Kontracepcijske tabletke

Za dušo in telo.
Zaklenjeno
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *hox* »

*purple* napisal/-a:a kje piše da se ne smem? :roll:
sori, ampak rekla si naj jih ne neha jest brez ginekologa in če jo ginekologinja naroči šele v petek, bo potem do petka vsak dan bruhala al kaj?zakaj pa bedarija?Če je jasno, da ji tele KT ne sedejo na telo.

Zakaj bi jo pa naročila? Sej se to vse lahko po telefonu zmeniš. Pokliče in pove kaj ji je, ginekologinja ji naroči naj jih ne je več in stvar je rešena.

Sploh pa ne vem zakaj grejo vse punce take stvari spraševat najprej tukaj, ker je logično da jim bo lahko samo ginekologinja 100% pomagala.
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

zakaj naročila?nevem da pride po druge tabletke, da ji še enkrat izmerijo pritisk, jo stehtajo in dajo nove tabletke.jo pregledajo če ni mogoče alergična oziroma karkoli bi lahko bilo.
sicer pa klicanje je tko, če maš take sestre kot jih imamo v našem ZD, lahko od jutra do večera visim na liniji pa se mi noben ne bo oglasu.
Skratka pač naj pokliče, naj gre tja, kakorkoli, sam naj jih ne daje več v usta.
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik

Ja to je pa čist odvisno. Js pokličem, se vse zmenim kar s sestro, mi pove ob kateri uri približno bo recept napisan, js pridem, potrkam, grem notr da me stehta in zmeri pritisk, dobim recept in grem. :D
Uporabniški avatar
Kaychee
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Kaychee »

En OT, sam me pa res zanima - a vas tehtajo k pridete po KT prvič?? :eek:

K jest se ne spomnem, da bi me.. Kaj je to sploh pomembno, 10 kg gor al pa dol....
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

pri nas tehta vsakega vsakič ko pride tud če samo po recept pride.Pa tud pritisk meri, ker je pač pomembno za odmerek tabeltk, ker vse teže in pritiski ne prenesejo določene vsebnosti hormonov.Vsekakor bi te mogl vedno stehtat in vedno pritisk merit!Pri 10 kg gor al dol, se pa že ornk lahko pozna, da potrebuješ manjši odmerek hormonov da te ne zvije ali pa večji da sploh učinkuje!
Uporabniški avatar
Tinchka
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: ŠpG/LJ

Neprebrana objava Napisal/-a Tinchka »

Ja, stehta te in izmeri pritisk, da kasneje vidi, ali se je kaj spremenilo. Samo mene je mogoče dvakrat tehtala, sicer me samo vpraša, če sem se kej zredila.
Nana nanana nanana on a Summerbreeze ...
succubus
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a succubus »

Žvijo!

Danes mi je ginekologinja predpisala zaradi kože Diane 35. Rekla je, da naj prvo tabletko vzamem prvi dan naslednje menstruacije. Navadno pa dobim menstruacijo npr. s ponedeljka na torek ponoči. Kako oz. kdaj je v tem primeru boljše vzeti tabetko?

Hvala :)
Uporabniški avatar
Foxy-lady
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Foxy-lady »

succubus napisal/-a:Žvijo!

Danes mi je ginekologinja predpisala zaradi kože Diane 35. Rekla je, da naj prvo tabletko vzamem prvi dan naslednje menstruacije. Navadno pa dobim menstruacijo npr. s ponedeljka na torek ponoči. Kako oz. kdaj je v tem primeru boljše vzeti tabetko?

Predlagam, da vzames tabletko v torek!
kamis
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a kamis »

Ja pač uzam jo ob tisti uri k jih mislš jemat.
Kar se tiče tega da če ti je slabo ob jemanju tabletk takoj prenehi jemat pa poklič pač ginekologinjo pa se naroč za posvetvanje al pa kej.
Sej men pa tele yasminelle sploh ne odgovarjajao,spet mam čist mazolasto pa mastno faco,k jo k sm mela diane35 nism mela.Sam po mojem mi ne bo hotla dat nazaj diane ker sm jih že 4leta uporablala.Kaj mislte?
Uporabniški avatar
anoyel
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a anoyel »

srečno s temi tabletami! jaz ravno po teh bruham in ponoči nič ne spim!
Čas je vrednota,
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
succubus
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a succubus »

anoyel napisal/-a:

srečno s temi tabletami! jaz ravno po teh bruham in ponoči nič ne spim!

saj mi je rekla, da je ful od posameznika odvisno, pa tud da če se bo kaj pokazalo, ti stranski učinki, naj pol pridem, da mi zamenja za yasminelle, ker je rekla, da bove najprej probale z diane, če pa ne bo dobro, pa yasminelle.

jaz prav upam, da ne bo stranskih učinkov, ker bi rada mal lepšo kožo :)
blue eye
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a blue eye »

Ja a pa je zihr da je ta slabost, bruhanje zarad tabletk..lahko je kakšn virus, ma sporoči kako je blo, če si šla do ginekologinje
Za dežjem vedno posije sonce!!
Uporabniški avatar
LaBonita
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a LaBonita »

jaz sem začela jemati Yarino...pa me zanima a je katera začela jemati tabletke namesto prvi dan menstruacije, zadnji dan menstruacije...
ker jaz sem to naredila za to ker menstruaciej skoraj nisem imela, pa da se mi uredi nazaj sem tako vzela...noseča pa nisem, d an bo pomote - bila pri ginekologu
Uporabniški avatar
Foxy-lady
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Foxy-lady »

LaBonita napisal/-a:jaz sem začela jemati Yarino...pa me zanima a je katera začela jemati tabletke namesto prvi dan menstruacije, zadnji dan menstruacije...
ker jaz sem to naredila za to ker menstruaciej skoraj nisem imela, pa da se mi uredi nazaj sem tako vzela...noseča pa nisem, d an bo pomote - bila pri ginekologu

Jaz sem zacela jemat tabletke, ko sploh nisem imela M. Ampak tisto je spet druga zgodba. Ce nimas menstruacije, zacni samo jemat tabletke, tako je meni tudi priporocal ginekolog.
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik

Kaychee napisal/-a:En OT, sam me pa res zanima - a vas tehtajo k pridete po KT prvič?? :eek:

Mene so ko sem prišla prvič, pa mislim da potem še 2x do zdaj. :)
Zaklenjeno