
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: wajt krajna

Neprebrana objava Napisal/-a keya »

Heilie napisal/-a:Joj, včeraj sem pozabila vzeti tabletko, nimam pa doma več nobenih navodil iz škatljice. Mi lahko prosim katera napiše, kaj narediti, če prvi teden pozabiš tabletko. :oops:

Hvala!

Nevem katere imaš.. ampak ponavadi je tako (vsaj kulk mi gre iz glave)..
če v prvem tednu pozabiš in si imela v zadnjih sedmih dnevih spolne odnose se posvetuj s svojim ginekologom.. + še naslednji teden uporabljaj dodatno zaščito..

če sem se kaj zmotla, naj me pa ena popravi..
Uporabniški avatar
Heilie
Debatorica
Debatorica
Kraj: Za gorami

Neprebrana objava Napisal/-a Heilie »

keya napisal/-a:
Heilie napisal/-a:Joj, včeraj sem pozabila vzeti tabletko, nimam pa doma več nobenih navodil iz škatljice. Mi lahko prosim katera napiše, kaj narediti, če prvi teden pozabiš tabletko. :oops:

Hvala!

Nevem katere imaš.. ampak ponavadi je tako (vsaj kulk mi gre iz glave)..
če v prvem tednu pozabiš in si imela v zadnjih sedmih dnevih spolne odnose se posvetuj s svojim ginekologom.. + še naslednji teden uporabljaj dodatno zaščito..

če sem se kaj zmotla, naj me pa ena popravi..

Imam Logest. Imela sem spolne odnose ja. A lahko tudi za nazaj ne vplivajo tabletke al kako?
Karja
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Karja »

rose8 zdj ne vem kere maš, ampak za Logest jih res ogromn jamra da se jim je razpoloženje poslabšalo, js mam pa Yarino pa je vse kul, zaenkt no :oops:

pa nekej me zanima, če sm jemala do zdj zvečer, bi pa rada prestavla na zjutrej kko to nardim? pač vzamem enkt ob 7h zvečer, pol pa še nasledn jutr ob 7h pa naprej zjutri jemlem al je treba počakat do nove škatlce?
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

js mislim d je treba kr počakt na novo škatlico...
Uporabniški avatar
razmazena_maca
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a razmazena_maca »

ja no... minit mora v okvirju tistih 12 ur da je še varno... mogoče za vsak slučaj vzami tableto enkrat 2 uri pozneje, potem pa naslednjo zjutraj :)
Karja
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Karja »

hvala, sj bom rajš kr na naslednjo počakala :wink:
rose8
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a rose8 »

Karja napisal/-a:rose8 zdj ne vem kere maš, ampak za Logest jih res ogromn jamra da se jim je razpoloženje poslabšalo, js mam pa Yarino pa je vse kul, zaenkt no :oops:

ja logest imam. a mi jih bo ginekolog zaradi takih težav lahko zamenjal?
Josephina
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Josephina »

rose8 ja lahko, ti mu samo pri naslednem obisku povej, ali pa sestri.
borboletta
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a borboletta »

rose8: kolk časa jih pa že jemlješ? Kr je potreben čas da se telo navadi na njih. Jst vem zase, da po treh škatljicah se mi je razpoloženje spremenilo tako zelo, da to ni res. Potem, čez kšn mesc, dva pa je blo spet vse vredu. In k sm G povedla da mi ful niha razpoloženje, je reku da je to normalno in d če ne bo spet normalno čez kšn mesc, mi bo menjov.
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Kika »

Karja napisal/-a:pa nekej me zanima, če sm jemala do zdj zvečer, bi pa rada prestavla na zjutrej kko to nardim? pač vzamem enkt ob 7h zvečer, pol pa še nasledn jutr ob 7h pa naprej zjutri jemlem al je treba počakat do nove škatlce?

lah pa počas, po recimo 4-5 ur na bl zgodi prestavlaš. 1. dan uzamš ob 20h, drugi ob 16h, tretji ob 12h in voila, 4ti dan si na zjutrej :D sam pazi da ne pozabiš vmes :D

drgač se pa bl priporoča tablete jest pred spanjem- da se tačas ko spiš ta najhuj hormoni poležejo :)
Uporabniški avatar
ulsika
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a ulsika »

Jaz tudi jem Logest in mam prav tako velike težave z razpoloženjem. Tak ko je že ena napisala skozi sem tečna, vsem težim, slabe volje,...Jem pa jih že približno pol leta. Bom tudi probala zamenjat :?
Zaklenjeno