Kaj je za vas debela ženska?

Za dušo in telo.
Odgovori
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

^^okej...a taka naj bi bla debela ženska? :)
bouhica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a bouhica »

Hehe sem a ne :twisted: :wink:

Res nisi ti rekla, da tip izpade grd, sam verjem, da velik bejb bi pa mislilo tko :wink:

Pr krizah je pa tko - hrana ne resi nicesar, v bistvu ti nalozi se dodaten problem, tko da... Je pa res, da smo si ljudje razlicni in vsak na drugacen nacin utaplja svojo zalost. Js recimo zgubim apetit, kar zna bit pa enako hudo kot prenaziranje, ce verjames al pa ne :wink:

Drgac pa se bejba "lahko spozabi" do trenutka, ko postanejo hlace pretesne in modrc prepoln. Ko pride do sem (tole ni sans da bejba spregleda :D ), je nadaljno redenje cist zavestno. Razen ce je posredi bolezen.
You can think Im wrong, but thats no reason to quit thinking
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Poletje

Neprebrana objava Napisal/-a Damyanchyka »

MilkyWay napisal/-a:^^okej...a taka naj bi bla debela ženska? :)

Seveda :D Tema mi je butasta pa morm neki napisat,k sm žiučna če ne..morm mau u to kokodakanje posečt ;)
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho

ja in js sm ena od primerkov, k NE zgubi apetita, če ma kšne probleme, ampak ga celo pridobim...sej do neke meje...kšn dan/dva, pole pa ne več...ne zrd moje volje...ampak ker ponavad moje probleme rešim u takem času :wink:
bouhica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a bouhica »

No vids ti si taprava :wink:

Damyanchyka izlij svojo duso v to temo, da ti bo lazje :wink:
You can think Im wrong, but thats no reason to quit thinking
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Damyanchyka napisal/-a:
MilkyWay napisal/-a:^^okej...a taka naj bi bla debela ženska? :)

Seveda :D Tema mi je butasta pa morm neki napisat,k sm žiučna če ne..morm mau u to kokodakanje posečt ;)

calm down :wink:

js pa mislim d dosti punc tle lhko izlije kar čuti...in d se to njim ne zdi lih kokodakanje...
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Sm že na začetku izrazla :D Sam kam je to privedlo je pa druga tema :D
Nimam takih problemou,da bi mogla not pisat :D
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho

ma pismo ej...tako žensko ku si ti napisala ...

Taka,da k skoč bangee most za seboj potegne. Al pa taka,da k obleče rumeno majco,zgleda k šolski autobus u ameriki.Taka,da k jo sanjaš,da jo morš dvakat sanjat,k je preobilna.Taka,da k nazaj hod dela piip piip piip(k pr tovornjakih).Taka,da k se gre za osebno slikat,da jo morjo s panoramskim posnetkom ujet.Taka,da k skoč u bazen usa voda vn zgine.

...pa bol tško najdeš a? :)
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Damyanchyka napisal/-a:Beyonce men ni debela. Je bolj polne postvae,v primerjavi z ostalimi(oz večino) slavnimi ženskami.Men je tut osebno bl huda taka postava,da je kej za vidt..k da je presušena ženska zdej...

Debeu pa je nekdo,k mu "visi" kej s telesa,da se vidjo obročki,špeh..pač da je bl močn :) Sicr je to lažje pokazat k opisat..

Sam take ženske kukr je Beyonce so mi pa daleč od tega,da bi ble debele..lepo grajene..baba pač..ne pa neki k še ni razvito al pa je shirano..(sicr spet ne smem posplošvat).
Sekhmet
Debatorica
Debatorica
Kraj: Trbovlje

Neprebrana objava Napisal/-a Sekhmet »

ena pač napisal/-a:"Recimo, da deckota spolno privlacijo bolj suhe zenske. Si najde eno tako in potem se gospodicna zredi za recimo kakih 10kg. In njega ona vec spolno ne privlaci. Kaj naj potem on naredi? Se dela, da mu je punca se vedno najbolj oh in sploh vsec, ko pa mu ni? Pa naj se dere na svojega "Kralja" "Vstani mi, vstani mi, ker jo moreva poseksat!" ??"

Da gor ta mašne cote, se prjav na emo in zapoje variacijo na temo pesmice lepe, poučne, kozmodajs pesmice, ki gre nekako takole:

Pojdi z menoj v toplice,
bova lepa, bova fit, jes bom dobu močne roke,
ti pa malo majšo rit :zunge:

Še vedno pa mu ostane tvoja varianta...ozvald, prosim te vstani, samo tokrat še pa te pelem pol k nini osenar, boš delu sklece, dokler ne boš bruhal, osvald no, getaapaaau

Plus Damyanchyki čestitke za definicijo ženske, ker je s to izjavo v to nadvse kretenasto temo vnesla pure humor :flehan:
Rhea
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Frigate Bay

Neprebrana objava Napisal/-a Rhea »

ena pač napisal/-a:Kaj bo tak tip naredo,ko mu bo ženska noseča??Al pa v primeru bolezni?

