Kaj je za vas debela ženska?

Za dušo in telo.
Odgovori
Uporabniški avatar
Bejbika23
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Bejbika23 »

Mal ste že preveč sovražno nastrojene. Vsak ima svoje mnenje. Po mojem mnenju je debela ženska tista, ki ima šlaufke okoli pasu in nasploh špehek po telesu tako očitno, da je že težko spregledati. Beyonce men ni debela, ima močna stegna ampk lepo postavi z oblinami. Manekenke so absolutno presuhe za moj okus. Pač mi koščeno ni in nikoli ne bo lepo.
Uporabniški avatar
Smreka
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Smreka »

~NIA~ napisal/-a:aja pa še če kdaj kera k je res suha/normalna reče: joj kok sm se zredila, kok mam veliko rit, kok sm se zredila v stegna
pol zmeri rečem (če ne jst pa kdo drug): ja sam si se res.. (brez zajebancije, in ponavad pol nehajo jamrat ;) )

To maš čist prav. Jaz rečem isto. Zato ker te ženske to rečejo sam zato, da bi bil odziv: joj, kaj je s tabo, ti maš pa res čist lepo postavo, ful si dobra, blabla... attention seeker varianta :)
Uporabniški avatar
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...

Neprebrana objava Napisal/-a moi T »

Ja, jez ku kdaj pojamram, da sm se zredila, mi mama reče: Ja ma res, jez ne bi šla na tvojem mestu vn! :lach: Pol pa dam mir :D.
Just dance and everything it´s gonna be ok!
Uporabniški avatar
ena pač
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: mb

Neprebrana objava Napisal/-a ena pač »

Men pa ful ni lepo od človeka,da pokomentira z grdo žaljivko mimoidočega,kao kak je ta debel,ko svinja, zravn njega pa njegov prijatelj,ki je recimo iste postave kot ta mimoidoč.
ANGELgirl
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a ANGELgirl »

Res je grozen, da se zaradi nekaterih komentarjev tukaj lahko oseba s 50 kg počuti debela (vsaj če primerjam s tem katere ženske so za nekatere debele).. Ni čudno, da potem vse več žensk boleha za motnjami prehranjevanja.
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

ANGELgirl--->a ima tvoj avatar tud kšn globji pomen?
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

ANGELgirl napisal/-a:Res je grozen, da se zaradi nekaterih komentarjev tukaj lahko oseba s 50 kg počuti debela (vsaj če primerjam s tem katere ženske so za nekatere debele).. Ni čudno, da potem vse več žensk boleha za motnjami prehranjevanja.

tukaj pa nastopi samozavest oziroma obramba pred zlobnimi obrazi.
men na kraj pameti ne pride da se shiram, ker jen nekej deklet to reklo, da je kate moss s svojo koščeno postavo ideal.Jaz imam v glavi svoj ideal, ki je tak, da je na prvem mestu srce osebe, na drugem obnašanje in celoten karakter, na tretjem pa vse ostalo, kar ni povezano s prejšnjima dvema.

enkrat je ena na forum napisala d aje lepa, oziroma nekej v tem smislu, v smislu samozavesti in v smislu da se ima rada.Pa so jo prec napadle kako je prepotentna in samohvalna in samovšečna.Ja hvalabogu, da se ima rada taka kot je in hvala bogu da se sprejema tako kot je, čeprav ima naprimer 20 kil preveč in prevelik nos.To daje človeku lepoto in to je bistvo.če ti špeh visi al pa če si natreniran ti nč ne pomaga če maš osebnost v kurcu.
drugače mi je pa žal za dekleta ki podlegajo trenutnim "modnim smericam" glede postave.to zna bit precej težko in trpeče.

ena pač, a ni to zanimivo?Imaš kolegico, ki ima 30 kil preveč.gre ena taka nepoznana mimo tebe in se zgražaš.O kolegici pa ne misliš isto?Precej zahrbtno bi jst temu rekla.sicer pa sej praVM, dokler človek ni popoln nima kej udrihat čez druge.udrihanje paitak vemo, da je dostkrat pumpanje ega. :)
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho

*purple* napisal/-a:ena pač, a ni to zanimivo?Imaš kolegico, ki ima 30 kil preveč.gre ena taka nepoznana mimo tebe in se zgražaš.O kolegici pa ne misliš isto?Precej zahrbtno bi jst temu rekla.sicer pa sej praVM, dokler človek ni popoln nima kej udrihat čez druge.udrihanje paitak vemo, da je dostkrat pumpanje ega. :)

s tem se popolnoma strinjam...zahrbtno do amena...kej si res samo tako dvigajo samozavest?? kej nimajo nobenga druzga načina, d bi povečale svoj ego??žalostno...

vem d če bi js šla mimo, bi dosti punc kej govorilo čez mene...ja poglej jo: "Hlače ji sploh ne pašejo, pa bunda jo nrdi prevč debelo, vse ji visi nad pasom..." Ma kej maste od tega d usako komentirate? se počutiste bol IN?bol lepe? lepe od zunej že, ampak od notr--->no future!!
ANGELgirl
Kofetarica
Kofetarica

MilkyWay napisal/-a:ANGELgirl--->a ima tvoj avatar tud kšn globji pomen?

