Hehe jaz imam pa vse žive narodnosti: par portugalcev, špancev, francozov, irec, brazilec, argentinec, turek, hrvati, slovenci, ziher sem še koga pozabila ... pa ni bilo vse to poletje seveda, ampak tekom let
Aja pa skoraj nikoli ni šlo za seks ampak pač za mečkanje.
V življenju sem mela sam eno poletno avanturo in ta je bla nepozabna. Spoznala sva se na Korčuli, on je bil Italijan, in sva se tistih 8 dni mela fenomenalno.Ful je blo težko k sva se poslovila k sem js mogla it domov.Dala sva si številke in naslove.Vsak dan sva si pisala sms-e in 2x mi je poslal pismo, v zadnje mi je priložil cd z romantičnimi pesmimi . Res mi je ful pomenil.Ampak kot pravijo, daleč od oči, daleč od srca. In to je (na žalost) resnica.NIkoli ga ne bom pozabla .
zadnja avantura na morju ni bila lih avantura ker sva še danes skupaj sm pa bla že z hrvatom, slovencem, srbom, bosancem,...pa še kaj bi se najdlo samo se moram spomnit še....drugače pa poljubljanje samo, no z enimi sm pol tud hodila no...
Ko sem delal na plaži, so mi kolegi povedali, da sta 2 dekleti želeli imet avanturo (pa še kaj več) z mano. Nikoli nisem ugotovil, kateri sta to bili. Sicer pa nisem nikoli imel avanture.
naključje je hotelo, da je bil, ok so bili/ slovenec.. z enim 'nekaj konkretnejšega' drugače pa pač kr neki...
Na narodnost pa res ne gledam.... kot očitno nekatere, sm ne sme met temnejše polti.. to me pa ne rajca najbolj... Hhehehhe.. no.. eden je bil res simpatičen, tudi zanimiv.. ampak nevem mene temnejša polt odbija. Mi je všeč bleda bela koža.. stvar okusa pač..