Kontracepcijske tabletke

Za dušo in telo.
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
kajira
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a kajira »

galathea napisal/-a:Jaz imam zdaj yarino, prvo tablico. Nenormalno so se mi povečale prsi...prej 75b, zdej 80 b...
Kar je ok, pač kupla večje modrce in mažem z oljem proti strijam. Ima še katera ta učinek?

o zakon. :P pa si se tudi kaj zredila?
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *hox* »

kajira napisal/-a:Jaz imam zdaj yarino, prvo tablico. Nenormalno so se mi povečale prsi...prej 75b, zdej 80 b...
Kar je ok, pač kupla večje modrce in mažem z oljem proti strijam. Ima še katera ta učinek?

A košarca se ni pa nič povečala? :D
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

*hox* napisal/-a:
kajira napisal/-a:Jaz imam zdaj yarino, prvo tablico. Nenormalno so se mi povečale prsi...prej 75b, zdej 80 b...

A košarca se ni pa nič povečala? :D

Samo to se ti niso prsi povecale, ampak obseg pod njimi.

In *hox* verjetno ti je to rekla ginekologinja zaradi previdnosti, ni pa res, ker ti v navodilih lepo pise kako in kaj ...
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *hox* »

^^ Res je da nič ne piše, se opravičujem, moja napaka. :D Mi je pa ginekologinja zagotovo to rekla, ker se še prav spomnim da sem okrog spraševala če je to res. ;)
Uporabniški avatar
urshaster
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: ma ene rovte bogu za hrbtm:D

Neprebrana objava Napisal/-a urshaster »

jest sm pa zj pršla z Logest na Rigevidon:p pa me zanima če se je kera po teh tabletih kj zradila al pa je blo kar kol druzga?
Sekhmet
Debatorica
Debatorica
Kraj: Trbovlje

Neprebrana objava Napisal/-a Sekhmet »

No, kere pol nardijo največ joške, da grem zaprost za njih :irre:
Uporabniški avatar
urshaster
Komunikatorka
Komunikatorka

Sekhmet napisal/-a:No, kere pol nardijo največ joške, da grem zaprost za njih :irre:

hehe sam res ja...to bi tud jest rada zvedla
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

urshaster napisal/-a:jest sm pa zj pršla z Logest na Rigevidon:p pa me zanima če se je kera po teh tabletih kj zradila al pa je blo kar kol druzga?

zame je bila ta menjava (logest na rigevidon) ena najboljših potez v lajfu
Uporabniški avatar
urshaster
Komunikatorka
Komunikatorka

jullia_ napisal/-a:
urshaster napisal/-a:jest sm pa zj pršla z Logest na Rigevidon:p pa me zanima če se je kera po teh tabletih kj zradila al pa je blo kar kol druzga?

zame je bila ta menjava (logest na rigevidon) ena najboljših potez v lajfu

kk to mislš? se je kj spremenl a k kwa???
sončnica
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a sončnica »

Js sm tud šla iz logesta na rigevidon in sm ful zadovoljna. Sm mela boleče menstruacije, ko sm bla na logestu, sedaj pa sploh nč ne čutim niti pred menstruacijo niti med. Js sm ful zadovoljna. Zredila se nisem, ampak sej se tud po logestu nisem. Ne vem js sm z menjavo rešla svoje problem, ne vem pa kšne maš ti, tak da probi pa boš vidla.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

meni teža itak skoz niha, tako da zredila sem se v zadnjem letu, ampak sem potem tudi shujšala. in ne krivim tabletk, ker niso one žrle sladkarij, ampak sem jih kar sama :)

sicer so mi pa vplivale na razpoloženje. zdej ne jokam več tako pogosto, nisem zamerljiva kot eno malo dete,.. edini problem so občasni hudi glavoboli na prvi dan M. ampak vzamem nalgesin in preživim. bolje en dan glavobola kot cel mesec sitnobe.
astarta
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: daleč, daleč

Neprebrana objava Napisal/-a astarta »

Ok, jaz imam en velik problem: jemljem logest, vse lepo in prav ampak sem odšla na potovanje in sem pozabila tabletke doma. Tako da jih ne jemljem od drugega tedna tega ciklusa. Sem mislila da bom pač počakala menstruacijo pa bom začela takrat ponovno jemat. Ampak mi sedaj menstruacija zamuja (noseča nisem, ni mogoče, ker nimam trenutno partnerja). Tako da ne vem kaj naj storim. Naj jih kar začnem jemat brez da bi počakala menstruacijo???? Kako je potem z zaščito???

Pomagajte prosim :cry:
borboletta
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a borboletta »

Ne vem če že veste, ma po novem so popolnoma vse tabletke zastonj, vključno z Yasminelle (kao najnovejše in najboljše).
jst sm že menjala iz Lyndinette na Yasminelle. Sm bla zadovoljna s prejšnjimi ma sm se odločla d mal menjam.
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Poletje

Neprebrana objava Napisal/-a Damyanchyka »

Zakaj si pa menjala,če si bla zadovoljna?
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

borboletta napisal/-a:Ne vem če že veste, ma po novem so popolnoma vse tabletke zastonj, vključno z Yasminelle (kao najnovejše in najboljše).
jst sm že menjala iz Lyndinette na Yasminelle. Sm bla zadovoljna s prejšnjimi ma sm se odločla d mal menjam.

Ok, ni mi jasno zakaj bi nekdo menjal kt, ce je z njimi zadovoljen. Sama menjava tudi ni tako nedolzna za telo, ves ...

Astarta, pocakaj na menstruacijo, ne jemat kar tako, sicer pa zakaj bi se sekirala za zascito, ce pravis, da nimas spolnih odnosov? Jaz ne bi zacela jemati kar tako, ker lahko to se bolj zmede vse skupaj ... bo pac potrebno pocakati na m., za vec informacij pa kontaktiraj ginekologa.
Zaklenjeno