Kaj je za vas debela ženska?

Za dušo in telo.
Odgovori
Smejkica
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: MaLo Tu, MaLo Tam

Neprebrana objava Napisal/-a Smejkica »

Oki, tut jst mam pravico do lastnega mnenja, ja?
Pa ne vsake izjave, ki je tuki izrečena vzeti tako osebno. Tuki se sam še kregate, kdo ima prav :roll:.
Misli si kar hočeš, ampak mediji imajo večjo moč kot si ti trenutno misliš. Nobena pa ni rekla, da ne znaš razmišljat s svojo glavo, ampak mediji so tisti, ki stvari velikokrat igrajo veliko vlogo.
Danes je pač čas, ko je "in" če si suh. V baroku si pa zmagal, če si bil fajn poln. Tko pač je.

Ja in konec koncev "vsake oči imajo svojega malarja", mi pa tuki podajamo mnenja. Vsaka svojega ...
Moja Sladka Si Razvada, Kot Pred Spanjem Čokolada.
KittyKiss
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a KittyKiss »

Itak, da maš pravico do svojga mnenja in nben ni tok resno vzel, kot se nekatere takkoj počutite napadene :D :D
In majo mediji ogromno moč, se strinjam ampak ne pomen to, da tisti, k majo pač slučajno isto mnenje o tem, da so jim lepe suhe ženske, da so pa kr oprani z medijev..
Men bo vedno "in", da je punca suha :D nimam nč prot močnejšim niti se mi ne zdijo grozni, niti nagravžni(kokr na žalost so nekaterim in isto suhi..)..samo pač zase mam kriterije drgačne, kakšna bi morala jaz bit, da bi bla SEBI všeč, me prov brigajo mediji in mnenja ostalih.. :)
***Ally***
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a ***Ally*** »

Aloha napisal/-a:Ally, Petra Majdič se teb zdi močna?! In v isti skupini z Grošljevo? :eek: Prva je močna v smislu moči, ne oblin, druga je pa zame polna, v njeno moč pa dvomm :D .

no saj to sem mislila povedat, da v tej skupini "močnih" so lahko športnice, ki so ful mišičaste (recimo nekatere biatlonke ali pa rokometašice so ponavadi zelo močne (fizično in vizualno), medtem ko so kake tekačice na dolge proge prav presušene videti, ker pač rabijo bolj vzrdžljivost kot eksplozivnost) ali pa močne v smislu polne, okrogle in ne mišičaste

vseeno je boljša Petra Majdič kot pa kaka, ki se nič ne giblje in ji ista kilaža samo visi s telesa
Houd de wereld tegen
Uporabniški avatar
Smreka
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Smreka »

KittyKiss napisal/-a:In majo mediji ogromno moč, se strinjam ampak ne pomen to, da tisti, k majo pač slučajno isto mnenje o tem, da so jim lepe suhe ženske, da so pa kr oprani z medijev..

Lej, da ne bo pomote - VSI smo oprani s strani medije in oglaševalcev. Ve ste pač glede proporcev žensk, jaz mogoče glede seksa (ker ga toliko promovirajo,da maš potem filing, da ne zadostuješ kriterijem če ne seksaš vsak dan 3x), eni tretji glede nečesa drugega.
Tako pač je in trditi karkoli nasprotno bi bilo nesmislelno. Moč podzavestne sugestije je žal prevelika, da bi se ji lahko uprli...

Pa brez zamere, ni bilo mišljeno nič slabega ker tako delujemo vsi - kot sem že rekla -eni reagirajo na to, drugi na drugo...
*sanja*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *sanja* »

KLIK
to so zame debele ženske :D

men se Špela Grošelj niti slučajno ne zdi debela. ne bi rekla, da je suha, ma mal močnješo postavo, ampak niti slučajn js ne bi rekla, da je debela.

