Kaj je za vas debela ženska?

Za dušo in telo.
Odgovori
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

ja lahko je, seveda tako da je tud debela nelepa v obraz.sam poslušam dece okol kaj govorijo o kakšnih postavnih ženskah ki niso lepe v obraz.
drgač pa ja...žalostno da je tipom res vseeno s kom in kako je.sam vseen, mislim da si nobena ne zasluži takega ravnanja.Če ne glede teže, pa se pol zmer zihr še kej druzga najde, oziroma najdejo taki pacienti.
Uporabniški avatar
nutella
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Trbovlje

Neprebrana objava Napisal/-a nutella »

Zašle smo s teme, ampak ja. Ne zasluži si nobena tega, da ji tip reče da je predebela, kr je lahko kljub temu čist kul oseba. Ampak ja, tipi pač taki so.
Never pick a fight with an ugly person, they've got nothing to loose.
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

res je.Pa ne sam debeela, nobenih žaljivk oziroma obračanja po svoje.ne vem, vsak ma dost napak in verjamem da če maš nekoga rad sprejmeš tud njegove napake, v obratnem primeru o ljubezni dvomim.
No, pa je verjetno res mal offtopic :oops:
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a kr.ena »

Ni res, da tipi pač taki so. Nekateri. Nekateri samo, dokler so v puberteti. Nekateri pa tudi vedno ostanejo taki.
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
Shannon
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Shannon »

nutella napisal/-a:^^

Zakaj prasci? Pač je po pravici povedal zakaj nebi bil z njo. Bi blo bolš če bi se zlagal?? Da mu je kul za mečkat, ampak tko se mu pa ne zdi da bi bla skupi. Pač tipi so direktni. Tut ženskam bi koristilo, če bi ble malo bolj.

A za mečkat mu je bla pa dobra, kaj? Idiot ... Zakaj pa ne bi bil z njo? Ker ga skrbi, kaj bojo kolegi rekli?! Če je tako, je pa itak ovca, ki si ne zasluži nobene punce.

Če bi se meni en tip zdel predebel, se z njim sploh ne bi zapletala. Si ne predstavljam, da bi mu po 20 minutah pettinga rekla, ej sori, ti bi mogu mal shujšat, da bi bla jaz s tabo. Wtf?!
Rhea
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Frigate Bay

Neprebrana objava Napisal/-a Rhea »

Smreka napisal/-a:
ena pač napisal/-a:"Recimo, enkrat sm mela enga tipa (pa ene 55 kil) in že takoj ko sva začela, je bila prva stvar, ki jo je rekel - ej, samo da se ne boš slučajno zredila!"
:eek: :eek: :eek:

In kak dolgo si prenašala tega tipa?

In ,če ima moj kdaj kaj proti men,mu rečem točno to : "potem si pa najd drugo, če ti jaz nisem všeč. " :wink:

Eh..ne dolgo :)
Ma ja,,,ti že...samo jaz pa verjamem da večina ne...

Hmnja, kaj pa druga plat medalje?

Recimo, da deckota spolno privlacijo bolj suhe zenske. Si najde eno tako in potem se gospodicna zredi za recimo kakih 10kg. In njega ona vec spolno ne privlaci. Kaj naj potem on naredi? Se dela, da mu je punca se vedno najbolj oh in sploh vsec, ko pa mu ni? Pa naj se dere na svojega "Kralja" "Vstani mi, vstani mi, ker jo moreva poseksat!" ??
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

Mislm, da je blo tle govora o tem, da je bejba že u štartu okrogla, se mal pomečkata, pol pa dečko izjau, da ne bo šlo naprej, kr je njemu ljubše suho.

To, da se mi partner tekom zveze nesramno z(a)redi (zgolj iz malomarnosti) mi pa ne bi blo najbol ušeč. Ne da se zaljubljam zgolj u videz, ampak tut u videz in si ne želim, da po enem letu ne bi mogla več skp športat zarad lenobe in (pre)obilnosti :P . Ne gre za par kilc, ampak konkretno telesno spremembo, da se razumemo.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Rhea
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Frigate Bay

Neprebrana objava Napisal/-a Rhea »

Aloha, jaz sem komentirala Smrekin post. (Malce nerodno, ampak, ok...sem premalo spala danes :D )

