Golota - (skupna tuširanja na treningih)

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
tor
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a tor »

Kako vam je lahk nelagodno, če ste pa same punce v prostoru, pa še to vas loči kabina.
AbbA
Debatorica
Debatorica
Kraj: Somewhere over the rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a AbbA »

Kabina te ne loči vedno...
Na treningih se ne tuširam skupno, pa ne zaradi tega, ker bi me bilo sram, ampak ker so mi te skupne kopalnice zelo čudne in bi se takoj, ko bi prišla domov, še enkrat stuširala... Po savni pa mi ni bilo problema, seveda je doma takoj sledil tuš. Ne maram skupnih kopalnic, delujejo mi zelo nehigijensko, čeprav mi mogoče nebi smele.
Uporabniški avatar
LiL`B
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: CeLje, ...

Neprebrana objava Napisal/-a LiL`B »

Men je blo na začetku ko sem začela obiskovat Fitness nerodn, sam sčasoma sm se pol navadla na "skupna" tuširanja. Ker v ženski garderobi je samo ena tuš kabina, tak da mormo počakat ena drugo da se stuširamo. Pač se z brisačo ovijem ko stopim izpod tuša ...
>> GooD GirL Gone BaD <<
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jemina »

Jz s tem nisem nikoli imela problemov. Sj smo vse ženske. :wink:
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
FemmeFatal
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a FemmeFatal »

Nisem se se imela priloznosti tako tusirat, sem pa skoraj 100%, da ne bi imela vecjih problemov. Sklepam ze po tem, ker se na treningih in tekmah preoblacimo v istih prostorih moski in zenske.

Kar se higiene tice, pa recimo tam, kjer sem jaz hodila nekaj casa na aerobiko, moznosti tusiranja sploh ni. Pa se zaradi tega nisem nikoli zdela sama sebi umazana.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

to mene nekateri čudno gledajo, ker se po aerobiki ne tuširam v fitnes centru. ampak glede na to, da imam 100 metrov do doma, kjer me čaka kopalnica, se mi zdi res brezveze s seboj vlačit gel za tuširanje, šampon, brisačo, po možnosti še fen, natikače,... itak grejo obleke potem v pranje in je čisto vseeno, če jim imam prej še 5 minut na sebi.
barbi
Debatorica
Debatorica
Kraj: ptuj

Neprebrana objava Napisal/-a barbi »

jaz sn tud bolj sramezljiva glede tega, sam bi se ze navadla.... kot pravte, saj se ne gledajo med seboj..
Uporabniški avatar
super_shine
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a super_shine »

---
Zadnjič spremenil super_shine, dne 13. Nov. 2010 10:46, skupaj popravljeno 1 krat.
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

js sm mela cel čas ful pomislekov na to...da se ne bi, pa da mi je nerodno, pa d bi me druge cel čas gledle...
zdej pa mislim prou drugače...me sploh ne moti, če se skupi tuširamo...k itak usaka dela svoje (se tušira seveda), in jo ne zanimajo druge punce...
Uporabniški avatar
Amaretto
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Amaretto »

Men bi blo najprej mal nerodn potem bi se pa verjetno navadla.. tko kt sm se na ginekologa... :D
I thought I was a fool for no-one, but oh baby I''m a fool for you...
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

Sama tega ne prakticiram, ne tok zarad sramežlivosti, kt zarad (ne)higiene.

Ne maram tujih kopalnc in usega, kar paše tja, jauni tuši so mi pa sploh odbijajoči :tot: .

U primeru, da nimam takoj po fitnesu nujnih opraukou (in ponavad jih nimam, kr si zadeve načrtno tko splaniram), se mi zdi dost bl higienično in praktično navlečt nase trenerkico pa majčko, k je namenjena prou temu in se odpelat domou, u svojo kopalnco, kt pa tvegat kšne glivice, gledat navešene lase, vohat smrdlive zavese in vlačt še dodatno boršo sabo sam zarad brisače, šamponou, kremc, šlap.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
janna

Neprebrana objava Napisal/-a janna »

Meni je pa skupno tuširanje nekaj čisto navadnega, ponavadi še prijavim, da mi grejo te moje strije na riti na živce :D Nisem ravno sramežljiva, h ginekologu grem tudi čisto brez problemov, je videla že čisto vse na meni, poskakovala naga po garderobi pa ravno nebi, ali pa se razkazovala brez potrebe. Bolj mi grejo na živce umazani tuši, takrat se grem pa rajši domov stuširat.
pinanina
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a pinanina »

Ta teden sem začela hoditi na vodeno vadbo v fitness center. Tuši in garderoba so novi, čisti in lepo urejeni. Tuši so sicer skupni, brez pregrad, vendar se je večina punc tuširala kar v fitnesu.

Vzdušje v garderobi je bilo zelo sproščeno. Punce se sploh ne skrivajo in ovijajo v brisače. Brez problema hodijo nage po garderobi in si nage sušijo lase.

Sicer mi pa golota ni problem, veliko hodim v savno in poleti na nudl plaže.
barbika_444
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a barbika_444 »

No s tem nimam problemov, saj sem nudistka. Noben bav bav mi ni biti gola na plaži, v savni, pod tušem ....
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

:lach:
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 02. Dec. 2010 19:52, skupaj popravljeno 1 krat.
Odgovori