nočem odpirati nove teme, zato bom napisala v tej temi...itak je naslov primeren

punce resnično
potrebujem kakršen koli nasvet!
naj opišem svoj primer...pred kratkim sem na plesnem tečaju spoznala eno punco...ker se mi je zdela nekam zadržana in boga sem enkrat načela pogovor, pač vsakdanje stvari...ker rada poslušam, pomagam in govorim se mi je ta punca čez nekaj časa zelo odprla, začela mi je govorit svoje zelo osebne težave (pač problemi s fantom, sedaj sta končala..saj vem a je boga)..že takrat se mi je zdelo, da mi preveč zaupa, čeprav me sploh ni dobro poznala...vidla me je namreč 5x mogoče! sem si mislila OK punca je pač malo obupane, drugače pa je kar uredu... no potem sva izmenjale telefonske številke, šle ene par krat na pijačko...potem me je začela klicarit vsak dan in to ne samo enkrat in se mi je izpovedovala...kmalu sem klice začela ignorirat, a ko me je enkrat vprašala ali se je izogibam se mi je zasmilila in spet sem ji začela dvigovat telefon in spet mi je začela s svojimi problemi!!
sedaj mi še kar naprej teži.. npr. reče: kaj če bi šle ta vikend skupaj ven, naslednji teden skupaj na kosilo, potem prideš na obisk, v četrtek lahko greve v kino, plavat, smučat... mislim WTF!
sama imam ogromno prijateljic, s katerimi sem zadnje čas manj kot z njo, ki jo poznam 2 mesca...nevem več kaj naj naredim! tudi sama imam probleme, sploh pa se mi neda telefonirat 3krat na dan po najmanj pol ure...vem, da se sliši grdo ampak vse skupaj me zeeeelo obremenjuje, saj nevem kaj narediti. ne morem ji rečt, naj me ne kliče, naj mi ne govori kdaj se bove vidle..ne zmorem tega, nisem taka da bi mogla komu v obraz odrečti prijateljstvo...ampak tako pa tudi ne morem več...
prosim za kakršenkoli nasvet, kako stvar vsaj umiriti..znorim, ko mi reče da morave it ta teden skupaj sem pa tja pa tja....ker mam svoje resnično dobre prijateljice s katerimi se zmenim za kaj...sita sem že igovorov, da nimam časa, da sem bolna, itd....
prosim prosim nekaj svetujte..ker nevem več kako naj se branim pred nenehnimi klici, povabili...saj vem da je osamljena odkar je samska...ampak tudi jaz mam svoje življenje še od prej preden sem spoznala njo...
še to..noro mi je karkol rečt, ker bi lahko sama ugotovila in vedla da ni vredu da se tako obnaša, skoraj kot če bi bila njena last...stara je 22 let, zato mi je noro pri teh leti nekomu govort take stvari, ki so morda samoumevne..
Starlight...I will be chasing a starlight...Until the end of my life...I don't know if it's worth it anymore...