Golota - (skupna tuširanja na treningih)
Kabina te ne loči vedno...
Na treningih se ne tuširam skupno, pa ne zaradi tega, ker bi me bilo sram, ampak ker so mi te skupne kopalnice zelo čudne in bi se takoj, ko bi prišla domov, še enkrat stuširala... Po savni pa mi ni bilo problema, seveda je doma takoj sledil tuš. Ne maram skupnih kopalnic, delujejo mi zelo nehigijensko, čeprav mi mogoče nebi smele.
Na treningih se ne tuširam skupno, pa ne zaradi tega, ker bi me bilo sram, ampak ker so mi te skupne kopalnice zelo čudne in bi se takoj, ko bi prišla domov, še enkrat stuširala... Po savni pa mi ni bilo problema, seveda je doma takoj sledil tuš. Ne maram skupnih kopalnic, delujejo mi zelo nehigijensko, čeprav mi mogoče nebi smele.
-
- Kofetarica
Nisem se se imela priloznosti tako tusirat, sem pa skoraj 100%, da ne bi imela vecjih problemov. Sklepam ze po tem, ker se na treningih in tekmah preoblacimo v istih prostorih moski in zenske.
Kar se higiene tice, pa recimo tam, kjer sem jaz hodila nekaj casa na aerobiko, moznosti tusiranja sploh ni. Pa se zaradi tega nisem nikoli zdela sama sebi umazana.
Kar se higiene tice, pa recimo tam, kjer sem jaz hodila nekaj casa na aerobiko, moznosti tusiranja sploh ni. Pa se zaradi tega nisem nikoli zdela sama sebi umazana.
to mene nekateri čudno gledajo, ker se po aerobiki ne tuširam v fitnes centru. ampak glede na to, da imam 100 metrov do doma, kjer me čaka kopalnica, se mi zdi res brezveze s seboj vlačit gel za tuširanje, šampon, brisačo, po možnosti še fen, natikače,... itak grejo obleke potem v pranje in je čisto vseeno, če jim imam prej še 5 minut na sebi.
- super_shine
- Komunikatorka
Sama tega ne prakticiram, ne tok zarad sramežlivosti, kt zarad (ne)higiene.
Ne maram tujih kopalnc in usega, kar paše tja, jauni tuši so mi pa sploh odbijajoči
.
U primeru, da nimam takoj po fitnesu nujnih opraukou (in ponavad jih nimam, kr si zadeve načrtno tko splaniram), se mi zdi dost bl higienično in praktično navlečt nase trenerkico pa majčko, k je namenjena prou temu in se odpelat domou, u svojo kopalnco, kt pa tvegat kšne glivice, gledat navešene lase, vohat smrdlive zavese in vlačt še dodatno boršo sabo sam zarad brisače, šamponou, kremc, šlap.
Ne maram tujih kopalnc in usega, kar paše tja, jauni tuši so mi pa sploh odbijajoči

U primeru, da nimam takoj po fitnesu nujnih opraukou (in ponavad jih nimam, kr si zadeve načrtno tko splaniram), se mi zdi dost bl higienično in praktično navlečt nase trenerkico pa majčko, k je namenjena prou temu in se odpelat domou, u svojo kopalnco, kt pa tvegat kšne glivice, gledat navešene lase, vohat smrdlive zavese in vlačt še dodatno boršo sabo sam zarad brisače, šamponou, kremc, šlap.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Meni je pa skupno tuširanje nekaj čisto navadnega, ponavadi še prijavim, da mi grejo te moje strije na riti na živce
Nisem ravno sramežljiva, h ginekologu grem tudi čisto brez problemov, je videla že čisto vse na meni, poskakovala naga po garderobi pa ravno nebi, ali pa se razkazovala brez potrebe. Bolj mi grejo na živce umazani tuši, takrat se grem pa rajši domov stuširat.

Ta teden sem začela hoditi na vodeno vadbo v fitness center. Tuši in garderoba so novi, čisti in lepo urejeni. Tuši so sicer skupni, brez pregrad, vendar se je večina punc tuširala kar v fitnesu.
Vzdušje v garderobi je bilo zelo sproščeno. Punce se sploh ne skrivajo in ovijajo v brisače. Brez problema hodijo nage po garderobi in si nage sušijo lase.
Sicer mi pa golota ni problem, veliko hodim v savno in poleti na nudl plaže.
Vzdušje v garderobi je bilo zelo sproščeno. Punce se sploh ne skrivajo in ovijajo v brisače. Brez problema hodijo nage po garderobi in si nage sušijo lase.
Sicer mi pa golota ni problem, veliko hodim v savno in poleti na nudl plaže.
-
- Komunikatorka