.
Hvala ti, res ..

punce resnično potrebujem kakršen koli nasvet!Starlight* napisal/-a:saj vem da je osamljena odkar je samska...
Sej ko boš parkrat rekla da si že zmenjena, bo pa hudiča že mogla ugotovit da ni tvoja edina prijateljica in da se moraš družit tut z ostalimi.
v bistvu sploh niso izgovori in sem resnično zmenjena s katero od prijateljic ali s fantom in jo to tudi rečem, ampak če rečem, da sem npr. zmenjena za petek takoj reče, da potem pa se lahko dobive v soboto..čeprav sem mogoče tudi takrat zasedena ali bi pa preprosto rada bila doma! včasih je res fajn biti doma..
jaz sem že čist obupana!!! res nevem kaj naj storim še, da ji klikne!
Starlight* napisal/-a:ko bi le bilo tako preprosto![]()
v bistvu sploh niso izgovori in sem resnično zmenjena s katero od prijateljic ali s fantom in jo to tudi rečem, ampak če rečem, da sem npr. zmenjena za petek takoj reče, da potem pa se lahko dobive v soboto..čeprav sem mogoče tudi takrat zasedena ali bi pa preprosto rada bila doma! včasih je res fajn biti doma..
torej ne dvgujem telefona, nimam časa pa ji ne kliknejaz sem že čist obupana!!! res nevem kaj naj storim še, da ji klikne!

. Ne se bat ..enostavno povej. Zgubit nimaš kej, glede na to, da maš še velik bolši frendic od nje. Pa s tem ne boš čist nič nesramna do nje, pač ženska mora dojet, da ne živiš samo za njo - kar je čist razumljivo. Pomagaš ji še vedno lahko, ampak use u mejah normale. Bodi mal žleht, da jo spustiš na realna tla, nič druzga.

si me nasmejala...ampak maš prav! samo jaz dvomim, da sem tega zmožna, čeprav s tem samo sama seb delam škodo, vem...

Starlight* napisal/-a:aamm sam veš kaj bi znal bit "problem"...do zdaj sem se obnašala vredu, mislim prijazno pa to..zdaj naenkrat pa kar...eh ne ne...dost mam tega, povedala ji bom ob naslednji priložnosti (se pravi takrat, ko mi določi kdaj se bove vidla pa kam greve,...) :![]()