Pha kaj torej tiste, k so nam pač všeč manekenske postave smo oprane s strani medijev?

tuki ni vprašanje, a so nam debele ženske všeč al ne, ampak kdaj rečemo, da je ena ženska debela/kje je meja, da to rečemo.
vsaj js sm to tko razumela.
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

Smejkica napisal/-a:Definicijo debelosti je težko podat, ker je itak treba pogledati iz več zornih kotov - zame ženska, ki niti malo ne skrbi za svoje telo, jé sam junk food in niti malo ne zmiga svoje riti.

khm...Kolk je takih žensk, ki niti mignejo ne z ritjo, pa ki jejo samo junk food, se bašejo s čokoladami in kakjjestvemkajševse in so suhe, ker imajo pač tako KONSTITUCIJO da se jim pojedeno nikjer ne pozna.In če majo celulit, ga uspešno vsaj polovico prekrijejo z raznimi kremcami in zgleda žeska superfinofajn.Mislm nevem, neki definirat da so vse debele ženske debele, zarad tega ker sam ležijo in nč zase ne nardijo je rahlo zmotno.Ker so stvari odvisne od konstituucije telesa.jst mam recimo koegico ki meri 170 in ima slabih 50 kil, pa poje enkrat več kot jaz.Če sva obedve lačne ko volka in greva vsaka na svojo pico, jst moje pojem pol, ona celo.In nikjer se ji hudič ne pozna.je tud nezdravo hrano, športa se pa tok da gre enkrat na tedn u štcuno sto metrov stran po čike.jst grem mimo hladilnika pa se bom zredila.Isto moj dec poje dvakrat več kot jst, deset obrokov na dan, pa je presuh.
če gledamo potemtakem kšno Beyonce, mislm da niti ena ne more rečt da ona ni natrenirana in da ni fit.Kukr pa ona skače tri ure tam po odru, pa vaje, pa treningi, pa ne dvomim še v kšno home vadbo, pa pomojne 80% deklet na forumu ne.je pač taka kot je.In hvala bogu da je zdrava da je lepa in da je kej za prjet.In enako je s Špelo Grošelj.Niti mal e dvomm o njeni kondiciji.Lahko je pa neki govort, jest zdele najbolj mastn Nobel burek in imet srečo da se ti to nikjer ne pozna, potem pa obsojat druge in govort o njih razne bedarije.
sej vem, debelo ni ravno lepo, ampak en mi govort da vsi debeli ljudje cel dan sedijo doma na ritki, gleddajo tv in se nažirajo s pomfrijem.se mi zdi d amal preveč vse v isti koš mečete.
poleg tega pa ja, mediji podzavestno i zavestno perejo možgane.Na naslovnico dajo neko hudo postavno dekle, ki so jo mal prej popolnoma zretušira in niti mal ni videt v resici, taka kot je na naslovnici, oziroma redkoktere da so res take.do zdej si je kej tazga upal objavit edino Dove, in jim dajem kapo dol, ker ženska je lahko lepa tako ali drugače, s špehom in zašpehanimi rokami blj kot fris, kot pa tudi s samimi kostmi :wink:
sicer pa ja, ne pomaga ti dobra postava, pa nič celulita če v fris zgledaš kot puran :) po sami postavi te dec niko ne bo vzel, razen če te ne bo uporaibl za eno noč z ugasnjenimi lučmi.tko da se mi zdi nesmiselno razglablat kolk ma kdo špeha in kdo kosti in niti ne o postavnih ženskah, ki to vemo niso popolne, oziroma so videti grozne.
sm mela sošolko, ki je melqa najhujšo postavo daleč naokoli.Pa je nben ni hotu, ker je mela ogrooooomen nos in povešene veke.In krasno je blo slišat kako bi jo vsi dal na kabel...z vrečo na glavi..Tko da ja, lepota je relativna, postava pa tud.Nikol ti ne more pomagat če nimaš celga paketa.
in mislm da je meja med debelostjo dobro znana prek ITMja. Oziroma drugače povedano, se lahko meni zdi d aje meja med slovenijo in avstrijo na bledu, ker mi je pač tko bolj všeč-kar je nekako zelo podobno, kajne?
Zadnjič spremenil *purple*, dne 22. Feb. 2008 22:55, skupaj popravljeno 2 krat.
shiva*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a shiva* »

Mediji imajo velik vpliv!