Hehe.. Ima ja - to, da sem odvisna od cukrčka in da nisem suha.. Če se pa komu zdim debela, jah to pa ni več moj problem.. :D

Purp te čisto razumem.. Samo nekateri ljudje so prav preveč pod uplivom mnenj drugih. Te najbolj nastradajo. In ja ogromno naredi samozavest, vendar večina oseb z neidealno težo je nimajo oz jo imajo veliko premalo.. Pa čeprav imajo super karakter, super inteligenco in so na vse ostale možne načine super. Ampak zato, ker ji je nekdo rekel, da ima en šlaufek preveč na trebuščku, potem se sekira, obremenjuje, preiskuša vse možne diete in shira na tisoč in en način.. Pa čeprav ima postavco oh in sploh super..
Josephina
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Josephina »

Hehe ANGELgirl dobr avtar, drugac se pa ti nimas kej prevec za sekirat. ;)

S temi kilami so sami problemi. Kok bi blo fajn, ce se ne bi tok presekiral in obremenjeval z svojim izgledom. Men je najlepš vidit žensko, ki je samozavestna in se ne sramuje svojega telesa, kljub temu da imam mogoce par kil prevec. Mi je pa grdo če ima zenska vec kil in se ne zna primerno obleci. Ravno danes sem vidla žensko z 15kg prevec v hotkicah in crnih zabah. Blak.
ANGELgirl
Kofetarica
Kofetarica

Hehe.. Vem, da se nimam nič za sekirat, če koga moti da nisem size 0 naj se lepo prosim stran obrne in naj gre gledat žive okostnjake na kakšno modno revijo.. Sorry, not my problem :D

Samo res mi je grozno, ko poslušam prijateljico, da bi rada imela 47kg (visoka je by the way več kot 170 cm) in da ne ve kako naj shujša :eek: Pa je drugače prav super punca, ampak njen življenski cilj je, da bi spet imela toliko kilogramov.. Menda je zanjo najlažje hujšati tako, da sploh ne je.. Wow res super zdravo!
Uporabniški avatar
Smreka
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Smreka »

*purple* napisal/-a:drugače mi je pa žal za dekleta ki podlegajo trenutnim "modnim smericam" glede postave.to zna bit precej težko in trpeče.

Ma sj ni sam to a ne. Jst verjamem, da se gre marsikatera to zarad fantov. Recimo, enkrat sm mela enga tipa (pa ene 55 kil) in že takoj ko sva začela, je bila prva stvar, ki jo je rekel - ej, samo da se ne boš slučajno zredila!
In verjamem, da marsikatera pazi na to ravno zaradi tega.
Sej mogoče boš zdej rekla - jah potem naj pa nimajo takih fantov, naj jih pustijo itd... Samo je težko, sploh če se že v eni vezi, partner pa se začne ohlajat, ker mu nisi več všeč ker si se zredila. In verjemi, 90% punc bo raje na veliko hujšalo kot pa pustilo fanta... Malo jih ma to samozavest, da bi rekle, ok, potem si pa najd drugo, če ti jaz nisem všeč.
Skratka, poanta je v tem, da žal, tudi fantje precej ali pa še bolj sledijo takim smernicam..
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a kr.ena »

Zanimivo ... jaz sem vedno slišala od tipov ravno kontra: kako zdaj bolje zgledaš, ko si se malo zredila. :)
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho

kr.ena napisal/-a:Zanimivo ... jaz sem vedno slišala od tipov ravno kontra: kako zdaj bolje zgledaš, ko si se malo zredila. :)

tudi če bi moj pohvalu mojo debelost, bi js hotla hujšat, ker je že to kažin, ker je reku d sm se zredila :?
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a kr.ena »

Name pa to ne vpliva. :) Ok, ne vem, kaj bi rekla, če bi izjavil, da naj 5 kil shujšam, ker mu taka nisem všeč, ampak zdi se mi, da že v osnovi zbiram take tipe, ki mi kaj takega nikdar ne bi rekli (ne samo, da ne bi rekli; tudi mislili ne bi tako)
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
Odgovori