Kaj je za vas debela ženska?

Za dušo in telo.
Odgovori
srčica*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: v njegovem srčku

Neprebrana objava Napisal/-a srčica* »

ok potem ap bom tu vprašala še nekaj drugega... ka pa obline pri moškem? :D do katere meje je še debelost sprejemljiva? in do katere meje mišice?
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
Uporabniški avatar
Sp3lca
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Sp3lca »

Meni se zdi Špela Grošelj debela, Beyonce odvisno kdaj.. ma večinokrat se mi zdi. In manekenke se mi ne zdijo kot moški, ampak se mi zdijo sexy (ok obstajajo tudi izjeme). Če dam primer poplne postave bi rekla Gisele. Moški, ki ima 175 cm se mi zdi debel, če ima 80kg brez mišic. Če je višji ma lahko malo več kg, ker se jim ne poznajo toliko. Recimo 180cm, 90kg se mi zdi debel, če nima mišic. Rajši mišice kot špeh, ne maram pa "nabitih" moških oz. omara ni moj tip fanta.
And if your head explodes with dark forebodings too
I'll see you on the dark side of the moon.
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Zvoncica »

missy* napisal/-a:meni ima beyonce dobro postavo, samo malo je majhna. Ampak vseeno se mi nezdi niti malo debela. in zgleda tudi moskim ni :P

in npr. Špela Grošelj...ona ima mocnejso postavo? :?: men ma lepo, tapravo zensko postavo.

Tista iz losta, ki jo je ena prej prlepla, in se ena na tej strani, so mi zelo presuhe. Nic oblin, cisto ravne. Kot moski :roll:

Samo, da ne bo ta tema spet prešla v pljuvanje po suhicah :roll:

Nima oblin? Kot moški? :roll:

Hvala bogu se velika večina moških ne bi strinjalo s tabo. ;)

Sploh pa tema je, kaj je komu osebno debela ženska. Če ne moreš prenesti, da se določene punce zdijo komu predebele (predvidevam, da si tudi sama ne ravno presuha a la Evangeline Lilly), pol ne odpiraj teme...ali pa napiši točno to, kar tema sprašuje. :wink:

srčica* napisal/-a:ok potem ap bom tu vprašala še nekaj drugega... ka pa obline pri moškem? :D do katere meje je še debelost sprejemljiva? in do katere meje mišice?

Kaj pa vem...pri moških me debelost bistveno manj moti, kot bi me pri sebi. Malo sem se mečkala tudi že z krepko okroglim fantom (pomoje je imel ene 30kg več od ostalih, pa še visok ni bil) hehehehe, pa sem se zapičila ravno v njega v klubu, polnem druge izbire. Bodybuilderske mišice me ravno tako ne privlačijo...mogoče se bom pa naslednjič zapičila ravno v enega takega (sicer dvomim, ampak nikoli ne reci nikoli)
Zadnjič spremenil Zvoncica, dne 22. Feb. 2008 17:58, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

joooj Zvoncica, zdej jih boš pa slišala.... mrha shirana :P
KittyKiss
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a KittyKiss »

bistvu je pr moških ful drgač, recimo..1.70 velik moški je čist ok če ma 70kg.. recimo, da je pod kategorijo debelih če ma 20kg nad višino.
Ženska pa je meni osebn najbolš, da ma okol 10kg pod svojo višino najmanj.
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

Zvončica, ne ti men čez mišice udrihat :lach: , c, c, c.

Pr moškem me špeh lih tko odbija (ampak res š.p.e.h.), seveda pa nikol tok k me ubija na men. Če loh zberam, bom pa sigurn uzela tacga s športnim geštelom in mišicami. In trenutno je tko. Bl k šlatam njegove radiatorje, bicepse, tricepse, bl ubitačn se mi zdi moj geštel :? . On se pa baše s piksno slanih oreščkou.

Bejbika iz Lost-a men osebno nima deške postave, sam zato, kr nima (pre)velkih bokou, riti pa jošk. Njen geštel mi je res hud. Rokce pa trebuh (polet!) mam že tak, "sam" še rit pa stegenca zožat :P ...

Bejba brez oblin (deške postave) je zame tista, k je spredi ploh, zadi ploh, ravne nogce, ravne rokce, ravne bokce :) .
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Zvoncica »

Aloha napisal/-a:Zvončica, ne ti men čez mišice udrihat :lach: , c, c, c.

Sej mišico so men seksi, hehe, niso mi všeč bodybuilderske, k so k da bi bile napihnjene pa žilaste, hehehe...tut sama sebi sem bolj seksi, kadar sem bolj mišičasta (čeprav se mogoče ne vidi navzven hehe), tut na tipih so mi všeč!

Glih sem se spomnila na:
"lej ta pa pa večje sixpacke k ti" :lach:

;)
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

Ooooh, si me mogla spomnt, dobri "stari" (poletni) časi :( ... upam, da letos spet :D .

