Kaj je za vas debela ženska?

Za dušo in telo.
Odgovori
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

draga moja, kje vidiš da se razburjam? :)
no in pset se je našla ena ki spet neki predvideva po svoje.Kje piše da se nanaša na aloho moj post?nekej že, ne pa vse.In del ki si ti poudarila se je nanašal na vse skupaj :)
in hvalabogu da ma idelano postavo in hvalabogu za kakšen nasvet iz ust dejkleta ki se trudi za svojo postavo kot aloha.ampak ena ki pa cel dan sedi in ima srečo da se ji hrana nikjer ne pozna, pa žal ne more ne govort niti vedet.

in ne vem kdo vpije kakšna krivica se nam godi.ampak gre se pač za nesramnost.tudi jst bi lahko o kteri vrste postave kej napisala, tud žalega in posmehljivega, pa žal ne bom, ker si s tem nimam kej pomagat.
in nevem zakaj mene uporabljaš kot izhodno točko.predpostavimo d ane spadam v to kategorijo, pa bom vseeno mislila isto.

če se tete na tržnici tako pozdravljajo je to kvečjemu sramota in ne ponos.mene bi bilo sram živeti v okolju brez spoštovanja in osnovnega bontona.taka pač sem, spoštujem ljudi.
Smejkica
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: MaLo Tu, MaLo Tam

Neprebrana objava Napisal/-a Smejkica »

Ja, obstajajo punce, ki zmečejo vase vse kar želijo, pojejo ne vem koliko, so izjeme. Se strinjam. Iz zgleda, si Minnie ena teh srečnic. Kakorkoli že, še zmeri se pa paziš, da ne poješ preveč te hrane, ker se sama zavedaš posledic.
Ampak po logičnem mišljenju taka oseba ne bo dolgo super in ohinsploh fit. Mišice potebujejo beljakovine in ne zgolj OH, ki so pretežno v junk foodu.
Še vedno sem mnenja in me ne bo noben tuki prepričal, da če se zdravo prehranjuješ in zraven pridno športaš, da ne moreš shujšat. Od nekje se pač mora nabirat maščoba. Jst čist vrjamem, da kakšna punca je samo solatko in jogurt in bi se ob primeru večjega vnosa hrane v telo zredila. Ampak zato si je kriva sama, ker si je uničila metabolizem in sama telo prisilila, da ne zmore porabiti več.
Moja Sladka Si Razvada, Kot Pred Spanjem Čokolada.
Uporabniški avatar
razmazena_maca
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a razmazena_maca »

razmazena_maca napisal/-a:malo prej je blo govoa o genetiki. genetično pogojena debelost je prisotna pri samo 1% ljudi!!! in to je dokazano.
recimo v mojem primeru mam po fotrovi in mamini strani debele sorodnike(in ZELO redke izjeme=3 suhe bratrance), prav tako imajo vse ženske v naši familiji velika prsa. jaz sem bila včasih ista, debela z velikimi prsmi, zdaj sem pa suha. jaz na primeru sebe(shujšala sem več kot 20 kil in sem tako kot moji 3je bratranci športnica) VEM, da lahko shujša skoraj vsak, če le hoče, tako da s sranjem o genetski debelosti in težkih kosteh se samo tolažijo debeluhi, ki se jim ne da shujšat. razen seveda v primeru, da mi tale debeluh pokaže zdravniško spričevalo, da spada med tisti 1%.

samo še dodajam, da sem shujšala samo s športom in z minimalno zmanjšanim vnosom hrane in še tud zdaj jem kako sladkarijo. po ločevalni sem se pa takrat čisto vse nazaj zredila :D
gemini
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: notranjska
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a gemini »

Jst bi se strinjala s Smejkico.
Pa še tole... tud če se nekdo ˝kao˝ ne more zredit tud če cele dneve u Mkdonaldsu je... to je zdej... počaki par let, ko boš mel holesterol, pa visok krvni pritisk, pa še vse boš za nazaj dobu.

Men osebno je Beyonce na določenih fotkah debela. So what? Tud jst sm debela dns, pa nism bla eno leto nazaj, pa sm se umes po svoji krivdi zredila, ker po poškodbi zarad bolečin nism najdla utehe drugje kot u hrani. (in ja zredila sem se za več kot 10 kil, pri 160cm)

Če hočeš shujšat na dolgi rok morš pač spremenit način življenja. Sam odrekanje hrani ti bo edin metabolizem zjebalo.
:)
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
Sekhmet
Debatorica
Debatorica
Kraj: Trbovlje

Neprebrana objava Napisal/-a Sekhmet »

*purple* napisal/-a:draga moja, kje vidiš da se razburjam? :)
in hvalabogu da ma idelano postavo in hvalabogu za kakšen nasvet iz ust dejkleta ki se trudi za svojo postavo kot aloha.ampak ena ki pa cel dan sedi in ima srečo da se ji hrana nikjer ne pozna, pa žal ne more ne govort niti vedet.

in ne vem kdo vpije kakšna krivica se nam godi.ampak gre se pač za nesramnost.

