Kontracepcijske tabletke
Foxy-lady napisal/-a:LaBonita napisal/-a:jaz sem začela jemati Yarino...pa me zanima a je katera začela jemati tabletke namesto prvi dan menstruacije, zadnji dan menstruacije...
ker jaz sem to naredila za to ker menstruaciej skoraj nisem imela, pa da se mi uredi nazaj sem tako vzela...noseča pa nisem, d an bo pomote - bila pri ginekologu
Jaz sem zacela jemat tabletke, ko sploh nisem imela M. Ampak tisto je spet druga zgodba. Ce nimas menstruacije, zacni samo jemat tabletke, tako je meni tudi priporocal ginekolog.
kaj pa potem zaščita v tem primeru?
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: Poletje
LaBonita napisal/-a:Foxy-lady napisal/-a:LaBonita napisal/-a:jaz sem začela jemati Yarino...pa me zanima a je katera začela jemati tabletke namesto prvi dan menstruacije, zadnji dan menstruacije...
ker jaz sem to naredila za to ker menstruaciej skoraj nisem imela, pa da se mi uredi nazaj sem tako vzela...noseča pa nisem, d an bo pomote - bila pri ginekologu
Jaz sem zacela jemat tabletke, ko sploh nisem imela M. Ampak tisto je spet druga zgodba. Ce nimas menstruacije, zacni samo jemat tabletke, tako je meni tudi priporocal ginekolog.
kaj pa potem zaščita v tem primeru?
Zaščita je, brez skrbi.

ker mi ni za brat vseh skoro 300 strani me zanima če se zaščita med tem premorom(en tedn)vsaj malo ohrani in če lahko takoj ko začnem jesti tablete ponovno brez skrbi sexam ali morem bit še dodatno zaščitena?pa če lahko fant spusti vse v mene ali morem bit pazljiva?
hvala za odg.
lp
hvala za odg.
lp
Just be who you are....