Pred nekaj leti so delali na nekem oddaljenem otoku v Indijskem oceanu raziskavo. Takrat še tam niso imeli TV in slik ameriških zvezdnic. Ko so na otok prišle revije in TV se je v okoli 5 letih močno povečalo število punc, ki so zbolele za anoreksijo in bulimijo. Pa tudi delež žensk nezadovoljnih s svojo postavo.
I walk these roads with grace
And I'll wave with you behind me
With a new smile on my face
Cause I'm walking in new shoes now
I got a new song to sing!
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

Moram prpomnt :D ... Mislm, da ti purple ne hodš sam mem hladilnika, ampak kr lepo zlezeš vanga. Glede na to, da pišeš, kok si jedla fajn pico/burek/poljubni junk food (in na sploh dost fina kosilca omenjaš) in da ne maraš športa, je težko prčakvat, da boš šlang. Pa brez zamere.

Takih, k se nažirajo do onemoglosti in ne mignejo s prstom je dokaj mal (in tut njim se slej k prej začno kazat posledice načina življenja), sploh pa so take bejbe use mlahave in nikakršne, za moje pojme dost grš na pogled kot mal močnejša (ne debela!), a utrjena ženska.

Na to, kakšno zgradbo telesa maš, ne morš uplivat, lahko pa uplivaš na to, kako in kaj ješ in kako in na kakšn način se gibleš in na sploh živiš. Mal je takih, k so že u štartu obsojeni na debelost skoz ceu lajf, preveč pa takih, k jemlejo neke gene pa presnovo in kar je še tacga za izgovor. Js nimam predispozicij za top model, ampak to ne pomen, da se bom zdej čist raspustila, u smislu "itak je use brez veze, nikol ne bom manekenka". Ne, Kate Moss ne bom, normalno postavo mam pa še vedno lahko.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

tebe sem čakala, pa še kakšno pričakujem, ker VI najbolje poznate moje življenje in njabolje veste kaj jaz delam.Si kej v sorodu z Dennyem mogoče? :)
jst lezem v hladinilk?To je prva stvar ki jo VEŠ, a ne? :)
Hm, da ne smem jest bureka, pice in junk fooda?A kje to piše?Hja aloha, spet VEŠ ka je dobro zame, a ne. :)
No pa ti bom razložila.Ja seveda si bom privoščila če mi bo burek zasedel (s predpostavko, da je samo tistega nemastnega in ne tistega z recimo Nobel, s katerga se olje cedi).Poleg tega bom šla tud v mcdonalds, ja.za kaj pa ne?Lačna pa zihr ne bom če nimam doma nič za jest :) Poleg tega spet VEŠ, kaj sem prej pojedla.meni s ene zdi slabo, če pojem normalen zdrav zajtrk, normalno kosilo in če grem zvečer še na burek.Če se pa tebi pa ne jej, če lih tok jambraš kok ti je bed.Ostani pri solatki.mene moja kilaža ne moti in še manj bi morala motiti tebe :)

in dejstvo je, da takih ki ne mignejo in so suhi, ni malo.Okoli mene so same nešportnice pa vse suhe, pojejo pa zelo velik.Čudno da je Špelca Goršelj, ki se giba mislim da zlo velik, taka kot je.se ti ne zdi da bi moglo to že bit sčim povezano, kot ne s tem da po tvojih prepričanjih lezemo v hladilnik?
in še to naj ti pripomnim.Moje prehranjevanje je dokaj zdravo.jem toliko kot potrebujem, jem veliko zdrave hrane, tudi gibam se v naravi, ampak kilaža ostaja na istem.Če bi hotela shujšat, bi bila prva stvar ki bi jo mogla narest da bi mogla jest, praktično skorajda nič.zanekrat pa na to nisem pripravljena, ker se dobro počutim in me teža ne ovira.kaj si pa tak osebek misli o meni, kot si ti, mi pa res dol visi.važno da mam jst sama sebe rada in da me majo moji bližnji radi, da me kolegice zelo zelo dobro sprejemajo, za ostale mi pa puca muca.rajš sem taka kot se, kot pa da se ceu da žrem in sikiram, ker sem pojedla za 50 kcal preveč.smisel življenja in lepote pa nikaor ni v sami postavi, niti v odrekanju.