če se tete na tržnici tako pozdravljajo je to kvečjemu sramota in ne ponos.mene bi bilo sram živeti v okolju brez spoštovanja in osnovnega bontona.taka pač sem, spoštujem ljudi.

Ogroženo se počutiš. Veje iz tvojih postov do neba.

Ti preveč dobesedno vzameš vse skupaj. Kaj misleš, da dejansko z jabkam v košari ena na drugo to tulijo :lol:

Vsaka naredi neki zase, tako ali drugače. Ene z več športa ene se bolj pazijo pa kaj, svoje mnenje pa lahko vsaka pove.

Sej o tem ti govorim, zate ima idealno postavo, očitno zase ne, zakaj bi se pol sekirala zarad določenih stvari.

Tle ne gre za nesramnost, gre za to, da ene drgač mislijo kot ti in zato, ker se teb ena ne zdi debela, ni nesramno, če eni pa se zdi.

Pa dej si že enkrat v glavo, da je ta debelost, ki jo uporabljamo ženske vsak dan, zelo širok pojem. Vključuje eno, ki bi lahko dala dol 5 kilc pa bi bla super in prav tako eno, ki ima dvakrat preveč. Obe pa imata preveč. Oziroma bi lahko bilo boljše.

Torej, kaj bi zdej rada od nas?

Pa še to, debelost ni podedovana. Ponavadi se 'podeduje' presnova in prenese način življenja s staršev na otroke, to je zelo težko izkoreninit. Je pa dober izgovor za to, da se naučiš sprejeti in živeti sam s sabo. In če ti to uspe, res ne rabiš hujšat. :nein:
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

pa dej no, pa kaj mene zdej vmešavaš.ne ne počutim se ogrožene, mene ne briga kaj si nekdo tiuj misli o meni.v življenju sem dala že tok stvari glede tega čez, da sem popolnoma ravnodušna in mi je popolnoma vseeno, pa tudi zdravo mero samozavesti imam, tako da me že lep čas nobena taka stvar ne gane.so pa dekleta ki jih, so dekleta ki zapadejo v bolezen ker jih na vsakem vogalu zmerjajo.Od mamine sodelavke hči je hotela samomor narest ker ni več zdržala pritiska in stalnega obrekovanja čez njeno kilažo.
Mislim nevem, če se ti zdi norca delanje v redu, se pa norca delaj.jst sm pač povedala svoje mnenje glede tega.
in tema se je čist na drugačen način začela, kot se končuje..recimo z raznim obsojanjem da lezem v hladilnik.
Uporabniški avatar
razmazena_maca
Debatorica
Debatorica

*purple* napisal/-a:.so pa dekleta ki jih, so dekleta ki zapadejo v bolezen ker jih na vsakem vogalu zmerjajo.Od mamine sodelavke hči je hotela samomor narest ker ni več zdržala pritiska in stalnega obrekovanja čez njeno kilažo.
Mislim nevem, če se ti zdi norca delanje v redu, se pa norca delaj.jst sm pač povedala svoje mnenje glede tega..

šibka osebnost. da se ni znala spravit k dieti in se kar vdala. žalostno. to zame ni človek
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

ne, na tem forumu je škoda kej rečt.hm, prav res ti bi privoščila tisto kar so delali njej.Pa bi videla.Nima noben pravice se tako obnašat in žalit soljudi, sori, pa a je kakršenkoli če!a vi res še koga spoštujete, al že za vsak faking drek za vas človek ni človek? :roll:
Sekhmet
Debatorica
Debatorica
Kraj: Trbovlje

Neprebrana objava Napisal/-a Sekhmet »

Pa verjem, da ne zarad takih ljudi, kokr sem jst. Čeprou je res, da bi ji šla tko kilaža dol..hec, hec, črni humor, my bad :oops:

Če ti pa kdo reče, da lezeš v hladilnik (to se sicer men osebno zdi nesramno) pa vzem za kompliment, veš kok jih je tok debelih, da se nebi spravil niti v skrinjo :lach:

Pejt pod temo živali pogledat mojo mačko, bomo raj še tm kako konstruktivno usekale :wink:
*sanja*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *sanja* »

šibka osebnost. da se ni znala spravit k dieti in se kar vdala. žalostno. to zame ni človek

o joj kaj bi pa rekla za tiste, k majo dobre ocene, pa jih sošolci zafrkavajo, da so piflarji?
bi rekla, da so šibke osebnosti, k nočjo slabše ocene pist???

