Odgovarjam izključno na Purplin post, ostalim se že vnaprej opravičujem za OT:?
Tiste, ki mislijo, da imajo vse, samo za to, ker so postavne nimajo veze s to temo, res? Res.
Tudi o tem, kako količina hrane, alkohola, drog vpliva na koga, ne govorimo.
Posmehovanja pri meni ni bilo, če si ga ti zasledila, se ti opravičujem. Vem, kako stojijo stvari, ampak tudi o tem ni govora tule. Da pa rečem o Špeli, da je bajska, ali pa bigmama ali pa knedlčk, je že stvar slenga.
To, da se bojim, da nebi kakšne suhe užalila, je zopet stvar tvoje interpretacije. Napisala sem, da upam, da nisem katere užalila s svojimi predstavami o suhi ženski. Še enkrat preberi in mi povej, kaj pomeni ta stavek?
Nikoli se ne bom zgražala nad nobeno, ki gre mimo mene. Če pa me bo katera vprašala za mnenje, ji bom le-to pač. Brez dlake na jeziku in to tudi sama pričakujem od drugih.
Druga stvar pa so slavne osebnosti, kamor spadajo v prejšnjih postih omenjeni osebki. Ti so na očeh kritične javnosti in zato vseskozi na udaru. S svojim oblačenjem in obnašanjem želijo bit opaženi in si želijo ustvariti neko mesto na lestvici privlačnosti in tako postanejo predmet mnogih diskusij, ocenjevanj ter primerjav. Takšnih in drugačnih. Stvar komerciale, v bistvu. Med drugim tudi takšnih, v kateri smo trenutno udeležene. Kakor po eni strani podpiram, da se Špela ne sramuje svojih oblin in tako daje pozitiven zgled za vsa mlada dekleta, da leta 2008 ni nujno potrebno bit dobesedno shiran, da veljaš za sex simbol in da veljaš za lepotico, si po drugi strani pridržujem pravico, da jo zaradi njene izpostavljenosti komentiram in primerjam skozi svoje oči.
Kar pa ne pomeni, da delam to z vsakom, ki gre mimo mene. A veš, kok časa bi zarad tega po nepotrebnem zgubila. Ta čas, preden bi to razložila, raje porabim, da pojem kaj dobrega
Pri takšnih temah se poskusi distancirati. Sej ni važn kako ti zgledaš, ali pa kako tvoje prijateljice, tle gre za pojem suhe ženske, in debele. Slavne osebnosti služijo za ponazoritev in za podlago naših mnenj.
Verjemi, da v real life šteje še vse kaj drugega kot kožna guba. Kaj misliš, da ker napišem, da se mi zdi Špela zalita, da sem jst Twiggy. Prosim lepo...Pa zarad tega nisem bila pri drugih za nič prikrajšana, sama si ustvarjam probleme. Kot ti. Zato se znebi svojih kompleksov in sem prepričana, da se pod vsem tem skriva prou fajn punca.
lahko noč ti želim!