(in tut njim se slej k prej začno kazat posledice načina življenja), sploh pa so take bejbe use mlahave in nikakršne, za moje pojme dost grš na pogled kot mal močnejša (ne debela!), a utrjena ženska.

za prvi stavek sem že povedala, kar se tiče pa tega da so take bejbe mlahave in nikakve, pa pejmo pogledat v temo o športu (pa ne nekega sezonskega smučanja), kolk tem jih ima, in kolk tem ima podforum lepota na tematiko raznih žavbic za zmazat celulit (ker pač sedenje in nezdrava hrana ga povzročata), pa poglejmo kolk je takih deklet, ki imajo tudi v tej temi za povedat o špehastih puncah na dolgo in široko cele romane.na žalost je pač forum anonimenin ne vidimo slik teh deklet in ne poznamo načina življenja, upam pa si trdit da je daleč od tega da so vse tako športno usmerjene kot recimo ti.Zate je pohvalno, kapo dol aloha, da se trudiš.ampak predvidevat in obsojat pa vseeno nimaš pravice.
Sekhmet
Debatorica
Debatorica
Kraj: Trbovlje

Neprebrana objava Napisal/-a Sekhmet »

Glede par zadev imaš, Purple, prou..Ampak, vsi pa ne mormo izhajat iz istega stališča kot ti. Pa še to, preveč osebno jemlješ vse skupaj. :)

Npr. js, hvalabogu, še lahko in tudi pojem kar želim v neomejenih količinah in kadar želim pa če se eno leto ne bom premaknila dlje, kot do hladilnika, ne bom šla čez max 58kg, poznam pa eno, ki živi praktično od solate in jogurtov pa ima kakih 30kg več. Če hočem dat kej dol, se morem sicer kr potrudit, medtem, ko se ona razčetver pa ni nobenga učinka.

Pa, dejansko je res glede teh dveh pevkic, da nista debeli v pravem pomenu besede, sam v vsakdanjem pogovoru, če s kom pokomentiramo njune geštelčke, pač uporabimo ta izraz pa s tem ne mislimo tko, kot se sliši. Dejansko ženske tam nekje do 75 kg še niso debele v pravem, zdravstvenem, če že želiš, vidiku in pomenu.

Pa še to, sej nikjer ni noben trdil, da močnejša ženska ne more bit lepa. Men osebno se JLo in Beyonce zdita prekrasni, eni najlepših pa postavama navkljub, pa kaj potem, če se mi ne zdita suhi. Saj eno ne izzključuje drugega.

Tu pa komentiramo postavo, debelost in ne fizične privlačnosti, seksipilnosti in lepote.

Upam, da nisem katero užalila s svojimi predstavami o suhi ženski. Sama se že od nekdaj soočam s problemi povezanimi s tem, da imam telo v obliki peščene ure(tudi, če/ko je natrenirana, športna, definirana, še vedno je predvsem ženska, kot karkoli drugega) in sem se v primerjavi s tistimi bolj deškimi vedno počutila debelo in to mi je pač ostalo. Nima veze z mediji, sega mnogo dlje in je zakopano v meni. In tako je tudi vsaka od nas razvila svoj pogled, na podlagi svojih izkušenj in še dobro, da nas tudi te ločijo in si lahko vsak odreže svoj košček pogače. :wink:
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

ne jemljem preveč osebno,sam določene stvari mi pa pač parajo živce, ker jih veliko misli, da pa če so postavne da imajo vse.Pa je to daleč od resnice!Tudi ni nujno da si zdrav če si suh, oziroma tudi če si normalen.to so vse čist relativnse stvari.Da pa nekdo obsoja in govori takele, kot so spisane v zgornjem postu, je pa malce čez mejo.

sama si dala primer o sebi, da lahko vse poješ pa se ti ne bo poznalo in o znanki ki poje nič, pa se ji ne pozna v minusu nič in ji gre samo v negativen plus.tu je razlika med ljudmi, ker nismo vsi isti in ne vpliva hrana isto na vse, prav tako kot ne alkohol, droge in vse ostalo.jst se morm praktično tud razpočit da zgubim kile.Lani recimo sem 14 dni živela dbesedno od parih wassa krekerjev na dan in vode, pa sem shujšala ubogo eno kilo.In v tistih 14 dneh tolk pretrpela, da tega ne mislim več storit.sem se nanašala na razne zgodbe, skrčiš želodec, ne ješ nič, shujšaš ful.ja mogoče pri dveh dekletih od petih.Pri meni pa je daleč od tega.
min za spoznanje že to veliko pove da pojem ful vitaminov, katere vsebuje sadje in zelenjava, ki mi nemalkokrat nadomeščata večerjo ali zajtrk ali malico.Redkokdaj zbolim, če že se samo prehladim, angine nism mela že deset let, vročino pa prav tako dobim zelo zelo poredko.Vitamisnko sem zelo priskrbljena.samo to pač ne pomaga.Pomagalo bi 80% odrekanje vsega.tega se pa jaz ne grem, dokler je vse ok.