:roll:
moogče bi se pa punca čist dobr počutla v svoji koži, če je ne bi skos en zafrkavu
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Zvoncica »

Ne, šibke osebnosti so, če jih to preveč prizadane pa se nehajo učiti (da bi bili bolj priljubljeni ali kaj jaz vem), ko bi morali vedeti, da so prej delali prav ;)
Uporabniški avatar
razmazena_maca
Debatorica
Debatorica

*purple* napisal/-a:ne, na tem forumu je škoda kej rečt.hm, prav res ti bi privoščila tisto kar so delali njej.Pa bi videla.Nima noben pravice se tako obnašat in žalit soljudi, sori, pa a je kakršenkoli če!a vi res še koga spoštujete, al že za vsak faking drek za vas človek ni človek? :roll:
kaj bereš slučajno moje poste? tudi jaz sem včasih bila debela, pa se nisem šla ubit ampak shujšat :wink:
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

*sanja* napisal/-a:

o joj kaj bi pa rekla za tiste, k majo dobre ocene, pa jih sošolci zafrkavajo, da so piflarji?
bi rekla, da so šibke osebnosti, k nočjo slabše ocene pist???

:roll:
moogče bi se pa punca čist dobr počutla v svoji koži, če je ne bi skos en zafrkavu

jah če se gre nekdo fentat, ker ga drugi zafrkavajo zaradi predobrih ocen, potem nima čisto vsega v glavi pošlihtanega.

v veliko temah sem tole že napisala, pa bom še tu. otroci znajo bit zlobni. in vedno se najde nekaj, zaradi česar se spravijo na nekoga. albanski priimek, štrleča ušesa, preveč kil, jecljanje... ne pravim, da takšno obnašanje podpiram, ampak pomoje je naloga staršev, da otroka vzgojijo v človeka, ki se bo znal postavit zase, ne pa da se bo ob zafrkavanju zaradi debelosti izoliral in še pogosteje jedel. ker zanj to ni dobro.
Uporabniški avatar
razmazena_maca
Debatorica
Debatorica

Zvoncica napisal/-a:Ne, šibke osebnosti so, če jih to preveč prizadane pa se nehajo učiti (da bi bili bolj priljubljeni ali kaj jaz vem), ko bi morali vedeti, da so prej delali prav ;)
točno.
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

Preden se popolnoma skregate ... Postava gor ali dol, idealna, povprecna ali grozno zanemarjena ... nima veze, pomembno je, da je clovek v sebi zadovoljen in tukaj je kar nekaj punc, ki zasedajo vse od idealnega do podpovprecnega, od suhega do debelega, pa to ni garancija za sreco. Primer je Aloha (zgolj izpostavljam kot primer za lazjo predstavo, nic osebnega, prosim), ki s svojimi posti izkazuje dnevno skrb za svoje telo, kar je pohvalno, ker ne nalaga samo v prihodnje zdravje in pocutje, ampak tudi v videz, ampak vseeno - je srecna, je zadovoljna v svoji kozi, ceprav ima super postavo? Verjetno ne gre za redek primer punc, ki v zelji po popolnosti ne vidijo drugega kot celulit, strije, mascobo, vse, kar je odmaknjeno od diete in sporta pa je zivljenski greh. Je to zivljenje srecnega, neobremenjenega cloveka? Se mi niti najmanj ne zdi, da je tako ...
In kot protiprimer *purple*, je ona srecna in zadovoljna v svojem telesu? Z njenih postov je razbrati vse kaj drugega kot obsesiven pregled nad stetjem kalorij ipd. Mogoce se v realnosti prav tak obremenjuje s svojo postavo, vsekakor pa je tudi pri njej vprasanje, kako se pocuti v sebi ...

Ne gre za to, da bi stopila na stran ene in druge, zelim samo prikazati, kako smo ze vse skupaj toliko okupirane s temi predstavami lepega telesa, da to ubija se tisto zensko v vsaki izmed nas, ki bi v tej adijo druzbi sploh se lahko prisla do izraza. Ker je vse samo se videz, ker je vse samo se odrekanje tej hrani in tisti pijaci, ker je povsod ena sama slaba vest, cetudi samo pogledas na polico s sladkarijami in, kjer bi moral sportat dan in noc, da bi zadostil svojim predstavam o lepem. Mar ni to totalno zgreseno? Mar ne obstaja neka zdrava razumska mera pogleda na telo, malo manj samokriticnosti do sebe, malo vec samozavesti in predvsem - sprostite se, punce, ker vsakega posta na forumu res ni potrebno jemati tako osebno, da je potrebno vse videti kot zaljenje ... :wink:
Odgovori