Kaj je za vas debela ženska?
A ni to malo smešno? Zakaj bi bil sex z debelo žensko (al pa z oblinami al pa s šlaufki al čimrkoli že) boljši od sexa z suho žensko? Se strinjam z MsN-jem, veliko je v samozavesti. Očitno je to s sexom še en tistih stavkov s katerim se nekatere ženske rade tolažijo, ker jim nekaj zadnjih kg ne uspe spravit dol (ne velja za vse, sm napisala NEKATERE tko, da me je brezeveze napadat zaradi lastnega mnenja).
And if your head explodes with dark forebodings too
I'll see you on the dark side of the moon.
I'll see you on the dark side of the moon.
Ma, kot je bilo že stokrat povedano ... fora je v samozavesti. Ženska, ki ponosno nosi svojih recimo 70 kil in se ne obremenjuje, vsekakor deluje (vsaj meni) bolj privlačno od lepotičke z 52 kilami, ki se ne zna pogovarjat o ničemer drugem kot o svojem domnevnem celulitu, najnovejši dieti in katere vaje bi bile najboljše za skinit pol centima s stegen 

Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
da l čovek išta rešava
ena pač napisal/-a:bi še pa nekaj dodala...zdi se mi,da suhice govorijo kao njim pa že niso ta močne (kao Špela itd.) všeč in obratno, močne ženske govorijo,da njim pa suhice niso všeč...na tak način si ženske kao dvigujemo samozavest...to pa ne velja za vse,ampak za večino...
js pa mislim d je vedno več takih, k občudujejo druge in bi rade ble take kot one...med njimi sm tud jst...kar pa pripelje do pomankanja samozavesti
No ja, men je bla debelost odbijajoča takrat, ko sm bla mau bol okrogla in mi je odbijajoča zdej, ko mam bol športno postavo.
In ja, tut js zmer najdem bejbe, s kerimi bi veselo menala
.
In ja, tut js zmer najdem bejbe, s kerimi bi veselo menala

Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
metuljčica* napisal/-a:*purple* napisal/-a:Lani recimo sem 14 dni živela dbesedno od parih wassa krekerjev na dan in vode, pa sem shujšala ubogo eno kilo.In v tistih 14 dneh tolk pretrpela, da tega ne mislim več storit.
1 kg v 14 dneh = 2 kg/mesec = 24 kg/leto!
Je pa res, da je jesti veliko ali jesti normalno zelo relativen pojem.![]()
in ti praviš da je dobro in zdravo živeti takole:
Lani recimo sem 14 dni živela dbesedno od parih wassa krekerjev na dan in vode
in to eno leto??Hja, nikakor!
ne obsojaj prehitro, prej dobro preberi kaj napišem

drgač se pa spet strinjam s kr.eno.
in julija, če se lahko udriha po debelejših, zakaj se potematekm po suhih nebi smelo?
Najbolje bi bilo, če ne bi udrihali po nikomer.
Jaz pa ne. Čeprav imaš ti verjetno objektivno bolj idealno postavo od mene ... stvar je v attitudu, ne?

Aloha napisal/-a:In ja, tut js zmer najdem bejbe, s kerimi bi veselo menala.
Jaz pa ne. Čeprav imaš ti verjetno objektivno bolj idealno postavo od mene ... stvar je v attitudu, ne?
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
da l čovek išta rešava
*purple* napisal/-a:in julija, če se lahko udriha po debelejših, zakaj se potematekm po suhih nebi smelo?
jst po nikomer ne udriham. povem kaj mi je všeč in kaj mi ni, nikoli pa še nisem vlekla vzporednic med težo in katero koli drugo človekovo kvaliteto. moti me pa to, da večina priznava, da je treba bit prijazen do debelih ljudi, ker drugače poskušajo samomor narest, če si pa slučajno drznem pripomnit, da ni treba bit nesramen do suhih žensk, pa ponavadi izvem, da smo itak vse zafnane in kuraste.
jst pa pač mislim, da je treba bit do vseh prijazen. to ne pomeni, da ne smemo več komentirat, ampak da se pač ne spuščaš na nivo živalskih primerjav in osebnih žaljivk.
Aloha napisal/-a:Eh, taka sm. Za tolažbo mam pa tiste, s kerimi ne bi menala
. Pa se mal zgliha.
Z mano na primer?

Ali bi menjala z mano, če bi to pomenilo malo špehca, hkrati pa bi dobila tudi moj karakter, da bi ti bilo vseeno za špehec?
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
da l čovek išta rešava
- metuljčica*
- Cosmofrik
*purple* napisal/-a:in ti praviš da je dobro in zdravo živeti takole:Lani recimo sem 14 dni živela dbesedno od parih wassa krekerjev na dan in vode
in to eno leto??Hja, nikakor!
ne obsojaj prehitro, prej dobro preberi kaj napišem![]()
Daj pokaži, kje sem napisala, da je to dobro in zdravo!

Ti si hotela poudariti, da ti gredo kljub hujšanju kg počasi dol, jaz sem ti pa odgovorila, da čeprav se sproti počasi zmanjšujejo, je to na letni ravni veliko!
(Pa tudi kg so zelo približni, ker leto nima samo 48 tednov, hujšanje pa se na neki doseženi stopnji upočasni).
Tak da TI dobro preberi, kaj kdo napiše, ker tebi človek napiše eno, ti pa odgovoriš nekaj povsem tretjega!
In potem smo mi tisti, ki ne dojamemo?!

v kontekstu napisanega posta je jasno kaj si hotela s tem povedat.No, pravzaprav imaš prav, če nebi gledali na takratno pehrano.drugače pa seveda ne.
julija.Jst tud e udriham, po nobenem.in nikoli nisem rekla da je treba bit prijazen do debelih ljudi, da nebi nardili samomora.Tukaj se gre preprosto za spoštovanje.in jst bi tud lahko rekla karkoli čez kšne suhe ženske, čez anoreksične in bulimične, pa ne, ker pač spoštujem ljudi in mi na kraj pameti ne pride da kogarkoli obsojam, zaradi česarkoli.sploh pa ne da ih proglašam za neljudi in take zadeve.In nikjer nisem rekla da so suhe ženske kuraste in zafnane.ne sodim ljudi po teži in izgledu, če jih jih sodim po karakterju in obnašanju.izgled pri meni nima blage veze.
in točno tako je kot si v zadnjem stavku povedala.in ne gre se za samo komentiranje dokler je na nivoju, gre se za komentiranja v obliki žaljivk.tudi nikjer nism rekla da ti komentiraš v slabem smislu, sm pa samo podala na tvoj stavek, ugovor.
julija.Jst tud e udriham, po nobenem.in nikoli nisem rekla da je treba bit prijazen do debelih ljudi, da nebi nardili samomora.Tukaj se gre preprosto za spoštovanje.in jst bi tud lahko rekla karkoli čez kšne suhe ženske, čez anoreksične in bulimične, pa ne, ker pač spoštujem ljudi in mi na kraj pameti ne pride da kogarkoli obsojam, zaradi česarkoli.sploh pa ne da ih proglašam za neljudi in take zadeve.In nikjer nisem rekla da so suhe ženske kuraste in zafnane.ne sodim ljudi po teži in izgledu, če jih jih sodim po karakterju in obnašanju.izgled pri meni nima blage veze.
in točno tako je kot si v zadnjem stavku povedala.in ne gre se za samo komentiranje dokler je na nivoju, gre se za komentiranja v obliki žaljivk.tudi nikjer nism rekla da ti komentiraš v slabem smislu, sm pa samo podala na tvoj stavek, ugovor.