Uhh...
Prva ljubezen...
Mmm...
Pripeljal se je mimo z veliko, težko živaljo, ki je hrumela, imela zvok, ki ga je bil tako lep, močan.
Se lahko zaljubiš v tovornjake ? Jaz sem se . In danes je to moj poklic. In vedno ko vidim dobro žval na cesti, obnemnim.
Dedi pa... Hm... Pridejo in grejo . Bil mi je eden zelo pri srcu, ampak se ni izšlo.
Ja, mala šola...dvema je bil isti všeč, pol pa j enkrat meni dal piškote njej pa ne in je blo.. še celo osnovno me je mal postrani gledala zarad tega. Ampak lepi spomini na to.
Moja prva in prava (če ji lahko tako rečem) ljubezen se mi je zgodila na morju 5 let nazaj.Tipček mi je res pokazal kaj je ljubezen.Določene stvari me še vedno spomnejo nanj in takrat dobim kar kurjo polt .
hja...prva ljubezen v osnovni šoli....ko sm norela za njim leta pa leta in sm se en dan "odločla" da končam use (nič ni blo)...in je blo konec...to je bila bolj prva zaljubljenost.
prva ljubezen ki pa je bila tista prava se je zgodila v prvem letniku...in je res...nikoli ne bom pozabila te prve ljubezni in njega... njega ki ima kos mojega srca še dandanes in ga bo vedno imel...
se strinjam arabic girl, ampak sam do te mere, da mu moj delček srca pripada tok, kokr je pač to le bla prva ljubezen, bol ko pa on mi je ostalo v spominu da je bla pač 1.
Zadnjič spremenil mulatto_f, dne 17. Okt. 2008 10:15, skupaj popravljeno 1 krat.
Hm...Prvič da sem začutila metuljčke v trebuščku se je zgodl v 5 razredu on 4 leta starejši. Med nama ni blo nikol nč konkretnga, vendar sva preživela nekaj zanimivih in zabavnih dni.