Smreka napisal/-a:Jst verjamem, da se gre marsikatera to zarad fantov. Recimo, enkrat sm mela enga tipa (pa ene 55 kil) in že takoj ko sva začela, je bila prva stvar, ki jo je rekel - ej, samo da se ne boš slučajno zredila!In verjamem, da marsikatera pazi na to ravno zaradi tega.
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

Heh, ja, gresta na dejt, sedita na pjački, klasična uprašanja, maš kšnga brata/sestro, na kero šolo hodš, kaj poslušaš, se ukvarjaš s kšnim športom, umes pa zakamuflira še "se mislš u naslednjih desetih letih kej zredit" , pa drgač, kam kej vn hodš ... :D
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
ena pač
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: mb

Neprebrana objava Napisal/-a ena pač »

"Recimo, da deckota spolno privlacijo bolj suhe zenske. Si najde eno tako in potem se gospodicna zredi za recimo kakih 10kg. In njega ona vec spolno ne privlaci. Kaj naj potem on naredi? Se dela, da mu je punca se vedno najbolj oh in sploh vsec, ko pa mu ni? Pa naj se dere na svojega "Kralja" "Vstani mi, vstani mi, ker jo moreva poseksat!" ??"

Kaj bo tak tip naredo,ko mu bo ženska noseča??Al pa v primeru bolezni?

Drgač pa, a ni lepše slišat od tipa "daj grema športat,da boma bolj fit" se pravi,da na lep način namigne,da zarad zdravja ni vredu.Pri tipu,ki pa že na začetku zveze postavi tak pogoj pa lahk slutiš,da mu ne gre lih najbolj za zdravje, ampak za videz.

Še mal pa bojo tip začeli govorit "ej,da se mi ne boš slučajno postarala" :wink:
bouhica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a bouhica »

ena pač napisal/-a:Drgač pa, a ni lepše slišat od tipa "daj grema športat,da boma bolj fit" se pravi,da na lep način namigne,da zarad zdravja ni vredu.Pri tipu,ki pa že na začetku zveze postavi tak pogoj pa lahk slutiš,da mu ne gre lih najbolj za zdravje, ampak za videz.

No ja, vsaka zenska bi lahko sama vedla, da ni vredu bit debel zarad zdravja, ne rabi zato moskega, da jo vzpodbuja :wink: Tko al tko bi pa usaka zenska tole uzela kot "groznjo" da se naj ne zredi - lep nacin al pa direkten.

Drgac pa ja, v doloceni meri je itak videz ful pomemben. Kar je pa ze Rhea dobro opisala :wink:
You can think Im wrong, but thats no reason to quit thinking
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

bouhica napisal/-a:No ja, vsaka zenska bi lahko sama vedla, da ni vredu bit debel zarad zdravja, ne rabi zato moskega, da jo vzpodbuja :wink: Tko al tko bi pa usaka zenska tole uzela kot "groznjo" da se naj ne zredi - lep nacin al pa direkten.

nekatere pa ga rabijo...rabijo eno podporo, nekoga, na katerega se lhko zanesejo...in nekoga, za katerega vejo, d jim bo stal ob strani tudi ob momentih, ko je treba skrbet za zdravje...
bouhica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a bouhica »

In pol itak tip izpade grd, ker hoce da shujsa, ne pa bejba k se je zredila a ne? :lach:
You can think Im wrong, but thats no reason to quit thinking
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

bouhica napisal/-a:In pol itak tip izpade grd, ker hoce da shujsa, ne pa bejba k se je zredila a ne? :lach:

dej k si tko sarkastična ku dr.house :)

punca se lhko zredi, pa niti nima kontrole nad tem...se spozabi...lhko je tak njen tempo življenja, lhko preživlja hudo krizo in se zateka k hrani...kej veš...in nism rekla d je zdej tip nesramn, če hoče da shujša...lhko ji pa pr hujšanju pomaga...
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Poletje

Neprebrana objava Napisal/-a Damyanchyka »

Taka,da k skoč bangee most za seboj potegne. Al pa taka,da k obleče rumeno majco,zgleda k šolski autobus u ameriki.Taka,da k jo sanjaš,da jo morš dvakat sanjat,k je preobilna.Taka,da k nazaj hod dela piip piip piip(k pr tovornjakih).Taka,da k se gre za osebno slikat,da jo morjo s panoramskim posnetkom ujet.Taka,da k skoč u bazen usa voda vn zgine. :roll:
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
Odgovori