in brez zamere, ampak v enem od prejšnjih postov sem zaznala s tvoje strani posmehovanje na račun debelejših.Mislim, da stvar dobro razumeš in dejansko vidiš kaj in kako, torej nevem čemu.Pri vsakemu pač ne gre tako, vsi pač na žalsot te sreče nimamo, da bi mignili s prstom in shujšali, oziroma imeli srečo in se sploh ne redili.

in spet ne razumem, zakaj se bojiš da bi katero od suhih užalila?Za debelejše ti je pa vseeno?

Načeloma rada debatiram s tabo, ker so tvoji ogovori na nivoju, za razliko od nekaterih deklet ki vse vedo o vseh nas, pa še ravno nekatere tiste ki so v tem kontekstu rojene pod srečno zvezdo.no, ampak par stvari me je pa zmotilo.
najbolj me moti neko norca delanje glede ljudi,katerih ljudje sploh ne poznajo, jih niso nikoli videli in ne vedo o njih nič.tudi na cesti gre lahko mimo tebe debelejše dekle, se boš zgražala, boš govorila bljak (pisano v poljubni osebi), ne boš pa vedela da ima dele hude težave, kot sama s sabo in svojo nesamozavestnjo, katero drugi zelo radi še bolj izpodbijajo in kot tudi zdravstvene težave.
*sanja*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *sanja* »

*purple* napisal/-a:Tudi ni nujno da si zdrav če si suh, oziroma tudi če si normalen.

men je mami govorla, da je eni debelejši ženski zdravnik zmeri k je pršla k njemu, govoru, da je bolna samo zato, ker je debela, da če bo shujšala, bo pa zdrava... pol ji je pa enkrat prekipel, pa mu je rekla, da če je bolna samo zato, k je debela, da pol pa nej gre on v čakalnco pa pošle vse suhe domov, ker nimajo za kej bit bolni, k so suhi!

ne bi se mogla bl strinjat z njo.
ljudje smo si različni, js recimo velik jem, pa sm kokr tok suha, ampak mam pa kkšne druge (zdravstvene) težave.
Sekhmet
Debatorica
Debatorica
Kraj: Trbovlje

Neprebrana objava Napisal/-a Sekhmet »

Odgovarjam izključno na Purplin post, ostalim se že vnaprej opravičujem za OT:?

Tiste, ki mislijo, da imajo vse, samo za to, ker so postavne nimajo veze s to temo, res? Res.

Tudi o tem, kako količina hrane, alkohola, drog vpliva na koga, ne govorimo.

Posmehovanja pri meni ni bilo, če si ga ti zasledila, se ti opravičujem. Vem, kako stojijo stvari, ampak tudi o tem ni govora tule. Da pa rečem o Špeli, da je bajska, ali pa bigmama ali pa knedlčk, je že stvar slenga.

To, da se bojim, da nebi kakšne suhe užalila, je zopet stvar tvoje interpretacije. Napisala sem, da upam, da nisem katere užalila s svojimi predstavami o suhi ženski. Še enkrat preberi in mi povej, kaj pomeni ta stavek?

Nikoli se ne bom zgražala nad nobeno, ki gre mimo mene. Če pa me bo katera vprašala za mnenje, ji bom le-to pač. Brez dlake na jeziku in to tudi sama pričakujem od drugih.