Tisti bilderski baloni men sploh niso mišice, kr je u njih bl mau moči, ampak tok več kemije. En teden ga ni na fitnes pa je že vs mlahau. In se strinjam, tle ni čist nč lepga, ne na videz, ne na dotik.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
Smreka
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Smreka »

Jst bi rekla tko - tista, ki pravi, da je Beyonce debela, je tipična opranka današnjih medije,v, ki dejansko "suhost" in "debelost" meri po bejbah v revijah. Ampak te bejbe men niso suhe, ampak anoreksične.
Debela ženskaje zame tista, ki ji dejansko ves špeh visi povsod čez, ki ima posledično zaradi tega tudi zdravstvene probleme takšne in drugačn pa še popolnoma nič ne skrbi zase.
Če imaš pa ti malce trebuščka, riti, malce večji premer stegna... In po možnosti še redno telovadiš... Jaz temu ne bi rekla debelost. Jaz se spomnim kakšni inštruktoric aerobičark ki so bile recimo take kot Beyonce, pa niso bile debele no. In ja, debela se mi zdi Šerbi, Špela pa ne no... Madona, ne pretiravajte...
KittyKiss
Debatorica
Debatorica

Pha kaj torej tiste, k so nam pač všeč manekenske postave smo oprane s strani medijev? :) i dont think so. :? Pač je men lepše otipat pr trebuhu kosti kot špeh in vidt! In nimajo mediji veze tle, pač moje mnenje, če je nekdo debel nekdo suh zame.
Uporabniški avatar
Smreka
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Smreka »

KittyKiss napisal/-a:Pha kaj torej tiste, k so nam pač všeč manekenske postave smo oprane s strani medijev? :) i dont think so. :? Pač je men lepše otipat pr trebuhu kosti kot špeh in vidt! In nimajo mediji veze tle, pač moje mnenje, če je nekdo debel nekdo suh zame.

Brez zamere, ampak mislim da imajo zeloooooo mediji veze.
KittyKiss
Debatorica
Debatorica

?! zrd mene nj idealizirajo debelo žensko, k ma 10 obročev al pa samo enga(je vseen zame debela) men pač nebo všeč. Torej tiste, k maste rade "srednje" postave maste svoje mnenje, me pa k mamo rade vitke smo pa oprane.
Bljah.
Ist k da bi rekla, da sam zato kr so zdj modne hlače na korenčka, so tud men samo zato všeč, kaj pa če bi mi ble všeč še predn bi jih modna indstrija začela poviševat?(sicr hlač na korenček nmaram preveč, čudno da me niso medijji opral, ko nj bi moje najlubše hlače na zvonc ble tok grozn out trenutno).

Razlika je med medijskim oprancem in človekom, k ma lastno mennje pa se mogoče ujema s tem, kar pač mediji ta trenutk poveličujejo.
Zadnjič spremenil KittyKiss, dne 22. Feb. 2008 20:31, skupaj popravljeno 1 krat.
Smejkica
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: MaLo Tu, MaLo Tam

Neprebrana objava Napisal/-a Smejkica »

Ja sam dejansko so mediji tisti, ki so do tega pripeljali. Če ne bi bilo na vseh naslovnicah suhic, na vseh plakatih, takšnih in drugačnih letakih, ne bi imeli suhic stalno v naših glavah. Če se ne bi povosd na široko razpravljajo o že skoraj anoreksičnih puncah, bi bil po mojem mnenju svet lepši.
Sama sem za fit telo, pri katerem se vidi, da punca skrbi zase - z zdravo prehrano in športom.

Definicijo debelosti je težko podat, ker je itak treba pogledati iz več zornih kotov - zame ženska, ki niti malo ne skrbi za svoje telo, jé sam junk food in niti malo ne zmiga svoje riti.
Moja Sladka Si Razvada, Kot Pred Spanjem Čokolada.
KittyKiss
Debatorica
Debatorica

Mediji popolnoma ničesar niso krivi, krivi so si ljudje brez lastnega mišljenja, ki pustijo da mediji nanje vplivajo. Ne samo za postave, tud za različna oblačila, izdelke itd..
In označit nekoga k ma pač mnenje, da so suhe ženske lepše z "opran s strani medijev" ni fer.
kaj a tle stavk" vsake oči majo svojga malarja" odpade?

Jz folku k ne mara dolgolasih dečkov ne rečem, da so oprani s strani medijev(kr dejansko jih povsod v filmih, nanizankah kjerkol označijo kot neke klošarje in prikazujejo samo kratkolase)ampak, da majo pač drugačen okus :?
Zadnjič spremenil KittyKiss, dne 22. Feb. 2008 20:38, skupaj popravljeno 1 krat.
Sekhmet
Debatorica
Debatorica
Kraj: Trbovlje

Neprebrana objava Napisal/-a Sekhmet »

Ko pogledam nadlahti od Špele, ne rabim, razen vida, nobenih cajtng, ki pišejo o očitnem. Matr no, Špela ma nadlaht širi k svojo glavo, no..fak pa fit, sej sam še to manka, da bi ji frfotala v vetru.
Odgovori