Kontracepcijske tabletke

Za dušo in telo.
Zaklenjeno
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Poletje

Neprebrana objava Napisal/-a Damyanchyka »

MsN napisal/-a:
borboletta napisal/-a:Ne vem če že veste, ma po novem so popolnoma vse tabletke zastonj, vključno z Yasminelle (kao najnovejše in najboljše).
jst sm že menjala iz Lyndinette na Yasminelle. Sm bla zadovoljna s prejšnjimi ma sm se odločla d mal menjam.

Ok, ni mi jasno zakaj bi nekdo menjal kt, ce je z njimi zadovoljen. Sama menjava tudi ni tako nedolzna za telo, ves ...

To se tut jst sprašujem..
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *hox* »

borboletta ... Kaj si pa ginekologinji rekla da ti jih je zamenjala? :gruebel:
astarta
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: daleč, daleč

Neprebrana objava Napisal/-a astarta »

Saj sem tud jaz mislila, da bom počakala na menstruacijo. Bo še tako najboljše.

Zdaj ni panike zaradi zaščite, samo se bojim, da nebi bila zaščitena, če bi imela spolne odnose.

Ker tabletke predvsem jemljem zaradi menstruacije.

hvala na odgovoru.
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

astarta napisal/-a:Saj sem tud jaz mislila, da bom počakala na menstruacijo. Bo še tako najboljše.

Zdaj ni panike zaradi zaščite, samo se bojim, da nebi bila zaščitena, če bi imela spolne odnose.

Ker tabletke predvsem jemljem zaradi menstruacije.

hvala na odgovoru.

Zascitis se pa lahko s kondomom, dokler ne bo menstruacije.
astarta
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: daleč, daleč

Neprebrana objava Napisal/-a astarta »

Hvala vam za nasvete. Ker sem bila že rahlo panična. Itak, da bi se zaščila z kondomom. Samo me je matralo, da ne bi bila zaščitena takrat ko bi jih začela ponovno jemati.
skinny
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Prlekija

Neprebrana objava Napisal/-a skinny »

Zdaj opažam, da vas vedno več gre stran od Logesta. :| How come?
Toliko straskih učinkov ali kako? Me kr malo skrbi ... :?
"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.”
~ Mark Twain
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

skinny napisal/-a:Zdaj opažam, da vas vedno več gre stran od Logesta. :| How come?
Toliko straskih učinkov ali kako? Me kr malo skrbi ... :?

Ni te treba skrbeti, ce pri sebi ne opazas nic posebno motecega ob jemanju logesta. Jaz sem menjala, ker sem se slabo pocutila zaradi teh kt - tezko razlozim kaj je vsteto v to slabo pocutje, nic tocno dolocljivega, neka notranja napetost, obcutki praznine, brezenergijsko stanje, reakcije, ki si jih nisem znala razloziti in sem pac menjala, zdaj tega ni in po moje so bile krive kt.
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a kr.ena »

Hm, šele zdaj sem začela razmišljat, da je bil pri meni tudi Logest vzrok problemov ... pred tremi leti sem šla iz Diane na Logest in postala strašno čudna - paranoična, depresivna ... :? Potem sem po dveh mesecih opustila Logest in je bilo kmalu bolje. Zdaj pa nič ne jemljem.
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
Uporabniški avatar
razmazena_maca
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a razmazena_maca »

ja baje da je slaba lasnost logesta da sicer prepreči nosečnost, ampak vseeno neke hormone pusti, da učinkujejo podobno kot pms, kar bi pomenilo tečnost itd. mogoče je tu odgovor :? no baje da yasminelle tega ne povzročajo(meni še niso)
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Poletje

Neprebrana objava Napisal/-a Damyanchyka »

razmazena_maca napisal/-a:ja baje da je slaba lasnost logesta da sicer prepreči nosečnost, ampak vseeno neke hormone pusti, da učinkujejo podobno kot pms, kar bi pomenilo tečnost itd. mogoče je tu odgovor :? no baje da yasminelle tega ne povzročajo(meni še niso)

Jst lahko to s strani Logesta potrdim ;) Zdej je velik bolš k jemlem Femoden.

Sicr pa ne vem zakaj nekatere menjajo tabletke,k jim ustrezajo.Ne morš na podlagi drugih mnenj, precent kuk bodo katere nate vplivale.. :roll:
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
borboletta
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a borboletta »

*hox* napisal/-a:borboletta ... Kaj si pa ginekologinji rekla da ti jih je zamenjala? :gruebel:

Niti not nism šla, rekla sm med. sestri če lahko zamenjam in je rekla da ni problema. Že takoj k sm not pršla mi je rekla d če hočm tud jst menjat. D je ogromno punc menjalo na yasminelle od kr so zastonj, ne vem. Brala sm o njih kolk bolš nej bi ble (sploh za zadrževanje vode v telesu) in sm rekla d bom pač menjala pa bomo vidli kaj bo.
neznanka__
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a neznanka__ »

Hei,
js mam pa neko vprašanje.. sedaj sem končala s škatlico pa bi želela preložiti menstruacijo. Pa v navodilih piše, da začnem jemati normalno drugo škatlico dokler bom želela in potem naredim 7 dni premora. zato mi zdej ni jasno.. kaj pa po 7dnevnem premoru.. ali naj začnem z novo škatlico ali nadaljujem s to? :?
mi katera razloži kako je s tem.. :roll:
sicer pa uporabljam yarino.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

^^zdej si končala s škatlico in namest da za 7 dni nehaš nadaljuješ z drugo. ko se 'odločiš' kdaj boš mela menstruacijo (max.10 dni lahk prelagaš), to škatlco zavrzi in po 7dnevni pavzi začni spet znova z NOVO škatlco.

to kar ti teh tablet še ostane lahk spraviš če boš še kdaj nucala za prestavt (sam ne več kukr 2x na leto)
Uporabniški avatar
missy*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a missy* »

men je pa moja G rekla, da ni nic narobe, ce bi npr. hotela prestaviti M, da bi tabletke od ene tablice do druge uzela kar zaporedoma, brez 7dnevnega premora vmes. In mi nebi bilo treba nic vrzt stran.
galathea
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a galathea »

urshaster napisal/-a:
Sekhmet napisal/-a:No, kere pol nardijo največ joške, da grem zaprost za njih :irre:

hehe sam res ja...to bi tud jest rada zvedla

Oh, ja...Seveda se je spremenila tudi košarica, ne le obseg. Po yarini sem shujšala 2,5 kg. Imam pa kar nekaj stranskih učinkov, zaradi katerih je druga škatlica že zdaj pod velikim vpršajem..Ves čas mi je po malem slabo, dost pogosti glavoboli...Bom videla.
Zivljenje je lepo...
Zaklenjeno