Druga stvar pa so slavne osebnosti, kamor spadajo v prejšnjih postih omenjeni osebki. Ti so na očeh kritične javnosti in zato vseskozi na udaru. S svojim oblačenjem in obnašanjem želijo bit opaženi in si želijo ustvariti neko mesto na lestvici privlačnosti in tako postanejo predmet mnogih diskusij, ocenjevanj ter primerjav. Takšnih in drugačnih. Stvar komerciale, v bistvu. Med drugim tudi takšnih, v kateri smo trenutno udeležene. Kakor po eni strani podpiram, da se Špela ne sramuje svojih oblin in tako daje pozitiven zgled za vsa mlada dekleta, da leta 2008 ni nujno potrebno bit dobesedno shiran, da veljaš za sex simbol in da veljaš za lepotico, si po drugi strani pridržujem pravico, da jo zaradi njene izpostavljenosti komentiram in primerjam skozi svoje oči.

Kar pa ne pomeni, da delam to z vsakom, ki gre mimo mene. A veš, kok časa bi zarad tega po nepotrebnem zgubila. Ta čas, preden bi to razložila, raje porabim, da pojem kaj dobrega :wink:

Pri takšnih temah se poskusi distancirati. Sej ni važn kako ti zgledaš, ali pa kako tvoje prijateljice, tle gre za pojem suhe ženske, in debele. Slavne osebnosti služijo za ponazoritev in za podlago naših mnenj.

Verjemi, da v real life šteje še vse kaj drugega kot kožna guba. Kaj misliš, da ker napišem, da se mi zdi Špela zalita, da sem jst Twiggy. Prosim lepo...Pa zarad tega nisem bila pri drugih za nič prikrajšana, sama si ustvarjam probleme. Kot ti. Zato se znebi svojih kompleksov in sem prepričana, da se pod vsem tem skriva prou fajn punca. :)

lahko noč ti želim!
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

s tem se še najbolj strinjam ja, da je normalno, da komentiramo postave slavnih žensk, ker se pač izpostavljajo. če beyonce stopi na oder v miniču, ki ji komaj ritno luknjo pokrije, je pač jasno, da se bomo vsi ukvarjali z obsegom njenih stegen. in vsem nam ne bodo všeč.
ampak neumno se mi zdi, da potem eni moralizirajo, kako ne bi smeli kritizirat slavnih. oni živijo od tega. če se ne bi našel nekdo, ki je tyro banks proglasil za debelo, bi bila že napol pozabljena, tako se je pa tri mesece pisalo o njeni riti.
Smetka_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Smetka_ »

No, če saj sedim na vtobusu,vlaku,ali pa zgolj na kaki postaji,v lokalu in opazujem mimoidoče si tudi mislim svoje in imam neko svojo predstavo o tem kaj je suho in kaj debelo. Pravzaprav se debelo pri meni že hitro začne in kot sem že omenila odvisno kako je debelost razporejena.Če bom videla povprečno žensko,z ogromno ritjo bom itak rekla da je debela,ker je to dejstvo in ne genetska napaka.

Poleg tega kar je purple rekla se v nekem smislu strinjam z njo....Citirala je uporabnico,ki je rekla da je debela ženska tista,ki sedi na celi riti in se baše z junk foodom. Zdej kaj je junk food boš mogla definirat, ampak jaz vsak dan jem kruh,nutelo in margarino, in se ne športam...plavam enrkat na teden,pa še to zato ker moram (faks pač),res pa je da bom ko bo sezona spet začela malo laufati naokrog. torej sem po tvoji definiciji fatass. No to pa nisem,ker imam manj kot 50 kilogramov. Tako da ZELO posplošuješ...Je pa res da ne jem ogromno in da jem povprečno trirkat na dan....Kar pomeni da v telo vnesem med 1000-1300 kcl. v kakšni obliki pa so,pa niti ni pomembno. Če bi svojemu običajnemu jedilniku dodala še kakšno milko,bi se pa...LOGIČNO tudi jaz zredila....

Ne mi da je celulit in teža pogojena s tem kaj žreš.Ni res! Ješ lahko vse, samo če poješ 3 kose kruha z nutelo al pa enega je to velika razlika! Če poješ poln talar makaronov al pa eno žlico,je to tud razlika...
Razlika med tistimi,ki žrejo jogurtke in tistimi,ki jemo normalno,a hrakti vnesemo enako kalorij v telo je samo ta,da smo ene srečne,druge pa nesrečne,ker lahko jedo samo tisto,kar je na njihovem spisku in ne tisto,kar si želi njihovo telo.
Odgovori