Drgač pa, a ni lepše slišat od tipa "daj grema športat,da boma bolj fit" se pravi,da na lep način namigne,da zarad zdravja ni vredu.Pri tipu,ki pa že na začetku zveze postavi tak pogoj pa lahk slutiš,da mu ne gre lih najbolj za zdravje, ampak za videz.

Še mal pa bojo tip začeli govorit "ej,da se mi ne boš slučajno postarala" :wink:

Se strinjam in se ne strinjam. Jaz sem hotela samo prikazat se drugo plat medalje. Seksualna privlacnost ni nekaj, v kar bi se lahko prisilili. Sedaj, ce je par ze nekaj casa skupaj, zveza verjetno temelji na cem vec, kot le seksualni privlacnosti. Ampak, ce pa se zunanja podoba cloveka tako zelo spremeni, da seksualne privlacnosti zares vec ni...kaj pa potem? (Izkljucujem bolezen, kot razlog za debelost) In po drugi stani je debelost lahko tudi precej dober pokazatelj, kaj se dogaja tej osebi v glavi - in to, po mojem mnenju, niso ravno misli na zdravo zivljenje. Ce je bila tako neka oseba prej "fit", potem se je pa zredila in glede tega nicesar ne ukrene, je morala spremeniti tudi misljenje, kajne? Ce je pa spremenila nacin razmisljanja, pa to ni vec samo "povrsinska, zunanja" lastnost, ampak karakterna. Potemtakem, se mi pa razdor zveze zdi primerna posledica, ker si osebi nista vec blizu ne seksualno in ne karakterno. Okrcati potem nekoga, da je "prasec/ica", ker je nekoga "pustil samo zato ker se je zredil/a", je za moje pojme zelo spolzko podrocje.

Mimogrede, poznam kar nekaj punc, ki so se v (za moje pojme) kratkem casu potem, ko so si nasle fanta, kar precej zredile. Hmm??
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Sekhmet napisal/-a:Plus Damyanchyki čestitke za definicijo ženske, ker je s to izjavo v to nadvse kretenasto temo vnesla pure humor :flehan:

Haha..a se teb tut zdi taka :D Sam jst jo še bl kretensko delam kukr že je :D
Sej če izrazš svoje mnenje pa rečš,pač da so ti babe babe ušeč, si pol pač ti bl kao obiln,ker si iščeš nekak neko tolažbo :D jao..sej škoda besed res..drgač sm pa resno podala na začetku teme..k je bla še bl nedoužna :D
Uporabniški avatar
ena pač
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: mb

Neprebrana objava Napisal/-a ena pač »

...
Zadnjič spremenil ena pač, dne 01. Jan. 2010 11:25, skupaj popravljeno 1 krat.
Sekhmet
Debatorica
Debatorica
Kraj: Trbovlje

Neprebrana objava Napisal/-a Sekhmet »

Moje mnenje je blo tud resno. Vprašanje zahteva subjektivni vidik...

Torej...

Pač se mi zdi Špela bunka in koji k***c...mam pravico do tega? mam. hvala sodelujočim.

tko kt jo maš ti, da je pa teb ona, kaj jst vem shirana al pa glih prou...super...(pa čeprav maš npr 20 kg v plus al pa v minus)... se prav, da se nebi glih teple zanjo. ti popokaš, js pa vandram naprej pa iščem kej bolj mojim očem všečnega

debata pa je zašla nekam v širine meni antipatične in kot vidm, ostalim tudi pa se še vedno kokodajsa in vleče na vse smeri

in pol smo zajdral v to, kako jst in meni podobne obglodamo vsako na cesti, ki gre mim (ja, glih cajt mam, sigurn, more pa že rs piiip piiip pri rikvercu delat)

kok so ene boge, ker ne morjo shujšat (kje piše, da jst nisem al pa kjra druga)

do povezav suha punca grd fris in obratno

grdih decov, packi res!!!, ker pstijo babo, ker se jim čez jogi razleze

kmon, tema je kakšna je za vas debela ženska...

in če se zdim sama seb prebaročna pa se mi špela ne bo, ki ma še mal prednosti, to bi blo hinavsk

Ne rečem pa, da mi nebi bla ena čist okej pa z isto zalitostjo, sam, da bi mela drgačno obliko..

Torej, je primerjava z realnimi osebami zgolj naključna in v tej temi tud skrajno nepotrebna, ker izzove samo obilo frustracij.

Zdej pa grem piiip piiiip piiiip spat....rečmo :wink:
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Okej mene je mn skup k teh obilnih :D Pa zaenkat tut še ne piskam k grem rikvrc..mam rada rumeno barvo.. :D

Sm dojela tvoj post.. ;) Res je ta tema nekam zašla..tko k jst k "svinjam" zdej po njej :D Bom nehalaa... :D
Odgovori